پاسخ : تخفیف ویژه نوروز ـ سرور مجازی شروع قیمت از 1250 تومان!
سلام بسته سوم خریداری شد
یه تیکت زدم لطفا جواب بدین ممنون
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Mahdijafarzadeh
سلام بسته سوم خریداری شد
یه تیکت زدم لطفا جواب بدین ممنون
سلام دوست گرامی
سپاس از انتخابتون
به تیکت شما پاسخ دادم لطفاً مسائل مربوط به پشتیبانی را از طریق سایت پیگیری کنید.
سپاس
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
alirezase
لیچ و تورنت باز هست؟
بله دوست گرامی مشکلی از بابت تورنت و لیچ بصورت عمومی وجود نداره اما بخاطر کپی رایت ممکن هست Abuse داشته باشید که از طریق تیکت میفرستیم و در مدت تعیین شده باید مشکل را رفع کنید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
persian.developer
دوست گرامی من هر دو لینک رو تست کردم و نتیجه به شکل زیر بود:
http://ground.ir/img/duke.png
http://ground.ir/img/speedubuntu.png
بهرحال ممکن هست مشکلی در سرور شما وجود داشته باشه. اگر هنوز مشکل دارید تیکت بفرستید تا بررسی کنیم اما بگمان من سرعت همین لینکها هم قابل قبول هست
- - - Updated - - -
سلام
دوست عزیز همانطور که پیش از این گفتم ما برای بالا بردن کیفیت سرویسها از هاردهای پرسرعت SSD استفاده میکنیم که هزینه بالایی دارند و هزینه ماهیانه را هم در حد قابل قبولی هست بهمین دلیل امکان تخفیف بیش از این وجود نداره متاسفانه
برا من که نصف اینو سرعت دانلود داد:) فایر والم غیر فعال کرده بودم
تیکت زدم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
miladtnt
برا من که نصف اینو سرعت دانلود داد:) فایر والم غیر فعال کرده بودم
تیکت زدم
دوست گرامی این تست همین حالا و براساس لینک های خود شما گرفته شده همانگونه که گفتم ممکن هست مشکلی در سرور شما وجود داشته باشه که از طریق تیکت باید پیگیری کنید، مشخصات سرور رو بفرستید بررسی میکنیم و پاسخ میدهیم.
پنل سوم از سرور آمریکا خریداری شده ازشون . تحویل آنی نبود متاسفانه ( یا اگر بود من مشخصاتی دریافت نکردم )
سرور رو ظهر سفارش دادم و ساعت 9 امشب هزینه رو واریز کردم .
انشالله بعد از دریافت سرور و تست کامل سرور ، نظر خودم رو نسبت به کیفیت و خدماتشون اعلام میکنم .
اومدم برم تو همین سایت تا سفارش بدم ، بعد دیدم ثبت نام نمیشه و میگه این ایمیل از قبل وجود داره ، خلاصه لاگین شدم و یه بررسی کردم تیکت هارو و متوجه شدم سه سال پیش ازشون سرور مجازی گرفته بودم و خیلی هم عالی بودش.دمشون گرم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
crackestan
پنل سوم از سرور آمریکا خریداری شده ازشون . تحویل آنی نبود متاسفانه ( یا اگر بود من مشخصاتی دریافت نکردم )
سرور رو ظهر سفارش دادم و ساعت 9 امشب هزینه رو واریز کردم .
انشالله بعد از دریافت سرور و تست کامل سرور ، نظر خودم رو نسبت به کیفیت و خدماتشون اعلام میکنم .
دوست گرامی سرورهای مجازی بصورت آنی نصب نصب میشود اما همانطور که میدانید سیستم عامل ویندوز هنگام نصب به پسوردها حساس هست و در صورت ساده بودن پسورد انتخابی شما در هنگام سفارش نصب بصورت آنی انجام نمیشود.
امیدوارم بتوانیم رضایت شما را جلب کنیم
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
PersianSkyTeam
اومدم برم تو همین سایت تا سفارش بدم ، بعد دیدم ثبت نام نمیشه و میگه این ایمیل از قبل وجود داره ، خلاصه لاگین شدم و یه بررسی کردم تیکت هارو و متوجه شدم سه سال پیش ازشون سرور مجازی گرفته بودم و خیلی هم عالی بودش.دمشون گرم
امیدوارم همیشه بتوانیم رضایت شما را جلب کنیم
با عرض سلام و خسته نباشید
امکانش نیست شش ماهه یا یک ساله سفارش بدیم؟
متاسفانه در حال حاضر نه سرور لاگین میشود و نه سایت شما بالا می آید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sadeghspy
متاسفانه در حال حاضر نه سرور لاگین میشود و نه سایت شما بالا می آید
دوست گرامی همانطور که میدانید بخشهایی از سایت تکمیل نشده و در حال انجام تغییرات هستیم سعی ما بر این است که با کمترین مشکل روبرو شویم.
الان میتوانید از بخش حساب کاربری، سرور خود را بررسی کنید و در صورت نیاز به کمک مانند همیشه پاسخگوی شما خواهیم بود
در مورد پشتیبانی میتوانید از طریق شماره تماسهایی که در همین تاپیک درج شده تماس بگیرید تا بررسی کنیم
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
amitisjoon
با عرض سلام و خسته نباشید
امکانش نیست شش ماهه یا یک ساله سفارش بدیم؟
بله دوست گرامی مشکلی از بابت پرداخت یک ساله وجود نداره.
بعد از انتخاب سرویس و سفارش تیکت بفرستید تا فاکتور را اصلاح کنیم
همچنین در پرداختهای یک ساله 2 ماه بصورت رایگان به شما تعلق میگیرد (هزینه 10 ماه را پراخت میکنید)