****** قبلا این خدمات رو داشت.
متاسفانه بعضی چیزها مثل کیمیاگری شده کسی حاضر نیست پابلیک کنه روش کار رو.
نمایش نسخه قابل چاپ
****** قبلا این خدمات رو داشت.
متاسفانه بعضی چیزها مثل کیمیاگری شده کسی حاضر نیست پابلیک کنه روش کار رو.
آخه بدون لایسنس ش ک ارزش نداره ، چون قابل ب روز رسانی نیست ! ، اونم لایت اسپیدی ک بعد هر بار آپدیت سی پنل یک ورژن میده بیرون o:-)
- - - Updated - - -
دقیقا با اون جمله آخر تون شدیدا موافقم ... هر چند ک اگر بصورت تئوری هم سناریو رو بدون جزئیات توضیح بدن ، میشه پیاده سازیش کرد.
درباره ****** هم اگر منظور روش تانل هست ک در ب روز رسانی دچار مشکل میشه ، من فک میکنم علت اصلی اینکه ****** هم دیگه ارائه نکرد همین موضوع بود.
ولی الان باید روش پست #7 همین تاپیک رو تست کنیم ، ب نظر من اگر بدون مشکل اوکی بشه ، خیلی خوبه برای سرور های ایران.
میتونیم هردو مورد رو بدون مشکل اپدیت راه اندازی کنیم.
درصورت تمایل میتونید از طریق تیکت در ارتباط باشید
آموزش نصب سی پنل رو به قیمت 25 هزار تومان یکی از دوستان البته با تخفیف به ما فروختن ما که موفق به تهیه لایسنس با روش ایشون از اون سایت نشدیم ولی خب در هر صورت برای هر ای پی که قبلا لایسنسی اصولا براش تهیه نشده باشه میشه آزمایشی لایسنس تهیه کرد در صورتی که این روش جواب گو باشه تست بزنید ببینید شدنی هست یا نیست بنده که صرفا روش رو خرید کردم اما به خاطر ریسک نکردن روی سرور های خودم این روش رو تست نکردم . فایل آموزشی رو پاپلیک میکنم
لینک فایل
پسورد فایل : SDFGS@#$%WRW$
[QUOTE=OmidX;1473644]منظور تغییر whois آی پی ب کشوری ب جز ایران هست ؟ ب همین سادگی ؟ ;)
- - - Updated - - -
بله، ما یکسری از آی پی های ایرانمون رو بنام کشور های اروپایی کردیم، کل رک و روتر و زیرساخت داخل ایران هست، ولی به اسم اروپا آی پی میگیرید.