پاسخ : اطلاعیه رسمی پی لاین درباره مشکلات عدم دسترسی اخیر
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
SibaPal
سلام و عرض ادب
دوست گرامی , چرا مبحث های پیش آمده را تلفیق می کنید!
چندین ماه گذشته حساب های شرکت های پرداخت به جز مورد استثنا مسدود شده بود و دقیقا همان لیست برای بار دوم مورد هجوم عده ای قرار گرفته است که در پشت پرده سنگ شرکت خاصی را به سینه میزنند!
بسیار جالب است که کمیته *****ینگ در جواب اینکه چرا مورد خاص ***** نشده است کلمه " به شما ارتباطی ندارد " را به کار می برد!
نکته جالب enamad است! که از هر درگاه مبلغ ۵۰ تومان را جهت مجوز دریافت نمود و هم اکنون می گویند مجوزی در کار نیست !
هدف گرفتن پول زور است ! به هر دلیل و به هر مقدار
عزیز الان اصل حرف چیه ؟ این بار مشکل چیه ؟ من نمیفهمم واقعا به چه دلیلی این کار ها رو میکنند ؟!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mhiizadi
عزیز الان اصل حرف چیه ؟ این بار مشکل چیه ؟ من نمیفهمم واقعا به چه دلیلی این کار ها رو میکنند ؟!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
neo2
متاسفانه عصرگاه روز سه شنبه 25 اسفندماه 1394 مطلع شدیم که پی لاین و تعدادی از درگاه های واسط پرداخت به دلایلی که تابحال نامعلوم و مبهم باقی مانده ***** شده اند.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sibapal
بسیار جالب است که کمیته *****ینگ در جواب اینکه چرا مورد خاص ***** نشده است کلمه به شما ارتباطی ندارد " را به کار می برد!
دلایلی که تابحال نامعلوم و مبهم باقی مانده ***** شده اند
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mhiizadi
بهتر است حقایق روشن شود!
در همان روز مسدودی حساب ها بنده به عنوان مدیر مسئول شرکت در دادگاه جرایم رایانه ای حاضر شدم
با گرفتن شماره پرونده و رفتن نزد قاضی مربوطه , ایشان اظهار بی اطلاعی از داستان پشت پرده کردند
در همان لحظه ارگان مشخص(!) باقاضی تماس میگیرد و حرفی از آقای امیری میزند
قاضی مربوطه با صدای بلند جمله ای گفت: " امیری بیجا کرده که گفته ! حساب ها رو باز کنید و حساب های سایت های متخلف را ببندید!
سپس ایشان رو به بنده کردند و گفتند حساب ها باز خواهد شد و طی ۳ روز بعد همه ی حساب ها فعال گردید!
برای بار دوم همان لیست این بار به کمیته مصادیق ارجاع داده شده است و بدون هیچ ابلاغیه , پرونده ای وب سایت ها را دیشب مسدود کرده اند !
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
SibaPal
بسیار جالب است که کمیته *****ینگ در جواب اینکه چرا مورد خاص ***** نشده است کلمه " به شما ارتباطی ندارد " را به کار می برد!
بالای ۱۰۰ بار تو این چند سال اخیر اون عبارت قرمز رنگ رو شنیدم. و همیشه هم با پرویی تمام این رو بهتون میگن.
این جمله رو فقط در ایران می شنوید و نفر اول هم نیستید.
در حال حاضر 33 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (17 کاربران و 16 مهمان ها) :61:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Z.eus
بالای ۱۰۰ بار تو این چند سال اخیر اون عبارت قرمز رنگ رو شنیدم. و همیشه هم با پرویی تمام این رو بهتون میگن.
این جمله رو فقط در ایران می شنوید و نفر اول هم نیستید.
خواهش بنده به عنوان عضوی از مجموعه ی شرکت های واسط این است که به خاطر زحمات و تمام تلاش هایی که هر یک از شرکت های میزبانی پرداخت وب سایت شما , هر چند کم و حسب وظیفه در این مدت کشیده اند حرف زور و باعث آن را تحریم کنید!
به نظر من با باشگاه خبرنگاران جوان (20.30 ) تماس بگیرید و بخواید گزارش تهیه کنه
http://www.yjc.ir/fa/contacts
دنبال سوژه هایی مثل همین ، بیخود کردید ، به شما چه مربوطه ، خوب میکنم از دستم میاد ، رانت و ... هستند
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
SibaPal
خواهش بنده به عنوان عضوی از مجموعه ی شرکت های واسط این است که به خاطر زحمات و تمام تلاش هایی که هر یک از شرکت های میزبانی پرداخت وب سایت شما , هر چند کم و حسب وظیفه در این مدت کشیده اند حرف زور و باعث آن را تحریم کنید!
حتما همینطور خواهد بود قربان.
لطفا دوستان عزیز دیگر هم جهت تائید و همکاری و نشان دادن آن، از پست ایشون تشکر کنند.
نقل قول:
چرا منو توی تلگرام بلاک کردید ؟