hostdl.com
نمایش نسخه قابل چاپ
hostdl.com
سلام
معتبر از چندین نظر باید برسی کنید
این موارد اگر شرکتی داشته باشد بدین منظور هست که بی هدف نیست حتی اگر 1 هفته از عمرش بگذرد
ثبت شرکت + داشتن فعالیت
داشتن نماد شرکتی یا شخصی
داشتن شماره تماس ثابت
داشتن راه های متعدد برای پاسخ دادن به سوالات و ...
داشتن سابقه خوب یا نداشتن سابقه بد در انجمن ... و دیگر انجمن ها ...
موفق باشید
دوست عزیز در رابطه با پشتیبانی باید خدمتتون عرض کنم ، ک شما یکبار از یک سرویس دهنده خارجی سرویس بگیرید ، ک همشون هم زدن پشتیبانی 24/7 ، ببینید چطوری پشتیبانی میکنن ، دو بار ک تیکت زدید ، ب بهانه تعطیلات (!) پاسخ ندادن یا دو روز بعد پاسخ دادن ، اون موقع معنی کمترین زمان رو درک میکنید و قدر بعضی از سرویس دهنده های ایرانی رو میفهمید .
آپتایم افتضاح رو شما با چه ابزاری اندازه گرفتید ؟ سرور های اروپا و آمریکا اکثرا آپتایم ۹۹،۹۹ % دارند ، مگر اینکه مدیر سرور ناشی باشه .
موضوع سایت شما چیست ؟ بازدید در لحظه تون چقدر ه ؟ بگید من بهتون هاستینگ معتبر معرفی کنم !
مشکل فقط سرویس دهنده نیست خودمونی عرض میکنم. قصد جسارت ندارم.
متاسفانه بازار هاستینگ ایران آشفته هست.
دست توی این کار زیاد هست و همینطور هاستینگ های زیادی متولد میشن ..
یه صنف و نظارت مستمر که روی این زمینه نیست ..
همین باعث میشه هرکسی یه قانونی واسه سرویس هاش بزاره و همینطور هر قیمتی که فکر میکنن ...درسته !
واقعا هم مثل کیفیت سرویس ها ، هزینه های سرویسها هم اومده پایین !
زمانی که ما خودمان میخواستیم هاست تهیه کنیم! توی ایران چند تا شرکت بیشتر نبودن !
هزینه سرویس ها هم به قدری زیاد بود که ...
کاری به این موضوع ندارم!
متاسفانه در کنار پایین اومدن هزینه های خدمات و کیفیت آن ها !
توقع و خواسته مشتری ها هم بالا رفته!
هنوز این جا نیفتاده که ، دوست عزیزی که یک دهم هزینه واقعی سرویس رو میدی !حداقل خواسته و توقع ات رو هم نصف کن!
فکر کنم همین قدر توضیح کافی باشه
این نظر شخصی من هست!
-------------------------------------
در اخر هم به شما پیشنهاد میکنم بودجه خودتون رو افزایش بدید بجای سرویس میزبانی وب، سرور مجازی یا اختصاصی تهیه کنید. تا بلکن کمی از این مشکلات و نارضایتی های شما هم رفع بشه
موفق باشید
نمیدونم واقعا چیکار کنم با هاست دی ال و نت افزار کار کرده ام عالی ان ولی سایت بنده فیلمه نمیتونم از سرویس این دوستان استفاده کنم !
درمورد سرور فایل ها امکان انتقال سایت روی اون سرور نیست !
نظر شما درمورد سرور مجازی و اختصاصی چیه ؟ شنیدم دردسر زیادی داره برای کانفیگ !
با سلام چند شرکت معتبر معرفی میکنم که حدود 2 تا 3 ساله مشتریشون هستم
با توجه به نیازم از این سه شرکت خرید میکنم
اولین و معتبرترین
پارس پک = امنیت فوق العاده سرور هاشون مثال زده در یک کلام تو این زمینه به نظرم اول هستن فقط هزینه هاشون سنگین هست
نت افزار = دو سال هاست دارم بیش از 47 تیکت داشتم ازشون که رضایت 100 درصدی داشتم ازشون قیمت مناسب البته با توجه به نیاز شما متفاوت هست گفته من
ابتین وب = دیر جواب میدن بعضی وقتا اما فوق العاده هستن اپ تایم عالی دارن و وقتی راهنمایی میکنن دقیق جواب میدن حتی میتونید سوالات خارج از بحث بپرسید ولی در کمال دقت بازم جوابتونو میدن
در اخر نهایت دقت رو بکن هنگام خرید
امیدوارم کمکت کرده باشم
باسلام
http://www.netafraz.com
سلام
اگر هزینه مهم نیست !
از هاست دی ال استفاده کن و بعد طلاهاست !
درمورد لیست سرویس دهنده های زیر تجربه شخصی بنده
هاست دی ال : دیگه مثل قبل نیست برای دریافت سرویس گفتن باید سایتتو ثبت کنی !
نت افراز : فوق العاده مقرراتی و سرویسش به هاست اشتراکی محدوده ، البته اینم بگم از نظر پایداری سرور و پاسخگویی تیکت مشکلی ندارن.
طلاهاست : دیروز درخواست خرید هاست دادم هنوز جواب ندادن تیکت رو پشتیبانی ضعیفی دارن.
OmidX
درمورد حرف شما کسی که خودش کارش اینه باید طرفداری هم بکنه !
برای مثال عرض میکنم شرکت شاتل بنده چندین بار بیین ساعت 12 شب الی 6 صبح تماس گرفتم همیشه یک پشتیبانی داشتن که پاسخگو باشه !
استخدام یک نفر برای شیفت شب یا شیفت دوره ای شب چیز خاصی نیست که شما فک میکنی هیچ کسی درتوانش نیست برای پشتیبانی شرکتش این کارو انجام بده!!!