پاسخ : فروش ويژه سرور اختصاصی انگلستان - 70% تخفيف دائمی !
سرور اول با ssd آفر دارید ؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
alimosavi
سرور اول با ssd آفر دارید ؟
با سلام لطفا در سايت ثبت نام كنيد و از طريق تيكت در تماس باشيد تا استعلام قيمت براي سرويس ويژه ssd خدمتتون ارسال شود
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
serverhaa
دوست عزيز ممنون بابت توجه شما ، همونطور كه ميدونيد نمايندگان شرايط كاريشون با پارتنر متفاوت هست ، ما طبق مذاكرات از طريق شركت ثبت شده خود در انگلستان با اين ديتاسنتر و توافقات انجام شده بزودي پارتنر رسمي رپيد سوييچ خواهيم بود همچنين تعداد بالاي سرورهاي ما در اين ديتاسنتر و مذاكرات انجام شده از طريق شركت انگليسي باعث شد تا بتوانيم در حال حاضر اين آفر رو از ديتاسنتر بگيريم و قطعا در آينده آفرهاي ديگه اي كه شايد بسيار جالب توجه تر از اين آفر باشن ارايه خواهيم كرد ... بازهم ممنون از توجه شما
خودتون تو این کار هستید و میدونید ک اعتماد سخت هست ، برای همین لطفا لینکی ایمیلی چیزی ارائه کنید ک حرفی ک میزنید رو اثبات کنه.
من ب دلیل مشکلاتی ک با ovh پیدا کردم واقعا خریدار هستم و اصلا قصد بر هم زدن نظم تاپیک شما رو ندارم ، صرفا سؤال هست ک همچین قیمت هایی از RapidSwitch چطور ممکن هست.
یک آي پی تست هم برای من پ.خ کنید ، پینگ ب ایران ش رو بررسی کنم ...
پیشاپیش ممنون ، فقط یکم عجله دارم و سریع باید منتقل شم ، لطفا سریعتر پاسخ بدید .
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
OmidX
خودتون تو این کار هستید و میدونید ک اعتماد سخت هست ، برای همین لطفا لینکی ایمیلی چیزی ارائه کنید ک حرفی ک میزنید رو اثبات کنه.
من ب دلیل مشکلاتی ک با ovh پیدا کردم واقعا خریدار هستم و اصلا قصد بر هم زدن نظم تاپیک شما رو ندارم ، صرفا سؤال هست ک همچین قیمت هایی از RapidSwitch چطور ممکن هست.
یک آي پی تست هم برای من پ.خ کنید ، پینگ ب ایران ش رو بررسی کنم ...
پیشاپیش ممنون ، فقط یکم عجله دارم و سریع باید منتقل شم ، لطفا سریعتر پاسخ بدید .
با سلام داخل سایت تیکت ایجاد کنید تا مدارک خدمتتون ارسال بشه
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
alirezakaj
قیمت سرور مجازیتون جقد در میاد ؟
پایین ترین پلان رو درنظر بگیرید
به تومان بگید :)
سرورمجازی متاسفانه در حال حاضر ارائه نمیشه