به نظر خوب میاد - قالب ریسپانسیو بوده ؟
این نرم افزار آلوده که نیست؟
یه مدت پیش یه همچین نرم افزاری تو یکی انجمنها قرار داده شده بود که در نهایت معلوم شد فایل اون آلوده است
نمایش نسخه قابل چاپ
عالی و بدون نقص، هیچ برنامه اتوماتیکی نیست که این کار رو بدون نقص انجام بده و اگر هم برای یک قالب بنویسید باز در قالب بعدی نواقصی می ماند که باید دستی اصلاح شود. گاهی برخی موارد اصلا نیاز نیست راست چین بشه مثل بخش جستجوی دامنه whmcs که در سایت بسیاری از همکاران اشتباها راستچین شده!
همین همکارانی که در این تاپیک شرکت کردند رو ببینید:
https://www.kakohost.com/support/cart.php?a=add&pid=154
https://support.hoshebartar.com/cart...omain=register
ممنون از نظرتون، بله قالب ریسپانسیو بوده.
برادر من اینکار رو کاملا دستی انجام دادم (بهمراه قلم و کاغذ!) و اصلا از برنامه خاصی استفاده نکردم
از اون برنامه هم به هیچ وجه استفاده نکنید ، آلودست.. درست یا غلط کار کردنش هم تا حالا تست نکردم ، اگه وقت کنم خودم یه برنامه سفارشی با php یا متلب مینویسم.
- - - Updated - - -
مچکرم ، بنظر من rtl کردن دو مرحله داره، مرحله اولش که خیلی وقت گیره رو میشه با یه نرم افزار کلی انجام داد و در 80 درصد وقت صرفه جویی کرد و برای همه قالبها هم امکان پذیره.
1- rtlکردن کلی قالب
2- حالا که کامل rtl شد ، باید جزئیات رو بنابر نیاز ltr کرد و padding ها و مخصوصا position:absolute ها و...
آره نمونه هایی که گذاشتید انگار فقط مرحله اول رو انجام دادن و قالب رو نصب کردن
بهترین کار همون راستچین سازی بصورت دستی یعنی کد نویسی هست که هرچه قالب استانداردتر باشه کار شما راحتتره
بنده هم چند وقت پیش نوشتم همچین برنامه ای رو
البته من با php نوشتم
اما عرضه نشده
میشه حدود 95درصد قالب ها رو راستچین کرد
اما همیشه باید یک سری موارد دستی انجام بشه
سلام ،
به نظر شما میشه زبان انگلیسی رو با برنامه ترجمه کرد و جای مترجم رو بگیره ؟
تو قالب های جدید گاهی طراح کدهای rtl رو بین کدهای css قرار میده ، در کل هر طراحی ممکنه یه کاری بکنه که برنامه نمیتونه پیش بینی کنه که اینو باید ترجمه کنه یا نه !
بله استارتر گرامی
برنامه های زیادی در این باره هستش
اما جوری قالب رو به هم میزنه که خودت نمیفهمی این قالبت بوده !
بهترین روش دستی هستش
من هم با روش دستی موافقم
من حتی بعضی نرم افزار ها را دیدم باگ نمی گزارند در قالب:)