پاسخ : فردا هاستینگ | هاست سی پنل ابری | هاست پربازدید |با 75 درصد تخفیف ماه اول و 30درصد سال اول
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
clack
ممنون از جناب رحیمی برای پشتیبانی و پاسخ به سئوالات متعدد بنده .
برای سایت خود , هاست از ایشون تهیه کردم ( انتقال) و امیدوارم کیفیت هاستینگشون مثل شخصیت و پشتیبانیشون عالی باشه .
با تشکر از شما دوست عزیز انشالا بتوانیم میزبان خوبی برای شما باشیم
پاسخ : فردا هاستینگ | هاست سی پنل ابری | هاست پربازدید |با 75 درصد تخفیف ماه اول و 30درصد سال اول
در صورت خرید هاست های معمولی بدون استفاده از کد تخفیف هاست شما عزیزان به هاست پربازدید تبدیل می شود مدت محدود است
قابلیت کرون جاب فعال هست ؟! روی میزبانی ابریتون
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Mr.Pouria
قابلیت کرون جاب فعال هست ؟! روی میزبانی ابریتون
بله دوست عزیز فعال هست
سلام
من هاست پربازدید با 20گیگ فضا میخوام برای میزبانی 5سایت
هاست الانم دایرکت ادمین هستش
امکان انتقال برای شما مقدور هست؟
و هزینه سرویس چقدر خواهد شد؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
python68
سلام
من هاست پربازدید با 20گیگ فضا میخوام برای میزبانی 5سایت
هاست الانم دایرکت ادمین هستش
امکان انتقال برای شما مقدور هست؟
و هزینه سرویس چقدر خواهد شد؟
دوست عزیز و همشهری عزیز در تلگرام حرف بزنیم بهتر هست و بهتر چیزی که میخوایید رو میتونیم بهتون ارایه بدیم
تلگرام
09348710315
انتقال رایگان هست
با سلام
بنده امروز سفارش دادم ولی نه ایمیل دریافت کردم و نه sms.
لطف بفرمایید DNS ها رو اعلام کنید.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Rakhsha
با سلام
بنده امروز سفارش دادم ولی نه ایمیل دریافت کردم و نه sms.
لطف بفرمایید DNS ها رو اعلام کنید.
پیغام خصوصی شد
انشالا بتوانیم پشتیبانی خوبی برای شما شویم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hostorder
پیغام خصوصی شد
انشالا بتوانیم پشتیبانی خوبی برای شما شویم
ممنون از پاسخگویی سریع شما
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Rakhsha
ممنون از پاسخگویی سریع شما
وظیفه ما پشتیبانی به شما می باشد