دوست عزیز سایت های تخصصی عکس بیشتر از اسکریپت ویرایش تصاویر استفاده میکنن(اسکریپت ویرایش تصویر) مخصوصا منابع و سایت های خارجی
من همچین اسکریپتی در فروشگاه های ایرانی دیدم
نمایش نسخه قابل چاپ
دوست عزیز سایت های تخصصی عکس بیشتر از اسکریپت ویرایش تصاویر استفاده میکنن(اسکریپت ویرایش تصویر) مخصوصا منابع و سایت های خارجی
من همچین اسکریپتی در فروشگاه های ایرانی دیدم
دوست عزیز میشه بگی از کجا گرفتی شما که این حرف رو میزنی - نت اختصاصی متقارن (یک به یک ) سرعت 2 مگابیت نامحدود ماهی 1.5 میلیونه - شما 20 مگابیت با 100 گیگ در ماه اونم اختصاصی گرفتی 150 هزار تومان؟؟!!
اگه کسی همچین سرویس رو داره همین فردا بیاد برای من نصب کنه .. اینترنت اشتراکی هم این قیمت نمیدند چه برسه به اختصاصی
الان 100 مگابیت اختصاصی شاتل نامحدود ماهی 60 میلیونه .
یک پیشنهاد ساده
یک اینترنت اسیاتک بگیرید 128 نا محدود
و یک سرور اسیاتک (حداقل 500 گیگابایت پهنای باند داره)
روی سرور از شبکه های v@p@n استفاده کنید
چون اسیاتک سرعت درون شکبه اش لیمت نداره میتونید به راحتی با حداکثر سرعت و با توجه به محدودیت حجمی وبگردی کنید در این حالت با توجه به پورت خوب سرور ها از لحاظ پینگ هم بهتر میشه وضعیت اینترنت شما
(یعضی از دوستان از این روش استفاده میکنند و خیلی هم مفیده فقط مشکل بنده این که در اینجا اسیا تک پورت نداره وگر نه خودم هم استفاده میکردم)
در مورد عکس ها اول سایز عکس مهمه دوم سیستم فشرده ساز معمولا سایت های با وردپرس یه سایز عکس کوچک حدود 600*400 رو برای مطلب استفاده میکنند و از طرفی حداکثر عکس رو با استفاده از افزونه ها فشرده میکنند و باعث میشه که عکسی که بازدید کننده (شما) میبینید سبک باشه
قصد افر دادن ندارم و فروشنده هم نیستم
شما میتونید در این لینک قیمت هاش رو ببینید (سرور مجازی)