سلام عزیز
ایا کمتر امکانش نیست
مثلا 500 تا یا 1 کا
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام عزیز
ایا کمتر امکانش نیست
مثلا 500 تا یا 1 کا
با سلام و خسته نباشید
چه تضمینی می دهید که در اینده هم این نرم افزار به روز رسانی بشود و اینکه حداقل باید نسخه تست را داشته باشد
آیا شما نسخه دمو دارید که برای مثال 150 ممبر اضافه کنه ؟
سلام ، هزینه ی اد کردن هر 100 ممبر رو بفرمایید
هر 1k چقدر میشه؟
و اینکه توسط خودتون انجام بشه ...
خودتون انجام بدید
فرستاده شده از GT-I9060Iِ من با Tapatalk
تضمین بالاتر از اینکه قرارداد شرکتی در دفتر اسناد رسمی و همه چی مکتوب و مشخص هست ؟
- - - Updated - - -
تاپیک رو مطالعه کنید :
http://1o2.ir/whttt
ممنون از پاسخ شمانقل قول:
بله درسته تلگرام محدود اد کردن 200 نفر رو داره
در اصل این نرم افزار هم برای همین نوشته شد که این محدودیت برداشته بشه
بر خلاف ممبر فیک و کاربر مجازی و ... این نرم افزار دقیقا مثل اد کردن همون 200 نفر کار رو انجام میده و همگی فعال هستند چون با لینک جوین کانال عضوش میشن
ولی من دقیقا متوجه نشدم
یعنی با نرم افزار شما میشه مثلا 1000 نفر رو از بانک شماره به کانال اد کرد ؟
در توضیحات تاپیک دیگه نوشته بودید باید ربات رو ادمین کانال قرار بدیم تا اد بشه
در حالی که تلگرام فقط creator امکان اضافه کردن به کانال رو داره و نه هیچ ادمینی. در سطح api هم bot api و هم mtproto هر دو محدودیت ها همینطور هست دقیقا
در واقع سوال اصلی اینجاست که مثلا اگر 1 بانک 1000 شماره ای داده بشه. نرم افزار شما میتونه 1000 شما رو رو مستقیم اد کنه ؟ یا لینک جوین رو برای 1000 نفر ارسال میکنه تا خودشون کلیک کنند ؟
این قسمت بولد رو اگر پاسخ بدید ممنون میشم
دقیقا برای همین تاپیک پرشین تولز رو دادم که دقیق متوجه بشید چرا زیر 10k انجام نمیشه
اگر نمیخواستم جواب بدم همینجا و 10 تا فروم دیگه هم جواب نمیدادم و یه راست میگفتم تیکت بزنید
در ضمن تمایلی هم برای انجام نیست سفارش به اندازه کافی هست که تا 1 سال دیگه هم تموم نمیشه :)
موفق باشید
- - - Updated - - -
خواهش میکنم
ببینید دقیقا تو پاسخ قبلی هم گفتم این نرم افزار برای همین تولید شد که این محدودیت ها برداشته بشن
در تلگرام وقتی ربات رو به عنوان مدیر دسترسی میدین ربات با یک روشی به عنوان کریتور خودش رو معرفی میکنه حالا هر کریتور میتونه 200 نفر رو اد کنه که اینجا با راهی که ما پیدا کردیم این محدودیت برداشته شده حالا راهش رو دیگه نمیتونم بگم شرمنده
در مورد متن بولد شده :
بله دقیقا کار این نرم افزار هم همینه
در واقع عضو شدن کاربر بدون کلیک روی لینک امکان پذیر نیست حالا ما در نرم افزار کاری کردیم که این کلیک کردن به صورت خودکار انجام بشه و کاربر به صورت کاملا اتوماتیک عضو کانال میشه
برای همین هست که کاربرها همگی آنلاین و فعال هستند و دقیقا مثل عضو شدن عادی هست
یعنی شما یک بانک شماره 10k بدین همه شماره ها به صورت مستقیم عضو کانال میشن البته ما برای اینکه مشکلی پیش نیاد و تلگرام راه نرم افزار رو مسدود نکنه محدودیت گذاشتیم
کل کار نرم افزار هم استفاده از راهی برای عضو شدن طبیعی کاربر هست که بر خلاف ممبر فیک و این جور نرم افزارهای داخل اینترنت هست
سوالی بود در خدمتم ...
سلام و احترام.
در ضمن تمایلی هم برای انجام نیست سفارش به اندازه کافی هست که تا 1 سال دیگه هم تموم نمیشه...
این یعنی سیر شدید بس که ازین راه کسب درآمد کردید ؟!