دوست عزیز منظورم از 10 m byte بود.یعنی 100 MBs . بعدشم من فعلا به اون اندازه کاربر ندارم که بخوام پهنای باند 1 GBs بزارم. ای دی اس ال نیست . لینک وایرلس و ای اس BGP میخوام تهیه کنم
نمایش نسخه قابل چاپ
دوست عزیز منظورم از 10 m byte بود.یعنی 100 MBs . بعدشم من فعلا به اون اندازه کاربر ندارم که بخوام پهنای باند 1 GBs بزارم. ای دی اس ال نیست . لینک وایرلس و ای اس BGP میخوام تهیه کنم
اگه 100 مگابیت به صورت متقارن سرعت داشته باشید میشه 12800 مگابایت (بازم تقریبی) به نظر من بازم برای هاستینگ کمه! شما باید سرور کلو کنید در دیتاسنتر
بعدشم بحث برق و قطعی نت و خنکی هوا و ...
کولو کنید بهتره.
اینجوری که شما میگید احتمالا هزینه زیاد میخواد
کار اسانی نیست دوست عزیز،اگر مطمئنيد که میتونید تمام شرایط رو براش (سرور) مهیا کنید خودتون اقدام کنید در غیر این صورت برای خودتون فحش درست نکنید!
درود ، برای شروع اخذ نمایندگی با توجه به منابع مورد نیازتون از فروشنده ایی با سابقه و معتبر یا تهیه سرور ترجیحا خارجی و انجام کانفیگ های مربوطه و مدیریت ۱۰۰ درصدی توسط خود شما.
پهنای باند 10 مگ برای شروع خوبه ولی طی چند ماه و افزایش یوزر باید به 100 مگ و 1 گیگ ارتقاع بدید که 100 مگ به بالا به صرفه نیست و 1 گیگ بجز تهران امکانپذیر نیست. و شما برای 1 سرور نیاز به تجهیزاتی دارید که هزینه اولیش حد اقل 4-10 ملیون تومن میشه. با این هزینه میتونید تو یه دیتاسنتر 2-3 سال حد اقل کلو کنید . که به صرفه برای تهیه پهنای باند نیست.