پاسخ : چند سوال در مورد لایسنس whmcs
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sssoheil
سلام
اگر دامین .com دارید پیشنهاد میشود از لایسنس استفاده کنید .نسخه های قفل شکسته دارای باگ های فراوانی است.
اصلا ربطی به باگ نداره من خودم نسخه 5 دارم نال هم هست هنوزم هک نشده هیچ یک بارم اتک نخورده سایت
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
alivw71
با سلام به دوستان گرامی
چند تا سوال داشتم در مورد خرید لایسنس whmcs
1- امکان دریافت با دامنه ir هست؟
2-قیمت لاف تایم با درج نام whmcs الان چه میزان هست به تومان؟
3-لایسنس که فراسو 35 ماهیانه میده معتبر هست؟ در چک دامین لایسنس دار whmcs نام دامنه رو معتبر نشون میده؟
3-الان که متوجه شدم دامنه های ir دیگه در چک کردن لایسنس دار بودن نشون داده نمیشن درست هست؟
در کل خرید لایسنس whmcs توصیه میشه؟
1: سلام شنیده ام امکان پذیر نمی باشد (اما تست ننموده ام)
2: توصیه نمیشه لایف تایم بگیرید فقط تا 1 سال پشتیبانی داره اگر هم مشکلی پیش بیاد کلا لایسنس نابود میشه
3: بنده خودم از فراسو سامانه دارم تا الان هیچ مشکلی نداشت و فراسو برای لاینسس پنل قوی ارایه میده
4: مجبور نیستید whmcs رو به دامنه اصلی وصل کنید یک دامنه کام بگیرید و از سایتتون بهش لینک کنید
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
chaishpish
اصلا ربطی به باگ نداره من خودم نسخه 5 دارم نال هم هست هنوزم هک نشده هیچ یک بارم اتک نخورده سایت
باگ زیاد داره چون ایران نقطه نظر حمله ها و هک ها قرار نمی گیره این موضوع برای شما پیش نیومده تو همین فروم برای خیلی از همکاران پیش آمده است
اگر یک نگاهیی به تغییرات ورژن ها بی اندازید خواهید دید در خیلی از ورژن ها رفع نقص امنیتی شده است
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
soheil869
1: سلام شنیده ام امکان پذیر نمی باشد (اما تست ننموده ام)
2: توصیه نمیشه لایف تایم بگیرید فقط تا 1 سال پشتیبانی داره اگر هم مشکلی پیش بیاد کلا لایسنس نابود میشه
3: بنده خودم از فراسو سامانه دارم تا الان هیچ مشکلی نداشت و فراسو برای لاینسس پنل قوی ارایه میده
4: مجبور نیستید whmcs رو به دامنه اصلی وصل کنید یک دامنه کام بگیرید و از سایتتون بهش لینک کنید
- - - Updated - - -
باگ زیاد داره چون ایران نقطه نظر حمله ها و هک ها قرار نمی گیره این موضوع برای شما پیش نیومده تو همین فروم برای خیلی از همکاران پیش آمده است
اگر یک نگاهیی به تغییرات ورژن ها بی اندازید خواهید دید در خیلی از ورژن ها رفع نقص امنیتی شده است
الان یکی از دوستان انجمن هستن . YasIT
فقط فایل لایسنس دیکد کردن و نال کردن ... حتی فایل لایسنس رو دوباره اینکد هم نکرده بودن یادمه که خودتون میتونید چک کنید و مطمئن بشید سالم هست .
به نظر نمیاد با این وجود مشکلی باشه با توجه به اینکه 2روز بعد از انتشار ورژن جدید نال شدش توی همین انجمن راحت پیدا میشه .
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
clack
الان یکی از دوستان انجمن هستن . YasIT
فقط فایل لایسنس دیکد کردن و نال کردن ... حتی فایل لایسنس رو دوباره اینکد هم نکرده بودن یادمه که خودتون میتونید چک کنید و مطمئن بشید سالم هست .
به نظر نمیاد با این وجود مشکلی باشه با توجه به اینکه 2روز بعد از انتشار ورژن جدید نال شدش توی همین انجمن راحت پیدا میشه .
دوست عزيز
در اينترنت سرچ كنيد شركت ما معروف ترين شركت كرك ايران است
هوش برتر خطير پارسيان
ما براي پالايشگاه نفت لايسنس توليد ميكنيم
اما در اين مورد خاص كه امنيت سرور مد نظر است معتمد ترين شركت هم بگوييد كرك كرده است بنده ريسك اين را نميپذيرم به چند دليل
١- واقعا مطمعن نيستم خود كركر كاري نكرده باشد كه اطلاعات را سرقت كند
٢- در ورژني كه جديد ارايه شده شايد يك حفره امنيتي بسيار مهم بوده باشد كه تا نسخه نالش بيايد همه چي به فنا رفته باشد
٣- اگر نال كننده محترم ديگربيخيال شود اي پي سرور بلك ليست مي شود و ديگر بايد به فكر چاره اي جديد بود
به همين دلايل بنده ترجيه ميدهم از نسخه اصلي استفاده كنم و اينكه هزينه اي هم ندارد
اينهمه لايسنس اورجينال روي سرور هست اين هم روش
Sent from my iPhone using Tapatalk
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
soheil869
دوست عزيز
در اينترنت سرچ كنيد شركت ما معروف ترين شركت كرك ايران است
هوش برتر خطير پارسيان
ما براي پالايشگاه نفت لايسنس توليد ميكنيم
اما در اين مورد خاص كه امنيت سرور مد نظر است معتمد ترين شركت هم بگوييد كرك كرده است بنده ريسك اين را نميپذيرم به چند دليل
١- واقعا مطمعن نيستم خود كركر كاري نكرده باشد كه اطلاعات را سرقت كند
٢- در ورژني كه جديد ارايه شده شايد يك حفره امنيتي بسيار مهم بوده باشد كه تا نسخه نالش بيايد همه چي به فنا رفته باشد
٣- اگر نال كننده محترم ديگربيخيال شود اي پي سرور بلك ليست مي شود و ديگر بايد به فكر چاره اي جديد بود
به همين دلايل بنده ترجيه ميدهم از نسخه اصلي استفاده كنم و اينكه هزينه اي هم ندارد
اينهمه لايسنس اورجينال روي سرور هست اين هم روش
ببینید من تو پست گفتم فقط فایل لایسنس به نظر میاد نال شده و تا اونجا که میدونم شما میتونید برای اطمینان فقط فایل لایسنس که دیکد هم شده رو دانلود کنید ... کد های توشم کاملآ میتونید ببینید و چک کنید .
بعد مثلآ برای نسخه 6.2.2 شما ورژن از سایت whmcs دانلود کنید و فایل لایسنس رو license.php منتقل کنید به روی فایل های که از خود سایت whmcs دانلود کردید .
تا انجا که بنده اطلاع دارم بدون هیچ مشکلی نصب میشه .
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
clack
ببینید من تو پست گفتم فقط فایل لایسنس به نظر میاد نال شده و تا اونجا که میدونم شما میتونید برای اطمینان فقط فایل لایسنس که دیکد هم شده رو دانلود کنید ... کد های توشم کاملآ میتونید ببینید و چک کنید .
بعد مثلآ برای نسخه 6.2.2 شما ورژن از سایت whmcs دانلود کنید و فایل لایسنس رو license.php منتقل کنید به روی فایل های که از خود سایت whmcs دانلود کردید .
تا انجا که بنده اطلاع دارم بدون هیچ مشکلی نصب میشه .
اگر تغييرات در همين حد باشد قابل قبول است كه ريسك امنيتي ندارد
فقط موضوع زمان ساخت كرك و اينكه بلك ليست شدن اي پي هست
و در غير اين صورت مشكلي نيست
من هميشه لايسنس اصلي را در اين زمينه ها ترجيح ميدهم چون بحث ابرو شركت است
پلسم سي پنل دايركت دبليو اچ ام سي ويندوز انتي ويروس همه همواره اورجينال استفاده مي شود
موفق باشيد
تشکر از دوستان
در صورت تهیه لایسنس کپی رایت دار میشه اون رو دستی از قالب حذف کرد؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
alivw71
تشکر از دوستان
خیر نمی شود
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
alivw71
تشکر از دوستان
سلام
روش دارد مي شود
whmcs بعد هر updates خیلی باگ داره اگه پشتیبانی نداشته باشه اصلا نمیتونند برطرف کنند