درود
شما که سرور مجازی تهیه کرده اید (یعنی روی هاست نیستید که بخوان شما رو مجبور به استفاده از مشخصات خودشون کنند!!!) بهتره از هاست نیم و دی ان اس های اختصاصی استفاده کنید. در گوگل جستجو کنید مقاله های زیاد پیدا می کنید.
نمایش نسخه قابل چاپ
درود
شما که سرور مجازی تهیه کرده اید (یعنی روی هاست نیستید که بخوان شما رو مجبور به استفاده از مشخصات خودشون کنند!!!) بهتره از هاست نیم و دی ان اس های اختصاصی استفاده کنید. در گوگل جستجو کنید مقاله های زیاد پیدا می کنید.
من از پنل هاست، نام سرور رو به server تغییر دادم
اگر من در دایرکت ادمین هاست نیم رو بخوام تغییر بدم باید در واقع یک دامنه به سرور مجازیم اختصاص بدم درسته ؟ مثلا
server.DAMANE1.com
بعدا دامنه های دیگم رو بخوام بیارم روی سرورم سوار کنم باید در ست دامنه بدم :
ns1.DAMANE1.COM
این ایرادی نداره ؟
دامنهه ir هم میتونم بدم ؟
ببینید، برای راحتی کار شما اول DNS های خودتون رو ست کنید مثلا:
ns1.fal.com
ns2.fal.com
برای هر سایت دیگهای که خواستید روی سرور میزبانی کنید از همین نیم سرور ها استفاده خواهید کرد. یا اینکه میتونید برای هر کدوم DNS مخصوص بسازید.. سلیقهای هست.
پرونده hostname هم که بسته شد... طبق اون آموزشی که لینکش را گذاشتم پیش برید و hostname را روی server.fal.com تنظیم نمایید.
اگر خواستید بنده این موارد را رایگان براتون انجام میدهم.
1. fal.com که دامنه ی خودمه رو پس می تونم بجای دامنه ی شرکت هاستینگ بزارم و آدرس سرور مجازی من میشه همین دامنه ام ؟
یعنی آدرس سرورم از :
ekanteman66545444.foroshande.com
میشه : server.fal.com ؟
2. اگر جواب مثبت هست، دامنه ی من ir هست اگر الان به دایرکت ادمین بدمش و دی ان اس روش ست کنم، باید از سایت نیک هم برم ستش کنم دیگه درسته ؟ اونوقت خود این fal.com رو به کجا ست کنمش ؟
یا باید اول برم از نیک روی همین سرورekanteman66545444.foroshande.comستش کنم بعد بیام دی ان اس رو به server.fal.com تغییر بدم ؟ ( در هر دو صورت دایرکت ادمین 24 ساعت طول میکشه تا ست بشه با دامنه و قابل دسترس نیست درسته ؟ )
بحث انجام شدنش نیست متاسفانه من بصورت دیوانه واری می خوام همه چی رو یاد بگیرم بخاطر همینم رفتم سرور مجازی گرفتم
خیلی خوبه. اتفاقا من با یادگیری عملی بیشتر موافقم تا یادگیری تئوری.
عزیز fal.com فقط یه اسم پیش فرض هست. دامنتون هر چیز که هست، همون رو ست کنید.
اول به پنلتون در nic.ir میرید و name server ها رو همراه با آیپی سرورتون تنظیم میکنید.
بعد DNS را تنظیم کنید. و hostname و...
نیم هاست رو به
server.fal.ir
ست کردم. دی ان اس رو عوض کردم به :
ns1/ns2.fal.ir
بعدم رفتم از نیک دامنه رو ست کردم :
ns1/ns2.fal.ir
از قسمت یوزر رفتم، دامنه رو اضافه کردم
وردپرس رو نصب کردم در مسیر :
/domains/fal.ir/public_html/
اما الان وقتی fal.ir رو باز می کنم پیام میاد که :
Welcome to the home of fal.ir
To change this page, upload your website into the public_html directory
الان باید چکار کنم ؟؟
این همه تلاش کردید تا اسم سایتتون رو نگید، بلخره از دستتون در رفت :) نقل قول نکردم تا ویرایش کنید.
به اکانت هاستتون وارد بشید. فایل های default و پیشفرض دایرکت ادمین رو حذف کنید.
فایل index.html رو حذف کنید.
بدرود.
:69:
خیلی ممنونم از بزرگواری و کمک شما
حل شد