پاسخ : فروش عیدانه با تخفیف دائمی - شرکت سریع سرور میناب ارائه سرور از هلند و انگلستان همراه با رید ۱۰ +تست رایگان
سلام
بیش از یکسال است که از Loginvps سرور داریم کیفیت سرویسشون خیلی خوبه و راضی هستیم :)
2 فایل پیوست
پاسخ : فروش عیدانه با تخفیف دائمی - شرکت سریع سرور میناب ارائه سرور از هلند و انگلستان همراه با رید ۱۰ +تست رایگان
سلام مجدد خدمت همه کاربران عزیز .
سرویسهای تست که ایمیل زده بودید تحویل داده شده . اگر تحویل سرویس با تاخیر مواجه می شود بخاطر حجم زیاد درخواست ها می باشد .
همچنین خاطر نشان می کنم تمامی دوستانی که نیاز به سرور ربات کلش اف کلنز دارند (سرور بلو استکس) می توانند با خرید رم ۱ گیگ و ۲ گیگ از سایت جهت راه اندازی این سرویس اقدام کنند .
با خرید این سرویس می توانید بدون اینکه نیاز داشته باشید به بازی سر بزنید اتک غارت (لوت) داشته باشید .
فایل پیوست 30451
این سرویس قابلیت :
اتک لوت
ارتقا دیوار ها و ساختمان ها
collect کردن مخازن
دونیت و دریافت نیرو
و ...
و همه فعالیت هایی که یک فرد واقعی قادر به انجام کار است را می توانید تنظیم کرده و بصورت اتوماتیک شروع به فعالیت کند .
سرویس فوق بصورت کاملا رایگان کانفیگ و تحویل داده می شود .
خرید سرویس پیکیج رم ۱ گیگ
خرید سرویس پیکیج رو ۲ گیگ
سلام
دوست عزیز میتونید یک سرور تست ویندوز 2012 برام ارسال کنید؟
2 ساعت هم کافیه برای تست
فقط جهت تست سرعت و کیفیت پورت
سرور برای هاست دانلود لازم دارم
با تشکر
ایمیل : senatoor73 @ yahoo.com
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
emperatoor73
سلام
دوست عزیز میتونید یک سرور تست ویندوز 2012 برام ارسال کنید؟
2 ساعت هم کافیه برای تست
فقط جهت تست سرعت و کیفیت پورت
سرور برای هاست دانلود لازم دارم
با تشکر
ایمیل : senatoor73 @ yahoo.com
سلام
نورزتان مبارک , سرویس برای شما ارسال شد لطفا چک بفرمایید و از طریق پیام خصوصی خبر دهید .
سوالی بود در خدمتم . سال خوبی داشته باشید / .
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
loginvps.com
سلام
نورزتان مبارک , سرویس برای شما ارسال شد لزفا چک بفرمایید و از زریق پیام خصوصی خبر دهید .
سوالی بود در خدمتم . سال خوبی داشته باشید / .
سلام
دوست عزیز ایمیلم را چک کردم
متاسفانه ایمیلی برای من ارسال نشده
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
emperatoor73
سلام
دوست عزیز ایمیلم را چک کردم
متاسفانه ایمیلی برای من ارسال نشده
مجدد چک بفرمایید , سرویس برای شما ارسال شده . لطفا بعد از اتمام تست اطلاع دهید .
سال خوبی را برای شما آرزومندیم .
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
loginvps.com
مجدد چک بفرمایید , سرویس برای شما ارسال شده . لطفا بعد از اتمام تست اطلاع دهید .
سال خوبی را برای شما آرزومندیم .
سلام
دوست عزیز سرور تست به دستم رسید ممنون
به آلمان و آمریکا سرعت بسیار خوبی داد حدود 100 مگابایت
اما متاسفانه به ایران سرعت خوبی نداد و اکثر کاربرای من هم از ایران هستند
با اینکه رم 1 گیگ بود ولی کیفیت بالایی داشت و هنگ نکرد
ممنون
سلام
لطفا در صورت امکان یک سرویس تست Ubuntu Server 14.04 LTS داخل RapidSwitch ارائه کنید.
ممنون
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
redevil6990
سلام
لطفا در صورت امکان یک سرویس تست Ubuntu Server 14.04 LTS داخل RapidSwitch ارائه کنید.
ممنون
سلام دوست عزیز
ببخشید که دیر دارم جوای میدم در اینجا
سرویس Rapidswitch ما تکمیل شده برای حفظ کیفیت فعلا سرویس جدید روی این لوکیشن ارايه نمی کنیم
سروریس از هلند موجود هست که کیفیت بالاتری هم داره اگر خواستید در خدمت شما هستم .
سوال دیگری بود در خدمت هستم .