سرعت با مودم edge تفاوتی با موبایل معمولی نداره؟
نمایش نسخه قابل چاپ
سرعت با مودم edge تفاوتی با موبایل معمولی نداره؟
ممنون از همه دوستان . ولی بیشتر جوابم رو نگرفتم .
الان اگر مودم مخصوص بگیرم می تونم چقدر کیفیت بهتری داشته باشم ؟
اینها دست گیرم شد :
محدودیتی تو دانلود نداره ( دلیل : دوستان گفتن 5 - 6 گیگ دانلود کردن )
سرعت بیشتر افراد رو 20 هست
این منطقه ای که هستم کلا adsl نداره ! و تو شهر ما یه دکل ایرانسل و یه دکل همراه آخر وجود داره که هر کدومشون هم کنار هم دیگه هستند و تا منزل ما هم یه 20 متری بیشتر فاصله نداریم با دکل ها .
ولی دو روزه من الان با تلفن همراه مدل sony ericsson k970 دارم از بسته نامحدودش استفاده می کنم :
مشکلاتی که داشتم :
سرعت بیشتر 6.6 کیلو نشده ! ( دوستان گفتند مشکل از گوشی هست ! )
و سرعت بعضی مواقع کمتر 4 کیلو میشه و بعضی وقت ها هم دانلود 0 بیت میشه و کلا دیگه دانلود اون فایل رو تایم اوت می ده
پینگ گوگل رو 800 ms به بالا هست !
ساعت های شب 9 به بعد سرعت شدیدا افت می کنه !
می خوام یه مودمش رو بگیرم میشه راهنمایی کنید برای خرید مودم های ...
ولی بقیه سوالات و ... برام هنوز نا مفهومه
ممنون می شم دوستان عزیز کمکم کنید .
این کار باتری را خیلی زود خراب می کند. اینو سر تجربه میگم، شما که گوشی را مودم قرار می دهید ممکن است مثلا 6 ساعت استفاده کنید که اگر در شارژ باشد باتری همیشه در حال شارژ شدن و مصرف شدن است که واقعا چیزی ازش نمی ماند.
در این نمیتونه مشکل از گوشی باشه.
اگر این طور فکر می کنید می توانید از گوشی دیگری تست بگیرید. ولی در کل گوشی ها با هم تفاوت ندارند.
تنها مشکل استفاده باطریه به نظرم یه گوشی دست دوم k300 بخرید وبزنید دانلود با صرفه تره
یه مودم edge بگیره که به صرفه تره بین 90 تا 120 تومان هست
کد فعالسازی ایرانسل؟؟؟؟ فکر کنم از adsl ماهیانه من بهتر باشه!!!! همه جا هم میشه استفاده کرد با لب تاب !!!
من هم ایرانسل کار کردم هم همراه اول داخل مسافرت هم از هر 2 تا استفاده کردم که هر روز یک جا بودیم
ایرانسل خیلی بهتر از همراه اول بود مخصوصا در دانلود
البته فکر میکنم به موبایل هم بستگی داشته باشه چون من با n95 استفاده کردم و n97
به نظرم سرعت با n97 بهتر بود در یک مکان
دوستان اطلاعات دیگه ای در مورد قطعی ... سرعت ... و... دارن هم اطلاع بدن تا به یه جمع بندی برسیم .
سلام
دوستان من هم تصميم دارم از اينترنت ايرانسل استفاده كنم
بدليل اينكه منزل pcm هست حتما ميخوام از اين مشكل خلاص شوم
نظر شما كدام هست :
1 : وايمكس
2- اينترنت همراه با gsm / gprs modem
بنظر شما كدام بهتر است چون ميخوام جابجا بشم تو مسافرت و ... و همچنين كدام كمتر قطعي دارند