پاسخ : کدام دیتا سنتر ها ترافیک نامحدود ارائه میدن؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Majiiid
اگر منظور شما از وارز بودن استفاده سید باکس تورنت و ایمیل و اینجور چیزا باشه و با توجه به اینکه ترافیک نامحدود هم میخواین ovh بگیرین , رداستیشن هم ترافیک نامحدود میده با تورنت هم مشکلی نداره ولی به ایمیل و ایمیل مارکتینک گیر میدهاکاتل هلند نیز فول وارز هست ولی ترافیک نامحدود نمیده
البته دوست عزیز OVH فقط با دانلود از ترکر های خصوصی مشکلی ندارد و ردگیری کپی رایت از شبکه تورنت و شبکه عمومی مانند bit torrent برای دیتا سنتر ها و کمپانی هایی که این موارد را بررسی میکنند بسیار راحت میباشد.
و توجه داشته باشید ک OVH کاملا به قوانین کپی رایت احترام میگذارد و در صورتی که این موارد به این دیتا سنتر گزارش شود ، پیگیری میکند.
ممنون از همه دوستان
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Majiiid
اگر منظور شما از وارز بودن استفاده سید باکس تورنت و ایمیل و اینجور چیزا باشه و با توجه به اینکه ترافیک نامحدود هم میخواین ovh بگیرین , رداستیشن هم ترافیک نامحدود میده با تورنت هم مشکلی نداره ولی به ایمیل و ایمیل مارکتینک گیر میدهاکاتل هلند نیز فول وارز هست ولی ترافیک نامحدود نمیده
منظور از وارز بودن فایل هاییه که قوانین کپی رایت رو نقض میکنن (مثل سریال ها) + استفاده سید باکس تورنت
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
underage
سلام دوستان
دو تا سوال دارم که ممنون میشم استاید جوابشو بدنم
- میخاستم بدونم کدام دیتاسنتر ها ترافیکشون نامحدوده (نامحدود واقعی)
- سوال بعدی اینه که کدام سرور ها وارز هستن ؟
من خیلی توی نت جستجو کردم اما تنها سروری که متوجه نامحدود بودنش شدم رداستیشن بود
س نامحدود یک واژه ی تبلیغاتی هست
هرچقدر پول بدی اش میخوری
شما مقدار نیازت رو مشخص کن از هرجا که سرویس می گیری بپرس میتونی روی پورت اینقدر مصرف داشته باشی یا نه همین
سرور مجازی باشه چه اختصاصی بالاخره هر پورتی که باشه یک محدودیتی هم داره قرار نیست آبش بند نیاد و تموم نشه:)یا بند میاد یا اینکه به شما اجازه استفاده نمی دن
ارادت
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
007
هرچقدر پول بدی اش میخوری
شما مقدار نیازت رو مشخص کن از هرجا که سرویس می گیری بپرس میتونی روی پورت اینقدر مصرف داشته باشی یا نه همین
سرور مجازی باشه چه اختصاصی بالاخره هر پورتی که باشه یک محدودیتی هم داره قرار نیست آبش بند نیاد و تموم نشه:)یا بند میاد یا اینکه به شما اجازه استفاده نمی دن
ارادت
ممنون
بله الان متوجه هستم که کلمه نامحدود در سرور های ابری یه اصطلاحه چون معمولا درصد کمی از کاربرا میان به اون سقف از ترافیک تعریف شده در سیستم میرسن
اگه کسی به ۱ ترا در روز ترافیک نیاز داشته باشه بهتره که سرور اختصاصی بگیره چون اونجوری که من فهمیدم سرور های مجازی به حداقل ۴ پلن تقسیم میشن و حداقل به ۴ نفر واگذار میشن که این یعنی محدودیت در استفاده از ترافیک
با سلام
میتونید از سرور های لیزوب نیز استفاده کنید
پهنای باند شبکه به صورت نامحدود ( محسابه نمیشود ) ارائه میشه
دیتاسنتر های هلند برای این موارد توصیه میشه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
007
هرچقدر پول بدی اش میخوری
ارادت
بله دقیقا به نکته خوبی اشاره کردی خیلی از دوستان ovh پیشنهاد دادن ایا به نظر شما پورت ovh نامحدود هست؟
در او وی اچ به شکلی هست که بازه ای داره و اگر زیادتر مصرف بکنید پورت لیمیت میشه و سرعتتون کاهش پیدا میکنه...به همین راحتی :)
در ضمن واژه نامحدود هم یک شگرد تبلیغاتی بزرگ هست . :)