پاسخ : وردپرس و هاست دانلود باهم در یک سرور مجازی
دوستان عزیز خواهشا لحن ایرانی مجادله رو به لحن منطقی و امروزی تغییر بدید، متفاوت بودن نظر ولو غلط 100% اشکالی نداره
بله من فعلا تازه کار هستم و حجم کارم فعلا تا 2 گیگ هست فقط
ولی آینده نگر هستم تا برای آپدیت به مشکل نخورم
من روی دایرکت ادمین وردپرس باید نصب کنم
ولی هاست دانلود رو چطوری راه بندازم خواهشا کمک بفرمایید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
فال
دوستان عزیز خواهشا لحن ایرانی مجادله رو به لحن منطقی و امروزی تغییر بدید، متفاوت بودن نظر ولو غلط 100% اشکالی نداره
بله من فعلا تازه کار هستم و حجم کارم فعلا تا 2 گیگ هست فقط
ولی آینده نگر هستم تا برای آپدیت به مشکل نخورم
من روی دایرکت ادمین وردپرس باید نصب کنم
ولی هاست دانلود رو چطوری راه بندازم خواهشا کمک بفرمایید
کسی نمیگه نظر متفاوت اشکالی داره. ولی به صورت فوروارد توهین کردش 100% اشکال داره و بنده به هر شکلی جلوش می ایستم حال طرفم هر کسی که باشه! (ایشون میتونستن با آرامش و بدون توهین و اشاره نظرشون رو قرار بدن و اینهمه وقت همه نیز گرفته نمیشد!)
می بینید که مورد فضا و استفاده رو هم نظر من صحیح بوده! نگران آینده باشید ولی هنوز وقتش نیست!
اگه سرور سر راهی و اورسل تهیه نکنید هارد سرور نه کرش میکنه و نه میسوزه ... روی هر هارد 10 - 20 سرور قرار میدن اونوقت دو سایته شدن شما فقط روش به حساب اومد؟
سوختن همیشه وجود داره هر چند یک سرور مجازی رو یک هارد اختصاصی هاست شه!
روی هاست های اشتراکی که مثلا هر کدام 3-4 گیگ حجم دارن و حدود 1000 هاست روی یک سرور و یک هارد هست چرا پس این نگرانی ها با تابلو جلوی راه نمی زنن؟ ولی این 2 سایت شما شد سم برای هارد سرور ...
خوب شما از ایشون دو سرور مجزا تهیه کنید و بکاپ هم تهیه نکنید ببینیم آیا امنیت اطلاعات شما تا چه میزان و تا چند ماه وجود خواهد داشت! (طبق گفته خودشون و این تاپیک هم سند هست.)
بنده دیگه وقت با ارزشم رو در این "تاپیک" هدر نمیدم. اگه کسی هم با من کاری داشت در پیام خصوصی میتونم کامل خدمت کنم!
شما نیز چون از نظرات متفاوت خوشتون میاد از همون نظرات نیز استفاده کنید!
منظور بنده نیز در پست اولی که اینجا قرار دادم فقط راهنمایی شما بود ... من نمی خوام به هیچ عنوان از من خرید کنید! اگه از من خرید کنید اون دنیا مدیون من هستید!!!
موفق باشید.
دوست عزیز کمی آرام باشید
بنده خوشبختانه نه اهل توهین هستم و نه توهین کسی را با توهین جواب میدهم
بنده یک سوال کردم و از همه هم بخاطر جواب دادن تشکر کردم
و در نهایت نظر مفید حضرتعالی را انتخاب کردم
متاسفانه ما ایرانی ها قدر همدیگر را نمی دانیم ...