پاسخ : افتتاح و فروش و رفع لیمیت حساب های پی پال از کشورهای مختلف/ فروش vcc vba vms vps
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Curious
سلام و درود,ممنونم از جوابتون.
لطف کنید قیمت حساب پرمیر رو هم بفرمایید.
معذرت میخوام پس حساب بیزینسی کانادا که 600 تومن ارائه میدین فقط 60% وریفاید هستش درسته؟شما استاد هستید ولی فکر میکنم 100% رو فول وریفای میگن نه 60% رو.لطف کنید قیمت حساب بیزینسی کانادا 100% ورییفای رو که تایید موبایل و حساب بانکی هم داره رو یا برام پ خ کنید یا همینجا اغلام کنید.و حتما عنوان کنید که اون حساب بانکی و موبایل از کاناداست یا از یه کشور دیگه.چون این مهمه؟
ممنون
با درود
قیمت حساب personal/premier از کانادا 380 تومن با مدارک
قیمت حساب Business از کانادا 600 تومن با مدارک و Business Paper
حساب بانکی وی پی اس و سیم کارت مجازی و فیزیکی و کارت اعتباری فیزیکی مجازی هم از همان کشور قابل ارائه هست
پی پال در کل سه مرحله وریفای داره
Unverified
این نوع حساب محدودیت های زیادی داره و کار کردن باهاش ریسک زیادی داره
Verified
حسابی هست وریفای شده که که با توجه به کشور مراحلش وریفای فرق میکنه و ولی محدودیت های در ارسال و دریافت برداشت داره
Full Verified
به حسابی اطلاق میشود که کارت یا بانک لینک شده و مدارک ارسال شده و هیچ محدودیتی در ارسال/دریافت/برداشت Send/Receive/Withdraw ندارد.
حالا ممکنه یک حساب با 40% فول وریفای بشه یک حساب با 100% و یک حساب با 80%
یا حتی حسابی با 100% هم فول وریفای نشه مثل حساب آمریکا که برای وریفای شدن وارد کردن موبایل حساب بانکی و کارت 100% وریفای میشه ولی فول وریفای نیست و یکسری محدودیت هایی با 100% پروفایل تکمیل شده داره
و برای فول وریفای کردن 4 تا ایتم موبایل حساب بانکی ایمیل کارت اعتباری یا بانکی و 4 تا مدرک شامل ID+utility bill+bank statement+SSN نیاز هست
در کل نکته ای که شما اشاره کردید درصد تکمیل شدن پروفایل حساب هست و پروفایل حساب ها تا 100% در صورت نیاز قابل ارائه و تکمیل شدن هست
با تشکر
پاسخ : افتتاح و فروش و رفع لیمیت حساب های پی پال از کشورهای مختلف/ فروش vcc vba vms vps
سلام دوست عزیز
در صورتی که ما یک حساب از امارت یا سنگاپور بگیریم هزینه وی پی اس ماهیانه چقدر می شه؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
upnull50
سلام دوست عزیز
در صورتی که ما یک حساب از امارت یا سنگاپور بگیریم هزینه وی پی اس ماهیانه چقدر می شه؟
با درود
لطفا برای جزئیات با یکی از کانال های ارتباطی یاهو تلگرام اسکایپ یا موبایل که در امضا آمده تماس بگیرید
قیمت وی پی اس از حدود 5$ یا 5€ شروع میشه که میتونید ماهانه سه ماهه شش ماهه یا سالانه بگیرید و خودتون با موجودی حساب پی پال پرداختش کنید.
با تشکر از تماس شما
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
crowlink
با درود
لطفا برای جزئیات با یکی از کانال های ارتباطی یاهو تلگرام اسکایپ یا موبایل که در امضا آمده تماس بگیرید
قیمت وی پی اس از حدود 5$ یا 5€ شروع میشه که میتونید ماهانه سه ماهه شش ماهه یا سالانه بگیرید و خودتون با موجودی حساب پی پال پرداختش کنید.
با تشکر از تماس شما
دوست عزیز مساله اصلی برای من همین راه امن کانکت شدن به پی پاله... قبلا" یک حساب پی پال تایلند داشتم که از طریق **** 4 بهش وصل می شدم چند ماه هم به همین روش وصل شدم هیچ مشکلی براش پیش نیومد آیا استفاده از **** 4 را برای پی پال توصیه می کنید؟ منظورم سرویس آی پی استاتیک هست
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
upnull50
دوست عزیز مساله اصلی برای من همین راه امن کانکت شدن به پی پاله... قبلا" یک حساب پی پال تایلند داشتم که از طریق **** 4 بهش وصل می شدم چند ماه هم به همین روش وصل شدم هیچ مشکلی براش پیش نیومد آیا استفاده از **** 4 را برای پی پال توصیه می کنید؟ منظورم سرویس آی پی استاتیک هست
بادرود
تنها روشی که توصیه میشه استفاده از VPS از یک دیتا سنتری که رینج آی پی هاش تابلو نباشه هست.
که اگر از همون کشور باشه بهتر است.
بقیه روش ها V*P*N/P*R*O*X*Y ... قابل شناسایی(Detectable) هستن و به هیچ عنوان توصیه نمیشود و در نهایت موجب لیمیت و بلاکه شدن حساب میشود
و اگر بخوام تخصصی تر موضوع را باز کنم کلا همه مرورگرها مثل فایرفاکس گوگل کروم .... یک باگ به اسم WebRTC دارن که صرفه نظر اینکه شما دارید از چه سرویسی برای مخفی سازی آی پی واقعی تون استفاده میکنید
همین باگ آی پی اصلی و آی پی سرویسی که استفاده میکنید رو فاش میکند
با تشکر
ممنون از توضیحتون
در مورد وی پی اس آمریکا آیا اگر 100 درصد وریفای شده باشن ( یعنی فول وریفای با وریفای صد در صد ) در اون صورت باز احتمال لیمیت شدن حساب هست ؟در صورت لیمیت شدن یا درخواست مدارک شما می تونید برای رفع لیمیت کمک کنید؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
upnull50
ممنون از توضیحتون
در مورد وی پی اس آمریکا آیا اگر 100 درصد وریفای شده باشن ( یعنی فول وریفای با وریفای صد در صد ) در اون صورت باز احتمال لیمیت شدن حساب هست ؟در صورت لیمیت شدن یا درخواست مدارک شما می تونید برای رفع لیمیت کمک کنید؟
کلا سیستم کار ما اینه بعد از ثبت نام مدارک مورد نیاز به پی پال ارسال و تاییدیه گرفته و همه محدودیت ها برداشته میشه و مدارک را تحویل مشتری میدیم
ولی در مورد خاص آمریکا حساسیت بالایی داره و همیشه احتمال لیمیت شدن هست و همیشه مدارک دم دست باشه چون هم اول کار هم نمیشه مدارک را ارسال کرد.
البته حساب بیزینس آمریکا نسبت به حساب شخصی احتمال ریسک لیمیت شدنش خیلی پایین تر هست.
حساب آمریکا جز بهترین حساب ها هست درصورتی که حرفه ای و کامل مراحلش تکمیل شده باشه و چون هزینه زیادی داره به کسی توصیه نمیکنم مگر اینکه هزینه براش مهم نباشه
حساب فول وریفای چه شخصی چه بیزینس آمریکا 8 مرحله داره تا فول وریفای بشه و 4 مدرک(ID+Address+Bank Statement+SSN)مختلف نیاز داره که باید همیشه دم دست باشه.
مثلا شما 100% هم وریفای باشه به 200 تراکنش یا 20.000 دلار درسال برسه باید شماره امنیت ملی را برای مباحث مالیاتی وارد کنید و کسی حاضر نیست به این راحتی ها این شماره را در اختیار کسی بزاره
و اگر SSN را وارد نکنید از حساب نمیتونید استفاده کنید و به هیچ عنوان نمیشه دورش زد و تنها مدرکی هست که نمیشه جعل کرد چون به پایگاه دولت فدرال آمریکا وصل میشه و صحتش تایید میشه و در نهایت حساب را باید ببندید.
و این مختص آمریکا نیست و کشورهای مختلف شماره ای شبیه به این نیاز دارن که چند تا کشور را به عنوان مثال در پایین ذکر کردم و تنها مدرک کافی نیست
حساب پی پال کانادا SIN میخواد
حساب پی پال روسیه SNILS+INN میخواد
حساب پی پال هندوستان PAN میخواد
حساب پی پال برزیل CPF میخواد
و نکته ای میخوام عرض کنم اینه که وقتی پی پال 202 کشور را پشتیبانی میکنه و از همش میشه حساب باز کرد چرا آدم بره سراغ حساب های دردسرساز و با حساسیت بالا
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
crowlink
کلا سیستم کار ما اینه بعد از ثبت نام مدارک مورد نیاز به پی پال ارسال و تاییدیه گرفته و همه محدودیت ها برداشته میشه و مدارک را تحویل مشتری میدیم
ولی در مورد خاص آمریکا حساسیت بالایی داره و همیشه احتمال لیمیت شدن هست و همیشه مدارک دم دست باشه چون هم اول کار هم نمیشه مدارک را ارسال کرد.
البته حساب بیزینس آمریکا نسبت به حساب شخصی احتمال ریسک لیمیت شدنش خیلی پایین تر هست.
حساب آمریکا جز بهترین حساب ها هست درصورتی که حرفه ای و کامل مراحلش تکمیل شده باشه و چون هزینه زیادی داره به کسی توصیه نمیکنم مگر اینکه هزینه براش مهم نباشه
حساب فول وریفای چه شخصی چه بیزینس آمریکا 8 مرحله داره تا فول وریفای بشه و 4 مدرک(ID+Address+Bank Statement+SSN)مختلف نیاز داره که باید همیشه دم دست باشه.
مثلا شما 100% هم وریفای باشه به 200 تراکنش یا 20.000 دلار درسال برسه باید شماره امنیت ملی را برای مباحث مالیاتی وارد کنید و کسی حاضر نیست به این راحتی ها این شماره را در اختیار کسی بزاره
و اگر SSN را وارد نکنید از حساب نمیتونید استفاده کنید و به هیچ عنوان نمیشه دورش زد و تنها مدرکی هست که نمیشه جعل کرد چون به پایگاه دولت فدرال آمریکا وصل میشه و صحتش تایید میشه و در نهایت حساب را باید ببندید.
و این مختص آمریکا نیست و کشورهای مختلف شماره ای شبیه به این نیاز دارن که چند تا کشور را به عنوان مثال در پایین ذکر کردم و تنها مدرک کافی نیست
حساب پی پال کانادا SIN میخواد
حساب پی پال روسیه SNILS+INN میخواد
حساب پی پال هندوستان PAN میخواد
حساب پی پال برزیل CPF میخواد
و نکته ای میخوام عرض کنم اینه که وقتی پی پال 202 کشور را پشتیبانی میکنه و از همش میشه حساب باز کرد چرا آدم بره سراغ حساب های دردسرساز و با حساسیت بالا
ممنون
من تو تلگرام براتون پی ام می فرستم ادامه را اونجا باهاتون صحبت می کنم
سلام
من یه اکانت دارم مال بحرین هست الان خیلی وقته لیمیت شده. توش حدودا 50 دلار موجودی هست. شما میتونید نقد کنید موجودیش رو؟ هزینه و ایناش چقدر میشه؟ ممنون میشم تو پیغام خصوصی جواب بدین.
سلام دوست عزیز امکان ایجاد اکانت گوگل اد هست؟
اگر بله با کدام واحد پول؟