پاسخ : فروش عیدانه سنترال هاستینگ - هاست اشتراکی / کلودپروتکشن - 100Gbps DDoS Protection
سلام:
مهندس هاست ویندوزی ندارید؟
پاسخ : فروش عیدانه سنترال هاستینگ - هاست اشتراکی / کلودپروتکشن - 100Gbps DDoS Protection
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
kouroshez
بسیار عالی مسعود جان،
سرویس کلود پروتکشن جلوی حملات لایه 7 رو هم میگیره و آیای برای جلوگیری از این حملات نیازه حتما اون لودینگ 5 ثانیه ای فعال باشه یا نه؟
با سلام؛
بله در مقابل انواع متود های لایه 7 مقاوم است، برای جلوگیری از این حملات حتما نیاز نیست Pro Protection یا همان لودینگ فعال باشد؛
این لودینگ ترافیک فیک و روبات های اسپمر و غیر مجاز را تشخیص داده و از ورود آنها به سایت جلوگیری می کند
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
varzeshbank
سلام:
مهندس هاست ویندوزی ندارید؟
با سلام،
خیر , اما اگر مشکل حملات DDoS دارید می توانید از سرویس کلود پروتکشن بر روی هاست / سرور ویندوزی خود استفاده کنید،
البته این سروریس فقط بر روی پورت 80 و 443 برای وب سایت ها مناسب است نه گیم سرور ها یا سایت هایی که نیاز به پورت های دیگر دارند
سلام و درود.
خوشحالم که آخرین تاپیکتون رو دیدم.چون نیاز داشتم بهش
من میخوام از پروتکشن شما استفاده کنم.البته انشالله که بتونیم کار کنیم.
یک سایتم نیاز شدید به پروتکشن داره و بهانه خوبیه برای تست.بیشترش چون هاست اشتراکیه واسه همین.و امنیتش دست من نیست و dns میخوام مخفی شه
اول اینکه پلاگین داره؟دوم اینکه من سایتتون رو دیدم،سی پنل توضیح دادین.دایرکت ادمین جواب میده؟
سوم اینکه،اگ این خوب باشه که بخاطر اشتراکی بودنش،نمیخوام کلودفلیر بزنم،روی سایت های دیگه استفاده میکنم
تخفیف دارید؟پهنا تا 500 فعلا.پروتکشن کامل.
20ت بود؟هزینه همکاری و خوب بدین که انشالله بتونیم واسه سایت های دیگه هم بزنیم
امنیتش و همچنین مخفی موندن dns مهمه.
در تماس هستین؟
09363102411
چون اشتراکیه مجبورم استفاده کنم.تا بتونم ببرم رو سرور خودم که دیگه نیاز به چیزی ندارم
اما اگه خوب باشه،با کمترین هزینه به جای خوبی رسوندمش.و برای دو یا 3 تا سایت دیگم میگیرم
ممنون میشم در ارتباط باشد
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
irist
سلام و درود.
خوشحالم که آخرین تاپیکتون رو دیدم.چون نیاز داشتم بهش
من میخوام از پروتکشن شما استفاده کنم.البته انشالله که بتونیم کار کنیم.
یک سایتم نیاز شدید به پروتکشن داره و بهانه خوبیه برای تست.بیشترش چون هاست اشتراکیه واسه همین.و امنیتش دست من نیست و dns میخوام مخفی شه
اول اینکه پلاگین داره؟دوم اینکه من سایتتون رو دیدم،سی پنل توضیح دادین.دایرکت ادمین جواب میده؟
سوم اینکه،اگ این خوب باشه که بخاطر اشتراکی بودنش،نمیخوام کلودفلیر بزنم،روی سایت های دیگه استفاده میکنم
تخفیف دارید؟پهنا تا 500 فعلا.پروتکشن کامل.
20ت بود؟هزینه همکاری و خوب بدین که انشالله بتونیم واسه سایت های دیگه هم بزنیم
امنیتش و همچنین مخفی موندن dns مهمه.
در تماس هستین؟
09363102411
چون اشتراکیه مجبورم استفاده کنم.تا بتونم ببرم رو سرور خودم که دیگه نیاز به چیزی ندارم
اما اگه خوب باشه،با کمترین هزینه به جای خوبی رسوندمش.و برای دو یا 3 تا سایت دیگم میگیرم
ممنون میشم در ارتباط باشد
با سلام،
نیاز به پلاگینی نیست، فقط نیم سرور ها در این سرویس تغییر می کند. نوع پنل هاست شما در سرویس کلود پروتکشن مهم نیست، حتی برای سایت های aspx تحت ویندوز نیز مناسب است.
در خصوص دریافت تخفیف می تونید از طریق تیکت در تماس باشید،
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mahdi_air
سلام لطفا آی پی تست بدین
سلام،
آی پی خود سایت سنترال هاستینگ!
با سلام
تخفیف در ماه اول روی سرویس های شما اعمال میشه ؟