سلام
هزینه
1. هر 100 گیگ هارد
2. 1 ترا، باند
3.هر عدد آی پی
اضافه لطفا؟
4. تورنت (SeedBox) ؟
ممنون.
نمایش نسخه قابل چاپ
با سلام خدمت شما دوست عزیز
1 : هر 100 گیگ 8 هزار تومان است.
2 : پهنای باند در حال حاضر 18000 تومان است
3 : هر عدد ای پی : 2000 تومان
4: مجاز نیست . البته دوستانی استفاده میکنند و دیتا سنتر مشکلی ندارد ولی در کل مجاز نیست.
دوستان عزیزی که درخواستهای زیاد سرور و به علت کمبود فضای هاد کافی برای تمامی عزیزان تا یک روز دیگر تمام درخواستها جواب داده می شود و سرور تحویل شما عزیزان می شود لطفا صبر کنید ...
* کسانی که در خواست فضای هارد 100 گیگ به پایین کرده بودند سرور آنها تحویل داده شد.
از هم اکنون تمامی سفارشات تحویل داده میشود .
دوستانی که سرویس گرفتن اعلام کنند راضی هستند یا نه...
یک تست من از سرور ایشون گرفتم متاسفانه از اروپا اسپید بسیار پائینی دادند ... 50 Kbps !!!!!
بنده همون روز با چندین سرور مختلف تست گرفته بودم و اون سرور که شما لینکش رو داده بودید کلا بیشتر از 700 کیلو بایت نمیداد .
هرچند ما قبل از فروش به کاربرانمون تست میدیم که خودشون سرعت رو تست کنند. و اگر راضی بودند خریداری کنند . و در پایان سرعت 50 کیلوبایت روکه فکر میکنم خیلی بیشتر باید بده . چون ای دی اس ال الان بیشتر از اینها میده این که سروره.
به این نتیجه رسیدیم ما هم همانند دیگران از این به بعد هر سرویسی ارائه کردیم از کاربرانمون درخواست کنیم اینجا تایید کنند . چون واقعا این نیاز احساس میشه و برای شفاف سازی مناسب میتونه باشه .
با تشکر
دوست عزیز!! این سرور نوشته شده که در آمریکا و در NY قرار داره! و شما به اروپا تست گرفتید؟ اونم 50kbps داده؟ یعنی 5 کیلو بایت بر ثانیه؟!! شما خودتون سرور OVH از فرانسه دارید اسپید تست به USA بگیرید ببینید چند میده؟! واسه همینه که مکان واقع شدن دیتاسنتر مهمه و هر کسی با توجه به نیازش انتخاب میکنه! من خودم از ایشون وی پی اس با رم یک گیگ گرفتم و مدارکی رو به صورت عکس قرار میدم که کسانی که سرشون میشه بفهمند حقیقت چیه.
سخت افزار وی پی اس من:
فایل پیوست 1437
چند تست پورت اینترنت از سایت رسمی speedtest.net :
http://www.speedtest.net/result/996928701.png
http://www.speedtest.net/result/996937617.png
http://www.speedtest.net/result/997490896.png
و یه سری اسپید تست از طریق نرم افزار uTorrent:
به خود NY هست که پرت مثل یه 200Mbit اختصاصی واسه من عمل کرده! (و میدونید که پرت 1 گیگابیت شیر مثل 100 دیدکت هست تقریبا)
فایل پیوست 1438
بعد به دو نقطه اروپا ( میدونید به خاطر روتر های بی سیی که بین قاره های اورپا و آمریکا هست چقدر افت سرعت پیش میاد و پرت 1 گیگابیت اختصاصی بیشتر از 10 مگابیت نمیده! اما به 50 کیلوبیت ام نمیرسه که بشه دیال-آپ و 5 کیلوبایت بر ثانیه بده!)
تست به انگلیس:
فایل پیوست 1439
تست به فرانسه (که OVH توشه و ایشون 5 کیلوبایت گرفتن!!... به B بایت و b بیت دقت کنید!)
فایل پیوست 1440
زیره 700 کیلوبایت بر ثانیه نشده هیچ کدوم!! و از اروپا به آمریکا هم همین صورت هست!
------------------------------------------------------
اگه کسی از این چیزا سرش بشه میفهمه که یعنی چی! حالا بازم من فقط یه مشتری ام و وی پی اسمو تست کردم ایشون حتما وی پی اس تست ام میدن به بقیه دوستان... تا کی میخواید افراط و تفریط کنید؟!! هر چیزی رو همون طوری که هست نشون بدید لطفا!!. من اینجا بیشتر خواننده مطالب هستم اما این حرف واقعا دیگه......!!!!
لطفا این بحث هم ادامه ندید چون من سند دادم من یه مشتری راضی هستم و تا حالا زیاد دیتا سنتر عوض کردم! کاری که به هر دلیلی هر کسی انجام داده!
با تشکر.
در صورت امکان ادرس سایت رسمی در پست اول بزارید تا بررسی بشه
مرسی دوست عزیز
ما به همه اکانت تست میدیم خودشون تست کنن به شایعات گوش ندن خودتون ببینین اول بعد ...
همینجوری که میبینین این دوستمون بالا همه رو تست کرده با دلیل و مدرک همه رو به شما ثابت کرده
ولی متاسفانه آدمهایی پیدا میشن که معلوم نیست این حرفها رو از کجا در میارن.
---------- Post added at 09:02 PM ---------- Previous post was at 08:55 PM ----------
شماره ثبت: 10306 شرکت کهکشان رایانه به نام آقای مسیح نظری
دوستان خودشون میتونن برن پیگیری کنن .
باز هم من میگم سرور ما کاملا رسمی بوده و ما آن را برای تمامی دوستان تضمین می کنیم.
با تشکر.