پاسخ : کیفیت سرورهای هتزنر
سری جدید هم کیفیت بهتری دارن و هم نسبت به هزینه ماهانه نیز بسیار مناسب هستن!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
arc1o0
مهمترین بدی سرور های هرتزنر هارد آشغالی هست که روی سرورها می بندند!
راحت می تونم بگم 90% سرور های مارکت بد سکتور هستند، یعنی مفت گرونه!
سرور های جدیدش ظاهرا بد نیست، ولی در کل دیتاسنتر بی کیفیتی هست.
اینم بگم که نسبت به هزینه ای که میدید دیتاسنتر بدی نیست، یعنی اگه قیمت ارزون سرورهاش نبود، باید مگس می پروند با این سخت افزارهاش.
دوست گرامی در حال حاضر سرور مارکتی دارم خیلی هم راضیم و همه جوره نیازم رو رفع میکنه.
نمیدونم رو چه حسابی میفرمایید خوب نیست؟؟؟؟
سوال من این بود این سرورهای جدید نسبت به سرورهای مارکتی بهتر هستن یا خیر/ اگه ارزش داره بخریم اگه فرق چندانی نداره الکی هزینه ست آپ و انتقال ندیم.
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
novin-web
سلام
در کل مناسبترین سرور جهت هاستینگ هتزنر هست
سرور انتخابی شما مناسب هست ولی پیشنهاد ما ex40-ssd هست
-------------------------------------------------------------------------------------------------
برای اطلاعات بیشتر با ما در تماس باشد :
تیکت : ارسال درخواست
تلفن شرکت: فروش (66015891-021) - فنی (66913139-021) داخلی 103
موبایل: 3715950-0937
وایبر: 09213601063
ایمیل :admin@novinhost.org
یاهو : novinhost
------------------------------------------------------------------------------------------------
نمای کلی از شرکت و کارکنان نوین هاست
دارای نماد اعتماد
تا 24 ساعت بک مانی
کیفیت شعار نیست
برای هاست دانلود هارد اس اس دی مناسب نیست حجم زیادی ندارد.
برا میزبانی فایل یا همون دانلود سرور های مارکتی قیمتشون مناسب تره
اما یکم باید در انتخاب دقت کنید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
arc1o0
مهمترین بدی سرور های هرتزنر هارد آشغالی هست که روی سرورها می بندند!
راحت می تونم بگم 90% سرور های مارکت بد سکتور هستند، یعنی مفت گرونه!
سرور های جدیدش ظاهرا بد نیست، ولی در کل دیتاسنتر بی کیفیتی هست.
اینم بگم که نسبت به هزینه ای که میدید دیتاسنتر بدی نیست، یعنی اگه قیمت ارزون سرورهاش نبود، باید مگس می پروند با این سخت افزارهاش.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
SarirHost
شما یا جدیدا توی یکی دو سال اخیر با هتزنر کار نکردید یا اینکه دارید مغرضانه نظر میدید!
سلام
صحبت همکارمون تایید میکنم
فکر میکنم به تازگی با این دیتاسنتر کار نکردید طی این ۲ سال بسیار خوب و عالی جوابگو بوده
به خصوص هارد های 128 مگ کش رو ما روی سرورهامون داریم انصافا نسبت به هزینه ای که کردیم بسیار کیفیت خوبی داره
فایل پیوست 30245
در پاسخ به دوستانی که میگید کار نکردیم!
اولا که اکانت ما شرکتی هست تو هتزنر و نه شخصی!
دوما همین الان هم یه سری داریم داریم تو هتزنر اما بنا به سیاست های کاری شرکت فروش عمومی تو این فروم نداریم، این باعث میشه که دوستان فکر کنند صحبت های بنده مال چند سال قبل هست.
نه اتفاقا همین الان هم این مشکلات برقرار هست، حالا شاید سرور های جدید و ستاپ دارش مورد نداشته باشند، ولی 90% سرور های مارکتی مشکل هارد دارند.
هارد اکثرشون فرسوده هست، یا بد سکتور هست، یا کند شده، یا مشکل IO داره یا مشکل در سرعت read& write
این مطلبی هم که بنده عرض می کنم، وقتی هست که شما سرورتون زیر بار باشه، وقتی 10 تا سرور بیارید بالا متوجه میشین، یعنی حتی با لیمت هارد تو وی ام هم جواب نگرفتیم و مجبور شدیم سرور رو عوض کنیم کلا
زیر فشار هست که به تته پته میافتند هاردهاش ، وگرنه تو استفاده معمولی که خودش رو نشون نمیده.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
taraneha
دوست گرامی در حال حاضر سرور مارکتی دارم خیلی هم راضیم و همه جوره نیازم رو رفع میکنه.
نمیدونم رو چه حسابی میفرمایید خوب نیست؟؟؟؟
سوال من این بود این سرورهای جدید نسبت به سرورهای مارکتی بهتر هستن یا خیر/ اگه ارزش داره بخریم اگه فرق چندانی نداره الکی هزینه ست آپ و انتقال ندیم.
- - - Updated - - -
برای هاست دانلود هارد اس اس دی مناسب نیست حجم زیادی ندارد.
صد درصد خوبه
اما شمامیتونید بدون هزینه ستاپ هم خریداری کنید
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
arc1o0
فایل پیوست 30245
دوما همین الان هم یه سری داریم داریم تو هتزنر اما بنا به سیاست های کاری شرکت فروش عمومی تو این فروم نداریم، این باعث میشه که دوستان فکر کنند صحبت های بنده مال چند سال قبل هست.
نه اتفاقا همین الان هم این مشکلات برقرار هست، حالا شاید سرور های جدید و ستاپ دارش مورد نداشته باشند، ولی 90% سرور های مارکتی مشکل هارد دارند.
هارد اکثرشون فرسوده هست، یا بد سکتور هست، یا کند شده، یا مشکل IO داره یا مشکل در سرعت read& write
این مطلبی هم که بنده عرض می کنم، وقتی هست که شما سرورتون زیر بار باشه، وقتی 10 تا سرور بیارید بالا متوجه میشین، یعنی حتی با لیمت هارد تو وی ام هم جواب نگرفتیم و مجبور شدیم سرور رو عوض کنیم کلا
زیر فشار هست که به تته پته میافتند هاردهاش ، وگرنه تو استفاده معمولی که خودش رو نشون نمیده.
کاملا موافقم
هارد بکنار ابیوز های پی در پی که الکی داده میشه اون دیگه .....
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
arc1o0
فایل پیوست 30245
سرورهای مارکتی رو نظری ندارم چون هیچ وقت تمایلی نداشتیم که استفاده کنیم از این سرور ها
ولی بقیه سرورهای این دیتاسنتر که ما تهیه کردیم دقیقا زیر فشار بسیار عالی جواب داده
ما از اول زمانی که هاستینگ داریم فقط از سرویس های هتزنر استفاده کردیم و کاملا راضی هستیم الان هم ex40 داریم واسه هاستینگ مون
بهتر است از cpu های xeon و هارد های اینترپرایس استفاده کنید (حتی مارکتی) تا چند سال به راحتی با کیفیت عالی کار می کند
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
taraneha
با سلام.سرورهای سری ex41 هتزنر از نظر کیفیت چطور هست؟؟؟؟
نسبت به سرورهای مارکتی چقدر تفاوت دارد از نظر سرعت و کیفیت.
مورد استفاده من میزبانی هاست دانلود هست و کانورت فایل های تصویری روی سرور.
کیفیت خوبی دارند اگه میتونید هزینه کنید خوبن پورت قوی تری از مارکتی ها دارند من شخصا سرور مارکتیم با سرور EX40 که دارم تفاوت زیادی نداره چون باید انتخابت درست باشه همین
واس هاست دانلود خواستی بخری EX41s بهتره هارد بیشتری داره.