پاسخ : دوستان نظر تان را بدید
نظر مشتری ما روی این سایت بود گفت یه همچنین چیزی میخواد
http://stockhome.ir/
ولی ما این رو درست کردیم در مورد انگلیسی ها هم اون ها رو اوکی میکنیم حتما برای اسلایدر هم به همین شکل ویرایش میشود
مشتری شما حتما با دیدن این قالب غش میکنه پس!
اصلا نگران نباشید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
viasky
مشتری شما حتما با دیدن این قالب غش میکنه پس!
اصلا نگران نباشید
مشتری خانم غش کنه کی بگیرتش :dd:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ourweb
مشتری خانم غش کنه کی بگیرتش :dd:
خانم؟!
این به درد نمی خوره پس
صورتی باشه لطفا!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
viasky
خانم؟!
این به درد نمی خوره پس
صورتی باشه لطفا!
100 درصد واقعا یکی از انتخاب هاش هم وقتی اومد رنگ صوتی و ابی بود هرچی با خودم فکر کردم دیدیم نشد این 2 روز رو قاطی کنم تو طرح :d:d
سلام
هدرش قشنگ ولی مشکلاتی ریزی توی ریسپانسیو داره.
اسلایدر اون نیز ترجیح میدم سبکشو عوض کنید چون توی ریسپانسیو مشکل داره این سبک اسلایدر و ریسپانسیوش نیز مشکل هست.
اندازه هر محصول هم با تصویر اون خیلی بزرگ هست حتی بالاتر از اندازی استاندارد اون.
از اونجا که اواسط قالب از سبک اوریگامی استفاده کردید فوتر هم از این سبک استفاده کنید بهتر و قشنگتر به نظر میرسد.
بازم نظر نظر مشتریست از آنجا که شما زحمت کشیدید این زحمت شما قابل قدردانی هست و این نظرات شخصی بنده هست.
موفق و سربلند
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Mr-MAMAD
سلام
هدرش قشنگ ولی مشکلاتی ریزی توی ریسپانسیو داره.
اسلایدر اون نیز ترجیح میدم سبکشو عوض کنید چون توی ریسپانسیو مشکل داره این سبک اسلایدر و ریسپانسیوش نیز مشکل هست.
اندازه هر محصول هم با تصویر اون خیلی بزرگ هست حتی بالاتر از اندازی استاندارد اون.
از اونجا که اواسط قالب از سبک اوریگامی استفاده کردید فوتر هم از این سبک استفاده کنید بهتر و قشنگتر به نظر میرسد.
بازم نظر نظر مشتریست از آنجا که شما زحمت کشیدید این زحمت شما قابل قدردانی هست و این نظرات شخصی بنده هست.
موفق و سربلند
مرسی از نظر خوب تان حتما درستش میکنم .