دوستان تشکر از همتون بابت جواب
من اگه مشتری هام بخوان در whmcsاز درگاه پرداخت جهان پی و ی لاین کلا هرنوع درگاهی استفاده کنن با مشکل مواجهه نشن نیاز ماژولی یا چیزی نصبید یا نمی خواد
نمایش نسخه قابل چاپ
دوستان تشکر از همتون بابت جواب
من اگه مشتری هام بخوان در whmcsاز درگاه پرداخت جهان پی و ی لاین کلا هرنوع درگاهی استفاده کنن با مشکل مواجهه نشن نیاز ماژولی یا چیزی نصبید یا نمی خواد
سلام
دادا،بهت گفتم که.بذار واست نصب کنم.چون کمپایل کردن بعضی وقتها سرویس هاتو از کار میندازه
انجنیکس رو یادت شده؟واسه خودت دردسر به وجود نیار.بده یکی که بلده کانفیگ کنه.اینطوری نیست که یک چیزی رو ببینی و بری پیاده سازی کنی
اینارو بهت گفتم.دیگه نمیدونم چطور بهت بگم.اگه قرار باشه همه چیو یک روزه یاد بگیری.اگه اینطوری بود که کانفیگرا چکاره هستن؟
نکته دوم،مشکل تو اینه که همه کارو باهم میخوای انجام بدی.ظهر csf بعدش آنتی ویروس بعدش کمپایل و .....
خوب پسر تا زمانی که کامل یاد نگرفتی دست نزن که برگشپردوندنش سخته.واسه انجنیکس یادت شده؟میتونستم انجنیکس رو درست کنم.اما از دستی اپاچی کردم.چون زده بودی همرو کمپایل و خیلی هارم کمپایل کرده بودی
خوب یک چیزی و کامل یاد بگیر بعد برو قسمت بعدی.
فقط ی سوال
داداشا الان برا درگاه پرداخت چی لازمه جه ماژولی یا چ چیزی ...ایا نیازه
Soapایا براش نیازه
- - - Updated - - -
تشکر منتظر کمکتون
خب داداش پس این soapچیکار می کنه وظیفش چیه
چطوری من بنصبمش رو سرورم
دوست عزیز ممنون
خوندم
در کل برداشت شما ها از وظیفه soapچیه برا چی لازمه
و نحوه نصبش درسرورها ب چی بستگی داره
پیشاپیش از جواب شما تشکر می کنم
- - - Updated - - -
دوستان کمک کنند لطفا
والا تا اون جایی که من می دونم در نسخه های جدید دایرکت ادمین خود به خود ماژول Soap نصب میشه.
برای تستش که ببینید نصب هست یا نه دستور زیر رو در ssh اجرا کنید:
کد:php -i | grep soap
اوکی الان سرور دست دوستم در حال تعمیرهب
عدا بررسی و نتیجه را بهتون می گم وقتی دستورتون رو زدم باید چی نمایش بده؟
- - - Updated - - -
دوست گرامی دستور شما رو زدم با شکل زیر مواجه شدم الان نصبه؟
http://s6.uplod.ir/i/00760/bkzpo033dvd6.jpg