پاسخ : خرید دوربین مدار بسته با dvr
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
dertgtr
اگر اتصالی زیاد بکنه احتمال سوختنش هست درسته ؟
دوست عزیز یک سرچ تو نت بزن اموزش نصب دوربین هست
راحت خودت نصب کن بره الکی خودت به دردسر ننداز
در ضمن اگه بخوای میتونی میکروفن هم بذاری که کیفیتش حرف نداره قیمتش هم 30 تومنه
اگه خواستی با موارد بالا اماده کنم برات بفرستم
180+95+30 مجموعا 305 تومن
هارد یک ترا هم دارم اگه توشیبا بخوای همون 170 تومن ولی بهتره از هاردهای ابی یا بنفش wd استفاده کنی چون سرعتشون بالاتره و موقع ریکاوری همه اطلاعات بازیافت میشن و عمرش خیلی زیاده
ابی : 190
بنفش : 210
مشکی به دلیل گرون بودن و سبز به دلیل سرعت پایین و سوختن سریع به صرفه نیستن
اگه بازم سوالی بود در خدمتم
نصب دوربین مدار بسته فراتر از کابل کشی و برقراری چند تا اتصال است . محدوده 10 متر یا 1 کیلومتر، تفاوتی ندارد . در هر صورت دوربین باید توسط متخصص انتخاب و نصب شود .
دوربین ، تابلو نیست که روی هر قسمتی از دیوار قابل نصب باشد .
حتی تعداد زیادی از نصابان شرکت های شناخته شده و فعال در این زمینه ، هنوز بلد نیستند چه دوربینی برای چه مکانی مناسب است .
وقتی فروشگاه لوازم برق روی تابلو زده "سفارش نصب دوربین هم پذیرفته می شود" نباید انتظار اوضاع بهتری داشت .
نصب دوربین مدار بسته اصلا کار خاصی نداره
فقط باید لوازم کامل برای نصب رو داشته باشی مثلا سیم ها آویزون نباشه اول نقشه بکشی که از کجا سیم رو بکشی که دسترسی کمتری برای چیدنش باشه
و از داکت استفاده کنی برای جمع و جور بودن سیم ها
سیم خوب از متری 2000 تومان شروع میشه به بالا
دروبینم که بهتون گفتم کیفیت خوب برای یک مغازه 10 متری که کیفیت عالی بهت بده و دید در شب فوق العاده ای داشته باشه قیمت از 120 به بالا هستش که تو سطح بازار حداقل 350 به بالا باید بدی بابت همون دوربین
سعی کن برق دوربین رو درست بکشی چون اگر زیاد اتصالی کنه میسوزه
dvr هم بسته به تعداد کانالش قیمتش فرق میکنه به نظرم یک 4 کاناله حدود 150 تا 170 باید قیمتش باشه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
xphost
نصب دوربین مدار بسته اصلا کار خاصی نداره
فقط باید لوازم کامل برای نصب رو داشته باشی مثلا سیم ها آویزون نباشه اول نقشه بکشی که از کجا سیم رو بکشی که دسترسی کمتری برای چیدنش باشه
و از داکت استفاده کنی برای جمع و جور بودن سیم ها
سیم خوب از متری 2000 تومان شروع میشه به بالا
دروبینم که بهتون گفتم کیفیت خوب برای یک مغازه 10 متری که کیفیت عالی بهت بده و دید در شب فوق العاده ای داشته باشه قیمت از 120 به بالا هستش که تو سطح بازار حداقل 350 به بالا باید بدی بابت همون دوربین
سعی کن برق دوربین رو درست بکشی چون اگر زیاد اتصالی کنه میسوزه
dvr هم بسته به تعداد کانالش قیمتش فرق میکنه به نظرم یک 4 کاناله حدود 150 تا 170 باید قیمتش باشه
ممنون از راهنمایی شما
من دوربین رو نصب کردم همه چیز خوبه فقط انگار دوربین قسمت ضبط صدا رو نداره یا من اشتباه می کنم همچین چیزی ممکنه اصلا ( که دوربین کانال صدا نداشته باشه ؟ )
اگر کانال صوتی نداشته باشه برام دردسر میشه از طرف فتا یا اماکن و اتحادیه ... ؟
از طرفی کمی دلسرد شدم چون این همه خرج کردم و الان فهمیدم که انگار صوت نداره ! :( البته ممطمئن هم نیستم
- - - Updated - - -
خود dvr خروجی و ورودی صدا داره نمی دونم دوربین هم داره یا نه . فکر می کنم دوربین نداره !