پاسخ : سوال راجب لیمیت منابع در vcenter
الان 10 دقیقه ای شده رو 4096 لیمیت کردیم ولی افزایش هم داشته الان شده 6788 حالا صبر میکنم ببینم کم میشه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
p2m
سلام
دوستان عکس زیر رو مشاهده بفرمایید در این عکس با اختصاصی 4 هسته سی پیو که 4 تا core و یک socket هست و مقادیر share هم دورش خط کشیده شده limiit روی 2048 قرار داده شده ایا این بدین معنی هست مجموع مجاز کل هسته ها 2048 هست و یا نه هر هسته 2048 که میشه مجوعا 4 تا 2048 یعنی 8192 ایا این لیمیتی درست هستش و توصیه میشه؟منتظر جواب و نظرات شما هستیم
http://up.vbiran.ir/uploads/160531453626363380_es.png
سلام عزیز
هر دو esxi شما در یک نسخه ی یکسانی هستند یا یکی نسخه ی 6 می باشد و دیگری 5.1 می باشد؟
اگر هر دو 5.1 هست از وی سنتر 5.1 استفاده کنید احتمال می دم مشکلتون حل بشه.
با پاک کردن vcenter مشکلی برای esxi ها ایجاد نمیشه ؟اونها که پاک نمیشن؟یک وقت vm ها برن رو هوا؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
p2m
با پاک کردن vcenter مشکلی برای esxi ها ایجاد نمیشه ؟اونها که پاک نمیشن؟یک وقت vm ها برن رو هوا؟
اول رو اسم سرور ESXi رایت کلیک و دیسکانکت ش کنید ، بعد vcenter رو حذف کنید .
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
OmidX
اول رو اسم سرور ESXi رایت کلیک و دیسکانکت ش کنید ، بعد vcenter رو حذف کنید .
متشکرم بابت پاسختون فقط ایا فرمایش دوستمون صحیحه ایا ممکنه از ورژن vcenter باشه چون گویا لیمیت اعمال نشده چنانچه نظر شما هم مثبته میشه یک لینک سالم از vcenter 5.1 بدید تو نت چیز درست نبود
ممنون
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
p2m
متشکرم بابت پاسختون فقط ایا فرمایش دوستمون صحیحه ایا ممکنه از ورژن vcenter باشه چون گویا لیمیت اعمال نشده چنانچه نظر شما هم مثبته میشه یک لینک سالم از vcenter 5.1 بدید تو نت چیز درست نبود
ممنون
بله امکانش هست ... در این سایت http://digiboy.ir سرچ کنید هست .
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
OmidX
متاسفانه تنها ورژنی که ازش vcenter ندادن همین 5.1 قبلا گشته بودم
- - - Updated - - -
دوستان الان میخوام vcenter خودمو پاک کنم و ورژن دیگه ای نصب کنم روش دوتا esxi ادد هستش با disconnect کردن گویا باز نمیشه با خود vmware client به esxi ها دسترسی مستقیم گرفت باید چیکار کرد با از vcenter حذف بشه؟ایا اینکار باعث vm ها و سرور های esxi نمیشه یک وقت همه چی بره روهوا
- - - Updated - - -
یک سوال فنی دارم ممنون میشم دقیق راهنمایی کنید
برای کنترل روی مشتریان باید فکر کنم venter نصب باشه درسته؟اگر اینطوره یک مشکل بزرگ هست اونم اینه که سرور ویندوزی که روش vcenter نصبه اگر دان بشه تمامی esxi های ادد شده در اون هم دان میشن درسته؟این که مشکل بزرگیه
و یا اگر به هر جهت به سرور ویندوزی vcenter دسترسی نداشته باشیم دیگه نمیشه مستقیم با vmware client به esxi ها دسترسی گرفت اینو چیکار میشه کرد؟
یعنی هز اتفاق برای سرور ویندوز یعنی دان شدن کل esxi ها و vm ها؟
منتظر نظر کارشناسی شما هستم