پاسخ : + درخواست سرور مجازی (هاست+ اکانتینگ) +
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Hash3m
سلام
نیاز به یه سرور مجازی دارم برای خدمات هاستینگ و البته نصب پنلش هم رایگان باشه( ترجیحا cpanel ) ! با کانفیگ های امنیتی و...
اپ تایم بالا و ping کم
قیمت مناسب میخوام کارم جنبه تجاری نداره
و همچنین یه سرور برا اکانتینگ... که فک میکنم اسمشو نگیرم بهتره و خلاف قوانین هستش
اگه 2 تا سرور بشه هم موردی نداره یه ویندز و ی لینوکس !
دوستان عزیز که هم قیمتشون مناسبه و هم کانفیگ انجام میدن و بعلاوه کیفیت مطلوبی دارند پی ام بدن یا اینجا اعلام کنن و خواهشا درغیر این صورت افر ندین که منم گیج و سردرگم میشم :(
چون قبلا یه دفعه هر دوتای این سرویس روگرفتم از یکی از یوزر های همین فروم و به غلط کردن افتادم ! هیچ کدوم از سرویس هاش کیفیت نداشت و خیلی اذیت شدم پس ناچارا تست باید بدین !
ای دی ICQ یا YAHOO یا SKYPE یا حتی تلگرام دارین بزارین تا تماس بگیرم باهاتون
شرکت مبین هاست WWW.Mobinhost.Com
تلفن تماس پشتیبانی و فروش 02166573866 - 02166570779
----------------------------------------------------------------------------------------
با سلام از فرانسه در خدمت هستیم
هزینه سرور cPanel شما
ماهانه 50 هزارتومان
لیست پلان های سرور مجازی فرانسه
از 25 هزارتومان ماهانه
برای اطلاعات بیشتر لطفا از طریق تیکت در ارتباط باشید و یا با ما تماس بگیرید
تلفن فروش : 66570779-021
تلفن پشتیبانی : 66573866-021
ارسال تیکت به بخش فروش
بخش فروش - علی زهیری
در صورت نیاز به راهنمایی بیشتر میتونید در ساعات اداری با داخلی 102 تماس بگیرید بخش فروش
----------------------------------------------------------------------------------------
آدرس سایت و ناحیه کاربری مبین هاست
Website : www.Mobinhost.com
ClientArea : my.mobinhost.com
Register : my.mobinhost.com/register.php
Tel : 021-66573866 - 021-66570779
ساعت کار شرکت همه روزه از ساعت نه صبح می باشد
پاسخ : + درخواست سرور مجازی (هاست+ اکانتینگ) +
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Hash3m
سلام
نیاز به یه سرور مجازی دارم برای خدمات هاستینگ و البته نصب پنلش هم رایگان باشه( ترجیحا cpanel ) ! با کانفیگ های امنیتی و...
اپ تایم بالا و ping کم
قیمت مناسب میخوام کارم جنبه تجاری نداره
و همچنین یه سرور برا اکانتینگ... که فک میکنم اسمشو نگیرم بهتره و خلاف قوانین هستش
اگه 2 تا سرور بشه هم موردی نداره یه ویندز و ی لینوکس !
دوستان عزیز که هم قیمتشون مناسبه و هم کانفیگ انجام میدن و بعلاوه کیفیت مطلوبی دارند پی ام بدن یا اینجا اعلام کنن و خواهشا درغیر این صورت افر ندین که منم گیج و سردرگم میشم :(
چون قبلا یه دفعه هر دوتای این سرویس روگرفتم از یکی از یوزر های همین فروم و به غلط کردن افتادم ! هیچ کدوم از سرویس هاش کیفیت نداشت و خیلی اذیت شدم پس ناچارا تست باید بدین !
ای دی ICQ یا YAHOO یا SKYPE یا حتی تلگرام دارین بزارین تا تماس بگیرم باهاتون
با سلام
کانفیگ سی پنل رایگان می باشد
سرور مجازی رم دو گیگ از فرانسه با بهترین کیفیت تظمینی بهتون میدیم ماه اول 20 هزارتومان ماه بعد 32000 تومان
20 هزارتومان لایسنس سی پنل می باشد
ارائه تست چون باید کانفیگ بشه نداریم فقط نمونه ای پی میتونیم بدیم پینگ کنه
--------------
CPU: Intel Xeon D D-1620 mit 8 x 3,2 GHz
Ram: 2 GB
HDD: 40 GB SAS
BW: Unlimit
Port: 1000 Mbps
Uptime: 99.9%
IP: 1
KVM+ LXC