Only Cpanel
نمایش نسخه قابل چاپ
Only Cpanel
Plesk سابقه امنیتی درخشانی نداره.
از بین کد بازها: به نظر من ISPCP Omega از بهترین هاست. هم از نظر امکانات و هم امنیت و به فارسی هم ترجمه شده:
The home of IspCP Omega a VHCS fork
مقایسه ی جزئیات کنترل پنل های کد باز و بسته:
Comparison of web hosting control panels - Wikipedia, the free encyclopedia
یک سوال : از کجا میشه آموزش کانفیگ امن Cpanel و DirectAdmin و . . . رو پیدا کرد ؟
اگه کانفیگ اولیه رو در نظر بگیرید
دایرکت ادمین از همه بهتره و بعدش وب مین
ولی اگه خوب کانفیگ کنی بازم دایرکت ادمین رتبه 1 - و سی پنل 2 و وبمین 3 و پلسک 4 هست
plesk
چرا ؟ چون که میشه با اعمال تنظیمات امنیتی مناسب بستری رو فراهم کرد که دیگه فقط با متدای خیلی خاص زده بشه
من پلسک داشتم و با کانفیگ مناسب شل آپ کردم و دسترسی دادم به خیلی ها (اسماشونو نمی گم ) اما نتونستن بزنن . میتونید هم بپرسید که بیشتر هکرا میگن ما پلسک کار نکردیم
از دوستان گفتن که تو پلسک با یه بار شل ریختن میشه به همه فولدرا دسترسی داشت اما دوست عزیز open_basedir رو فراموش کردید اگه در موردش تو انجمن نیست من براتون آموزششو بزارم
با این متد دیگه نمیشه ازین فولدر پرید تو اون یکی (البته مکمل های خاص خودشو داره)
سی پنل عالیه لایسنس دمو فری 15 روزه داره می تونی ببینی راضی نبود پول ندی ضمنا اگه یک دونه سایت داری کانفیگ هاتو بکن و لایسنس تموم شد لازم نیست لیسنس بگیری اونوقت وبمین نصب کن
45 روز Trial دارد دوست عزیز
من زیاد از امنیت سر در نمی یارم
می تونی غیر از امنیت معیارهایه دیگه رو هم در نظر بگیری
کد:http://www.netafraz.com/davscp.php
مسلما سی پنل خیلی خوب هست ولی مشکل تحریم داره چون یک شرکت آمریکایی هست و قانونا اجازه سرویس دهی به کاربرهای ایرانی رو نداره.