سلام .
خیر ربطی به سخت افزار نداره خیلی ؛ 90% قضیه کانفیگ مناسب هست .
نمایش نسخه قابل چاپ
با سلام
بسیاری از این مشکلات تقسیر خود خریداران است
ما هم باشر کت های ایرانی کار میکنیم و هم شرکت های خارج از ایران
حد اقل سودمان روی محصولات 20 25 درصد است و هیچ گاه اور سل و یا اور لود نداشتیم
تقریبا تمام سرورهای های ما حتی سرور ایران ما 24 هسته ای و هارد های رید ssd دارد
اما مشتری چه می خواهد در ایران؟
هیچی فکر کنید برای 1000 تومن پول دامنه داخل همین سایت پست می زارند قیمت برای ثبت دامنه!
فرق 40000 تومن با 37 تومن با 42 تومن تو 1 سال 5 تومنه
این مشتری ها نیز یک تعداد فروشنده می خواهند که اکثرا برای جوابگویی به این مشتریان باید یک سری امکانات ارزان داشته باشند
در نتیجه یک سری فروشنده نما نیز تولید می شود که کارش خراب کردن بازار است
و از جمله اینکه رفته یه موس خریده شده متخصص کامپیوتر با ادعای الی ماشالله
ایران هم که بنازم اگر مدرک شکسته بندی پای ملخ داشته باشی میتونی پشت کامپیوتر بشینی بشی متخصص رایانه
حالا همه اینا یک طرف
تنها چیزی که به بار میارن بی اعتمادی شما مشتریانه
البته تقصیر خود شماست که اجازه نمی دهید سرویس دهندگان خوب به کار در بازار داخل ادامه دهند
یا کنار می کشند و یا از سرویس دادن در ایران می پرهیزند
شما نمی دانید ما برای اینکه بخواهیم یک سرویس خوب ارایه دهیم چقدر باید هزینه کنیم
من اگر قسمتی از هزینه هایم را بگویم
هزینه اولیه خرید یک سرور 2 سی پی یو با 32 تا 146 گیگ رم و 3 عدد هارد ssd و 1 عدد 1 ترا را حساب کنید چیز حدود 10 تا 12 میلیون هزینه سرور
هرینه لایسنس های اورجینال پلسک و سی پنل و دایرکت ادمین را روش بگذارید حدودا ماهی 35- تا 400 تومن هزینه لایسنس
هزینه کلو کیشن ها را در زیر ساخت حدود 350 تا 400 هزار تومن
هزینه پرسنل شب کار و روز کار هم به آن اضافه کنید
نه تنها من خیلی دیگر از دوستان که اینجا هستند
خوب شمای مشتری انتظار دارید من به شما 1 گیگ هاست سالی 10 هزار تومن بدهم
اگر ندهم میروید از کسی که این هزینه ها را نمی کند می گیرید اخرش هم ناراحتید چرا اینجوریه چرا اونجوریه
هزینه یک نیرو متخصص ساعتی 200 دلار است چطور انتظار دارید برای شما رایگان کار کند؟
چرا انتظار دارید به شما رایگان خدمات داده بشه
قبلا این بازار فقط مال تهران بود تا اینکه خدمات آنلاین راه افتاد و این بازار مریض رقابت سر قیمت را در اینترنت نیز پخش کردند
سرور های المان را اگر ما ایرانی ها نگیریم فک کنم هتزنر ورشکست شود
به عنوان ارازان ترین و بی کیفیت ترین دیتا سنتر ها معروف است
شما دلیل را بیشتر در فرهنگ و خود مردم ایران ببنید
از نظر من برای این سبک مشتریان همین هم بسیار زیاد هست و هر ماه باید گریه کنند و از این سمت به سوی آن سمت بروند
موفق و مویید باشید
2000 تا سایت روی یک سرور ؟؟!!بهترین سرور هم که باشه ماهی دو میلیون هم اجاره سرور باشه بعد ماهی 5 هزار تومان از هر سایت بگیره میشه ماهی 10 میلیون !!! بعد اورلود سرورشون هم رو 20 تا 40 است!! حاظرم نیستن یک سرور دیگه برای تقسیم سایت ها هم بگیرند؟ عجب من خودم روزانه لود سرور از 2 بره بالا مریض میشم... :-|
سلام
بنده هم گاهی برای سرور های بک آپ یا جایگزین برای مواقع ضروری ( که نیاز همه هاستینگ ها هست ) از همکاران به صورت ناشناس خرید می کنم و 95 % مواقع یه سرویس اورسلی قیمت بالا تحویل گرفتم .
ولی تا امروز نشده 1 بار از خارج کشور سرویسی بگیرم که مشکل اورسل داشته باشه و تا حد زیادی صحبت های استاتر رو قبول دارم و از این موضوع ضربه خوردم.
دلیل اصلی این مشکل بی مسئولیتی هاستینگ ها هست . اگر مسئولیت پذیر بودند
بدون دانش و تجربه کافی با تجربه کار whmcs وارد اینکار نمی شدند (که همه کانفیگ سرور رو دیگران انجام بدند و زمانی به سرور اتک زده شد فقط بشینند نگاه کنند یا از پس بهینه سازی سایت مشتری بر نیان )
بدون سرمایه و با جیب خالی و پز عالی شروع به فروش سرور و هاست نمی کردند( برخی شرکت ها تو همین انجمن سرور یک هفته ای ازدیتاسنتر می خرند و پولش رو تو همون هفته درمیارند و اگه درنیاد خدا اطلاعات مشتریان رو بیامرزه )
می دونستند بدون خوندن قوانین دیتاسنتر سرور نخرند که بعدا مشتری تاوانش رو بده ( برخی از هتزنر سرور آنتی دیداس ارائه میدادند و... )
و.....