پاسخ : ارائه دهنگان سرویس پیامک صوتی و فکس
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mehriz
سلام
خدمتتون بگم که سورس سامانه را داریم و این امکان پیامک صوتی و فکس را میخواهیم در کنار پیامک داشته باشیم.
فکر میکنم پیامک صوتی و فکس را در کنار هم راهیاب (زمانک) ارائه میده...
بله شما میتونید از شرکت های اصلی وب سرویس بگیرید ولی در وحله اول تعرفه ارسال رو کمی بالاتر میدن و شما باید سرمایه گذاری زیادی رو انجام بدیدتاتعرفه معقول و رقابتی در اختیارتون قرار بدند.
از قسمت خدمات وبسرویس پنلی که از ما دارید میتونید استفاده کنید.بنده پیگیر هستم تا وب سرویس پیامک صوتی نیز به این قسمت اضافه گردد و شما بتونید از تعرفه رقابتی که در اختیار شما قرار داده میشه استفاده کنید.
- - - Updated - - -
لطفا اگر ایرادی نداره ادرس سورستون رو هم اعلام کنید تا ما بررسی کنیم.
از شرکت های نام آشنا و معتبر میشه به آوانک و فرپیامک اشاره کرد
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
payamkutah
بله شما میتونید از شرکت های اصلی وب سرویس بگیرید ولی در وحله اول تعرفه ارسال رو کمی بالاتر میدن و شما باید سرمایه گذاری زیادی رو انجام بدیدتاتعرفه معقول و رقابتی در اختیارتون قرار بدند.
از قسمت خدمات وبسرویس پنلی که از ما دارید میتونید استفاده کنید.بنده پیگیر هستم تا وب سرویس پیامک صوتی نیز به این قسمت اضافه گردد و شما بتونید از تعرفه رقابتی که در اختیار شما قرار داده میشه استفاده کنید.
- - - Updated - - -
لطفا اگر ایرادی نداره ادرس سورستون رو هم اعلام کنید تا ما بررسی کنیم.
سلام
هر دو پنل شما را چک کردم اما ارسال پیامک صوتی و فکس را بروی وب سرویس ندارید.و البته شما هم اگر اشتباه نکنم نمایندگی دارید
ادرس هم پ*خ شد
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
peyman_m
از شرکت های نام آشنا و معتبر میشه به آوانک و فرپیامک اشاره کرد
آوانک را پیگیری کردم و تعرفه شون یکم بالا است.
فراپیامک هم ارئه این خدمات ندارد.