پاسخ : سوال درباره تغییر مکرر سرور
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
007
س بهترهست قرارداد نمایندگی رسمی همراه باslaتهیه کنین
و از افراد به ظاهر شرکت و نامعتبر خرید نکنین تا دچار چنین مواردی نشین
ارادت
درود بر شما متشکرم دوست عزیز
این نوع انتقال ها معمولا به دلیل کاهش هزینه است
شرکت هاستینگ هر چند ماه میبیند فلان دیتاسنتر تخفیف گذاشته و اقدام به تغییر سرور میکند
سرورهای اختصاصی معمولا پایدار هستند و نیازی به تغییر ان هم هر ۲ ماه یک بار ندارند .
اگر به این شکل باشد که شرکت های بزرگ که تعداد سرور زیادی دارند همیشه در حال انتقال سرور باید باشند
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hostnic
با سلام خدمت اساتید و دوستان محترم
یکی از دوستان از شخصی نمایندگی هاست تهیه کرده و این سرویس دهنده در طول سه ماه چندین بار اقدام تغییر سرور و تغییر لوکیشن نموده و مشکلاتی ایجاد نموده از قبیل افت رتبه سایت نماینده - افت رتبه سایتهای مشتریان نماینده - قطعی و دان شدن متوالی سایت نماینده و مشتریان
- از بین رفتن اعتبار نماینده در بین مشتریان و کم شدن رقبت مشتریان فعلی به تمدید سرویس ها و عدم خرید مشتریان جدید و ...
وقتی از سرویس دهنده در مورد تغییرات مکرر سرور و تغییر لوکیشن سوال میشود پاسخ میدهد این تغییرات در سرویس دهنده ها طبیعی است و پیش می آید (با تاخیر زیاد در پاسخگویی یا فراموشی در پاسخگویی سرویس دهنده فعلا کاری ندارم / تماس تلفنی / یاهو / تیکت)
این شخص هم مدتهاست بن شده است.
شما جای این نماینده بودید چیکار می کردید؟
سلام خوبه والله هر ماه یه سرور
من خودم شخصا سرور رو فقط 1 بار عوض کردم چون مشکلش بزرگ بود اونم بعد یه سال چه برسه هر ماه عجیبه کسب و کار خوبیه ها:ی
حق با شماست دوستان عزیز
از همراهی شما متشکرم
سلام
من واسه سایت http://vakilemelat.ir یه سرور پشتیبان تو خارج از کشور می خواستم بگیرم ولی نمیدونم کدوم بهتره
اگه میشه راهنمایی کنید و بگید کدوم سرور ها خوبن!!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
vakilemelat
سلام
من واسه سایت
http://vakilemelat.ir یه سرور پشتیبان تو خارج از کشور می خواستم بگیرم ولی نمیدونم کدوم بهتره
اگه میشه راهنمایی کنید و بگید کدوم سرور ها خوبن!!
یک هاست خوب از اروپا بخرید بصرفه تره ...
هم پینگش پایینه و هم سرعت خوبی داره