پاسخ : فروش سایت بزرگ سانگ دانلود songdownload.ir
ببینید بزرگوار من خودم سایت فروختم اونم رتبه 600 ایران میدونید اولین سوال چی هست درآمد و هزینه ها یعنی رتبه حتی به اندازه میزان درآمد مهم نیست هر چند کمی فکر کنن می تونن با فعالیت خوب پول خوب دربیارن ولی همه دنباله لقمه حاضر و آماده هستند
و قبول دارم شما زحمت زیادی کشیدید ولی خب روال خرید همین هست بعد از درآمد و هزینه ها میرن سراغ سئو و ...
در صورت تمایل مبلغ مورد نظرتون رو ارسال کنید البته بگم خدمتتون که در صورت خرید همین قالب رو نیاز دارم
پاسخ : فروش سایت بزرگ سانگ دانلود songdownload.ir
با سلام خدمت شما دوست عزیز.
تا زحمت نکشی هیچکی به جایی نمیرسی.شما اگه رتبه 100 رو هم بگیرید و اما بهش نرسید,بازم افت میکنید.
اما ما روال عادیمون رو داریم طی میکنیم و رتبمون خدارو هزار مرتبه شکر که داره بهتر میشه و هرروز میتونید نگاه کنید که در 24 ساعت چه میزان رشد داشتیم.بدون اینکه بک لینک بزنیم یا اینکه بخوایم بهش بازدید کننده بدیم.چون اگه بادید کننده بدیم یهو میبینیدی 10 هزار تا 10 هزار تا اومد پایین.اما سایت با یک پست ساده,و طبق روال گذشته,میتونید هرروز امار بگیرید که داره چقدر سعود میکنه.خوب من خودم اگه اینو نگه دارم و یکم هزینه کنم,به نظرتون نمیتونم رنکینگ بهتر از این داشته باشم؟
هزینش چندتا بک لینک و اینکه سرور رو یکم ارتقا بدم که آمادگی بازدید کننده رو داشته باشه,بهتر از این خواهد شد و اون موقع میشه گفت درامد زای فوق العاده ای خواهد داشت
شما مثلا 4 ت با همین قالب از من بگیر.یکم بک لینک بزن و سرورتو آماده بیشترین بازدید کن.
اگه اون موقع نتونستی به درامدزایی برسی یک حرفیه.اما من خودم پاپ آپ فقط سایت معمولی میگیرم.چند ماه یک پاپ اپ که دیگه میشه گفت با اینکه چندبار دامین رو عوض کردیم,بازم بود اما بخاطر پست ها بازم به حالت اول بر میگشت.
این یک دانه پاپ آپ با بسیار تخفیف 300ت میگرفتم که فقط واسه پول سرور باشه.
یعنی میتونستم بیشتر از این حرفا بگیرم.اما چون چندتا سایت دیگه داریم,رسیدگی بهش سخته.وگرنه یک ایمیل همگانی بزنم,راحت میتونم دوتا پاپ آپ حداقل همون 300 ت بگیرم که بشه 600 ت ماهیانه.
بعدش من کارمو میکنم.پول سرور در میاد.بعد اهنگ هامو بیشتر میکنم و بیشتر سعود میکنم.بعدش به همین 4 ت هم دیگه نمیفروشم.درسته؟
من سایتی رو دارم که رنک 2 یا 4 باشه.مثلا یک سایت هست که رنک 4 هستش.اما تعداد پست هاش حداکثر 5 هزار تا نمیشه.
اما توی سایت موزیک,ملاک تعداد آهنگ ها هستش.شما باید همه حوانب رو بسنجی.تعداد آهنگ ها فکر کنم امروز 25 هزار تا رو رد کرد.
یعنی توی یک هفته,1000 تا پست گذاشتیم.شایدم بیشتر.
چون سایت های دیگه هستش,واسه همین با اینکه دلمم نمیاد بفروشم,اما حجم بالایی گرفته.
یکی دیشب زنگ زده میگه 500 هزار تومن میخرم.میگم با 25 هزار آهنگ؟نگفت چندتا آهنگ.گفت مثل مشخصات تو و ایندکس 20 هزار به بالا داره و ... گفتم اولا ایندکس شدن ملاک به این نمیشه که سایت بزرگیه.یک سایت دارم که 40 هزار تا ایندکس داره.اما رنک 10 میلیون رو داره.ب
هش گفتم شما اگه همین سایت رو که میگی,مثل سایت منه,هم روی کلمات کلیدی,هم تعداد پست,هم مرجع بودن,هم بازدید کننده و ملاک هایی که اینجا گفتم که داریم,اگه داره من 1ت ازت میخرم.دیگه چیزی نگفت وبحث و عوض کرد و گفت بلاخره اگه 500 میدی میخرم.
خوب 20 هزار تومن میدم تبلیغ کنم دوتا پاپ آپ بگیرم که 500ت در میاد واسم.غیر از اینه؟
بلانسبت همگی,به قول شما همه دنبال لقمه آماده هستن.همینکه نوشتم فوری,طرف اومده میگه دامینتو 100 هزار میخرم.نقد هم میدم که کارت راه بیفته.که یعنی انقدر خندم گرفته بود که گفتم بنداز صندوق صدقات.بیشتر واست ارزش داره.
یکم انصاف خدایی خوبه.من سایتی رو ندیدم که با این مقدار اهنگ مفید و اینکه به این صورت بیاد بفروشه.فقط دو سه مورد بود که با طرفش صحبت کردم بالای 10 میلیون با مشخصات من فروخته بود.
اما من قیمتی که گذاشتم بین 3.500 تا 5 ت بود که گفتم با خریدار واقعی کنار میاد.حالا بالاپایین داره این قیمت ها.اینطوری نیست که فقط همین.حالا بالا پایین داره و به قول خودمون تخفیف داره.اما نه مثل این دوستان.
سعید جان ( saeed1988m ),من توضیحات بالا رو دادم و توضیحات کامل و اینکه مطمئنم سایتم رو چک کردی.
خودت مردانه یک قیمت بذار روش و برای من ارسال کن.همگی مردانه با حرف هایی که گفتم,قیمت بذارن و تماس بگیرن :
iedb.team@gmail.com
یا شماره تماس : 09215355621
راستی,اگه جواب ندادم یک sms بدین.چون وقتی پشت کامپیوتر هستم یا سر کلاس هستم,گوشیم سایلنت هستش و نمیشه جلوی دانشجوهام صحبت کنم.sms بدین تا جواب زنگ بزنم یا جواب بدم.
دیگه با این چیزایی که گفتم هرکی میخواد واقعا بخره,قیمت نهایی رو بده.من رنج قیمت گذاشتم.دیگه هرکی میخواد بخره در تماس باشه.سعید جان از صحبت کردنت خوشم اومده و یکی از دوستان shakib zero که واقعا مردانه صحبت کردین و واقعیت صحبت کردین.سو تفاهم نشه.بین بهتر و بهترین رو انتخاب کردم.چون واقعیت گفتن توی عمومی رو کمتر کسی انجام میده.
حالا منتظر خریدار واقعی هستم.الان میشه گفت 25 هزار پست کامل.قیمت رو خودتون بگید یا تماس بگیرید.
- - - Updated - - -
سلام
قیمت نهایی فقط واسه اینکه ساپورنش سخت شده و سایت های دیگمون هست،
2ت
هرگی خواست تماس بگیره
09215355621
فوری به فروش میرسه
- - - Updated - - -
با سلام
تیم ما با قدرت کار خودشو ادامه میده.و خدارو شکر رتبه درحال بهتر شدن هستش به صودت چشم گیر
دیگه این تاپیک بسته میشه.هرکی خواستوبه قیمت توافقی میفروشین.
هرکی نخواست سایت با قدرت تمام ادامه خواهد داد.چون ما مرجع دانلود هستیم و خواهیم بود
ما ادامه میریم برای بهتر شد
هرکیم خواست با شماره زیر تماس بگیره
09215355621
نخواستین هم ما دارین ادامه میدیموو خیلی از سایت ها ما مرجعشون هستشم و خواهیم بود
ختم کلام.کل سایت های آهنگ مارو مرجع قرار دادند و میدهند.پش پیش به سوی جلو