پاسخ : راهنمایی در رابطه با سایت فیلم و سریال؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
omid_dragon
سلام. منم اول خواستم سایت موزیک ایجاد کنم. هزینه هاش هم خیلی کمتره. ولی ترجیح دادم سایت فیلم باشه و بعدا اگه سایت بالا اومد ساب دامین موزیک هم براش بسازم. راستی دامین برای سایت موزیک خواستید 2 تا دامین خوب و قابلیت برند شدن دارم. موفق باشید
سایت موزیک خرجش از فیلم زیاد تره :) شما یه سایت موزیک عادی مثل پاپ موزیک رو با یه سایتی مثل رادیو جوان مقایسه کن !!
پاپ موزیک نهایتن ماهانه 400 اونم هزینه سرور داشته باشه
اما یه سایت موزیک حرفه ای باید حدقل 5 میلیون پول طراحی سایت بدی ، سرور قوی ، اسپانسر شدن خوانندگان ( لیبل ) کردن که رادیو جوان داره ماهی 20 میلیون هزینه اسپانسری میکنه
پاپ موزیک شاید درآمدش ماهانه 5 الی 10 میلیون باشه اما رادیو جوان ماهانه بین 30 الی 100 میلیون تومان درامد داره
-----------
واسه سایت فیلم هم بگم خیلی اونم خرج داره ، سرور باید حداقل 5 ترابایت باشه چون 10 تا سریال معروف و آرشیو کنی با کیفیت 480 خودش میشه 1 ترابایت
تبلیغات ، سئو ، قالب و..... هم هست
سعی کن ایده ناب بیاری رو کار با پولت ضرر نکنی ! من چندین میلیون تو ایده های تکراری ضرر خوردم :)
الان دارم اپلیکیشن موزیک میزنم میشه گفت حرفه ایترین اپلیکیشن دانلود موزیک ایرانه که تا قبل عید تو کل نت پخش میشه و مارکت ها
خب کار بزرگ پول زیاد میخواد. رادیو جوان روزی چند میلیون بازدید داره و معتبره. پاپ موزیک در برابر اون عددی نیست! بله منم همین 5 ترا نیاز دارم که هنوز خوبشو پیدا نکردم. بیشتر میزبان ها تا 1 یا 2 ترا ظرفیت دارن.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
omid_dragon
خب کار بزرگ پول زیاد میخواد. رادیو جوان روزی چند میلیون بازدید داره و معتبره. پاپ موزیک در برابر اون عددی نیست! بله منم همین 5 ترا نیاز دارم که هنوز خوبشو پیدا نکردم. بیشتر میزبان ها تا 1 یا 2 ترا ظرفیت دارن.
شما برای این حجم نیاز به سرور اختصاصی دارید که دیتاسنتر ovh برای کار شما مناسبه
بنظر بنده اصلا سمت سایت فیلم و سریال نرید.
یکی از دوستانی که سایت فارس مووی رو از بنده خریده بود با اینکه مطالب نسبتا مجازی قرار میداد با رتبه 650 ایران چند روز پیش فیل_تر شد و زحمات و هزینه هایی که واسه سایت انجام شد به باد رفت. درخواست رفع فیل_تر هم داده ولی با درخواست ایشون مخالفت شده
سایت فیلم و سریال و موزیک = ریسک
حالا شانس بیارید کارتون با دادگاه و پلیس فتا نیفته
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mahdi-relax
یکی از دوستانی که سایت فارس مووی رو از بنده خریده بود با اینکه مطالب نسبتا مجازی قرار میداد با رتبه 650 ایران فیل_تر شد و زحمات و هزینه هایی که واسه سایت انجام شد به باد رفت. درخواست رفع فیل_تر هم داده ولی با درخواست ایشون مخالفت شده
الان وضع بهتر شده. شما سرچ کن دانلود فیلم. اولین موردی که میاد در صفحه اول گوگل فیل... نیست. اگه هم... بشه میشه بدون تغییر آدرس از ... درش آورد. یه عده هم که با بنر جانم فدایت سعی میکنن .... نشن.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mahdi-relax
یکی از دوستانی که سایت فارس مووی رو از بنده خریده بود با اینکه مطالب نسبتا مجازی قرار میداد با رتبه 650 ایران چند روز پیش فیل_تر شد و زحمات و هزینه هایی که واسه سایت انجام شد به باد رفت. درخواست رفع فیل_تر هم داده ولی با درخواست ایشون مخالفت شده
سلام، سایت شما میدونستید با چه کلماتی داشت ورودی میگرفت ؟ ***** نمیشد جا تعجب داشت.
اما استارتر عزیز رمز موفقیت این راه فقط آرشیو خوب هست من اگر یک سایت ببینم نه قالب خوب داشته باشه نه بازدید اما آرشیو خوب داشته باشه من اکانت ازش خریداری میکنم یک سرور اختصاصی با هارد بالا 6 ترا بگیر 2 3 نفر هم بگیر شب تا صبح فقط آپلود کنید، شما سرور مجازی تهیه کنید فردا بخوای هارد و منابع اضافه کنی به درد سر میوفتی.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
T.Toosi
سلام، سایت شما میدونستید با چه کلماتی داشت ورودی میگرفت ؟ ***** نمیشد جا تعجب داشت.
اما استارتر عزیز رمز موفقیت این راه فقط آرشیو خوب هست من اگر یک سایت ببینم نه قالب خوب داشته باشه نه بازدید اما آرشیو خوب داشته باشه من اکانت ازش خریداری میکنم یک سرور اختصاصی با هارد بالا 6 ترا بگیر 2 3 نفر هم بگیر شب تا صبح فقط آپلود کنید، شما سرور مجازی تهیه کنید فردا بخوای هارد و منابع اضافه کنی به درد سر میوفتی.
علاوه بر این سعی نکن با کلمات کلیدی دروغ بازدید به دست بیاری چون خیلی ریزش بازدید داره
خودم وقتی با کلمه کلیدی را سرچ میکنم میرم داخل سایت میبینم اونیکه داخل سایت هست با اونی که من سرچ کردم فرق داره جد و اباد مدیر سایت را تو گور میلرزونم
در ضمن به نظر من سایت رایگان بزن ممکنه چند وقتی ضرر بدی ولی بعد به شدد ترافیک زیاد میشه بعد 2 تا راه داری
1. دانلود همه فیلم ها را وی ای پی کنی
2. بعضی از فیلم ها را وی ای پی کنی و بغیه رایگان باشن
اینا تجریبایت خودم بود
امیدوارم برات مفید باشه
ممنونم. تو این فکر بودم لینک های 720 رایگان و 1080 اشتراکی باشه. از همه ممنون که نظر دادن. در زندگی موفق باشید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
omid_dragon
ممنونم. تو این فکر بودم لینک های 720 رایگان و 1080 اشتراکی باشه. از همه ممنون که نظر دادن. در زندگی موفق باشید
یک راه ارتباطی بهم بدین با شما کار دارم و میخوام پیشنهاد بدم