شما با چه نام کاربری ارسال کردید تو سامانه
نمایش نسخه قابل چاپ
کاری که میخواهید انجام بدید با خط تلفن معمولی و ایجاد یک voip سرور قابل انجام هست.
اگر حدود ۱ تا ۱.۵ میلیون میتونید هزینه کنید استفاده از ip pbx پیشنهاد میکنم بهتون که نیاز به دانش فنی خاصی هم نداره و فقط خطها را بهش میزنید و داخلیهای موردنظرتون را ایجاد میکنید.
یک مورد هم سراغ دارم که چون کارتنش رو باز کرده قیمت کمتری میده ولی استفاده نکرده. (البته نمیدونم شایدم تا الان فروخته باشه)
با سلام و عرض احترام
یک سیستم معمولی با رم 4 گیگ و پردازنده ی 4 هسته Core i5 یا Core I3
یک کارت OpenVox یا ... بستگی به سناریو دارد که چند خط متصل کنید یا یک خط E1 با چندین شماره به آن متصل کنید.
اینترنت با سرعت 8 مگ و آپلود ۲ مگ که ممکن است خط شما تحمل نداشته باشد و یا Delay ایجاد شود و باید به نزدیکترین ISP اینک مستقیم وایرلس بزنید و یک آی پی استاتیک
کانفیگ Elastix
بعد کاربران شما می توانند از خانه و یا موبایل خود به سرور VOIP متصل شده و از آن کارشان را انجام دهند.
من تو پست قبلی هم گفتم خدمتتون به هر کدوم از پرسنلتون یک دستگاه تلفن اینترنتی میدم که قابلیت جابجایی داره و یک سولوشن راحت و کامل هستش
Sent from my SM-G920F using Tapatalk
من الستیکس رو چند روز پیش برای سد کرخه اندیمشک راه اندازی کردم دقیقا همین سناریو بود اینترنت رو از طریق فیبر اوردم ارتباط دادم خط ها رو با کارت سنگوما وارد شبکه کردم و داخلی و همه را فعال کردم الان بدون هیچ مشکلی داره کار میکنه حتا از طریق وی ای فای برای هر کدوم از مهندس ها یک داخلی ایجاد کردم و در محوطه سد دارن باهم ارتباط میگیرن و برای نیاز به تماس خارج از شبکه داخلی هم میتونن استفاده کنن .
با skype انجام بدین