پاسخ : راه اندازی میرور realtime بین دو سرور
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sudo
توضیحاتتون کامل نبود .
برای بالانس کردن لود سرورتان بهتره از همین cdn و cluster استفاده کنید.
و همان چیزی هایی که در اول پست قبلم دادم.
موفق باشید
خیلی ممنون از وقتی می گذارید.
cdn برای فایل های استاتیک مناسبه هرچند بنده عرض کردم هدف اصلی بنده HA هست نه لود بالانس که این هدف رو پوشش نمیده
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
OmidX
دو سرور با مشخصات مشابه رو میتونید کلاستر کنید ، مثلا اگر یک سرور داون شد ، سایت شما بصورت خودکار از روی سرور دوم لود خواهد شد.
در مورد کلاستر و بقیه راهکار هایی بزرگواران فرمودید این راهکار ها برای داخل شبکه مناسب هست یعنی هردو سرور داخل یک دیتاسنتر باشن
البته الان که سوالم رو خوندم دیدم من نگفتم که میخوام سرور ها در دیتاسنتر های متفاوت باشن
برای همین فکر کنم دوستان این راهکار هارو پیشنهاد دادن
که از این بابت عذر میخوام
در چند انجمن خارجی هم سوالم رو مطرح کردم . در نهایت به این نتیجه رسیدم که این کار شدنی هست
یعنی میشه میرور سرور در دیتاسنتر متفاوتی از سرور اصلی باشه ولی این کار به سادگی این نیست که سرور ها داخل یک شبکه باشن و از طرفی بسیار هزینه بر هست
که اصلا برای بیزینس های کوچیک کاربری نداره
که در نهایت بهترین راهکار همین هست که همه دوستان فرمودند
باز هم از همه دوستان ممنونم که وقت گذاشتند
- - - Updated - - -
حالا یک سوال دیگه
آیا بک آپ گیری از سرورها فقط در فضای بک آپ داخل دیتا سنتر ها ممکنه ؟
یا میشه بک آپ ها در دیتاسنتر دیگه ای ذخیره بشه ؟ با توجه به حجم زیاد
اصولا ذخیره اطلاعات در یک دیتاسنتر دیگه لزومی داره ؟
بیشتر نگران این هستم که مثل بلایی که سر خیلی سایتها اومد و بی دلیل اطلاعاتشون توقیف شد سر منم بیاد
در حال حاضر 2 سرور در رد استیشن داریم
یکی سایت اصلی و بعدی میل سرورمون هست
برای دیتابیس از Master - Master استفاده کنین.
برای وب سرور هم ، اگر کانکشن سرورها مناسب هست. از fuse استفاده کنید.
مثال اگر داخل دیتاسنتر های هتزنر میخواید انجام بدید. DRBD9 هم با I/O پایین برای webapp مناسب هست.
- - - Updated - - -
نقل قول:
بیشتر نگران این هستم که مثل بلایی که سر خیلی سایتها اومد و بی دلیل اطلاعاتشون توقیف شد سر منم بیاد
برای این مورد ، پیشنهاد می کنم به همان بکاپ های روزانه بسنده کنید.
با توجه به میزان ریسک، بکاپ کافیست.
فقط تو سیستم های مالی و خیلی حساس ممکن هست عقب گرد به یک روز قبل خیلی حاد و اذیت کن باشه.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
shervinrv
خیلی ممنون از وقتی می گذارید.
cdn برای فایل های استاتیک مناسبه هرچند بنده عرض کردم هدف اصلی بنده HA هست نه لود بالانس که این هدف رو پوشش نمیده
در مورد کلاستر و بقیه راهکار هایی بزرگواران فرمودید این راهکار ها برای داخل شبکه مناسب هست یعنی هردو سرور داخل یک دیتاسنتر باشن
البته الان که سوالم رو خوندم دیدم من نگفتم که میخوام سرور ها در دیتاسنتر های متفاوت باشن
برای همین فکر کنم دوستان این راهکار هارو پیشنهاد دادن
که از این بابت عذر میخوام
در چند انجمن خارجی هم سوالم رو مطرح کردم . در نهایت به این نتیجه رسیدم که این کار شدنی هست
یعنی میشه میرور سرور در دیتاسنتر متفاوتی از سرور اصلی باشه ولی این کار به سادگی این نیست که سرور ها داخل یک شبکه باشن و از طرفی بسیار هزینه بر هست
که اصلا برای بیزینس های کوچیک کاربری نداره
که در نهایت بهترین راهکار همین هست که همه دوستان فرمودند
باز هم از همه دوستان ممنونم که وقت گذاشتند
- - - Updated - - -
حالا یک سوال دیگه
آیا بک آپ گیری از سرورها فقط در فضای بک آپ داخل دیتا سنتر ها ممکنه ؟
یا میشه بک آپ ها در دیتاسنتر دیگه ای ذخیره بشه ؟ با توجه به حجم زیاد
اصولا ذخیره اطلاعات در یک دیتاسنتر دیگه لزومی داره ؟
در حال حاضر 2 سرور در رد استیشن داریم
یکی سایت اصلی و بعدی میل سرورمون هست
یکم نگرانیتون بیش از حده !
اول از همه شما باید می فرمودین، چه سرویس هایی روی سرورتون هست
در مورد از بین رفتن اطلاعات هم ...
که رد استیشن که رابطه خوبی با ایرانی ها داره!فکر نکنم حالا حالا ها بدون اخطار قبلی و .. سر مسائل هویتی بخواد سرورها رو مسدود بکنه.
اگه از این بُعد که بگذریم.
با فعال کردن RAID های سخت افزاری و استفاده از SSD بجای HDD میتونید از سوختن دستگاه ذخیره سازی اطلاعاتتون تا حد زیادی راحت بشید!
وقتی یه SSD معمولی شرکت A-DATA گارانتی میکنه که ssd شما ۱ میلیون ساعت کار میکنه ...
دیگه SSD های دیتاسنتر ادیشن و ... چی هستن؟!
و اینکه بصورت روزانه /هفتگی/ماهانه شما بکاپ تهیه کنید...
خیلی نرم افزار های رایگان و پولی هست
حتی کنترل پنل ها هم اغلب ماژول های backup گیری خیلی خوب و قوی دارند
برای انتقال بکاپ هم از چندین پورتکل میشه استفاده کرد ... که با توجه به حجم اطلاعات سرورتان انتخابشون میکنید ....
اگه باز حساسیتتون بیشتر هست، میتونید از یه سرور خارج از اون شبکه و دیتاسنتر به عنوان بکاپ استفاده کنید (بکاپ ها رو روی اون سرور نگه دارید، که مسئله تحریم و ... براتون مشکل ساز نباشه)
اما گرفتن سرویس های مخصوص بکاپ روی همان دیتاسنتری که سرورتان میزبانی میشه، هم بهینه تر هست هم به صرفه تر!
در آخر هم استفاده از سرور های جداگانه رو پیشنهاد میکنم!
(نمیدونم واژه اش درست هست یا خیر :71: ، منظورم این هست که فایل هایی که روی وبسایتتان میذارید روی یک وب سرور مجزا، میل سرورتان هم که فرمودید جدا هست! )
اگه توی مدیریت وبسایتتون این سیاست رو پیاده کنید تا ۹۹.۹٪ اطلاعاتتون پایدار خواهد ماند!
اگه باز مشکلی پیش اومد که ، دیگه خیلی بد شانس هستید #-o