پاسخ : پارتیشن بندی سرور ویندوز
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
zemenik
میزبان ها این کار رو انجام میدن ؟ یعنی باید ازشون انتظار داشته باشم یا اگه انجام بدن به عنوان لطف هست ؟ چون من در هنگام خرید شرایطی برای نوع پارتیشن بندی تعیین نکردم . فقط طبق پلن قرار بود 100 گیگ فضا بدن
والا بستگی داره. ممکنه روی اون هاردشون فضا نداشته باشن میتونن اگه روی هارد دیگر فضا بیشتر هست کلش رو از اون اختصاصی بدن. بقیه به انصاف و سیاست کاری و امکانپذیر بودن ربط داره که باید تیکت کنید به فروشنده و سوال فرمایید. بالاخره باید ایشون نظر نهایی رو بدن.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
kool
والا بستگی داره. ممکنه روی اون هاردشون فضا نداشته باشن میتونن اگه روی هارد دیگر فضا بیشتر هست کلش رو از اون اختصاصی بدن. بقیه به انصاف و سیاست کاری و امکانپذیر بودن ربط داره که باید تیکت کنید به فروشنده و سوال فرمایید. بالاخره باید ایشون نظر نهایی رو بدن.
ممنون
با سلام
از نرم افزار EaseUS Partition Master میتوانید برای این کار استفاده کنید.
با پشتیبانی صحبت کردم گفتن "این ویندوز بکاپ هست و بکاپ اولیه ما هم حجم درایوش 20 گیگ هست"
و بعد سوال کردم یعنی روی درایو C نمی تونم بیشتر از 20 گیگ داشته باشم ؟ جواب دادن "روی درایو سی نه"
میزبانی که ازش سرویس گرفتم berbidvps.ir هست .
قیمتاشون خوبه . پشتیبانیشون تا اینجا بد نبوده . این اولین امتیاز منفی بود که گرفتن .
خواستم دوستان در جریان باشن اگر می خوان VPS بگیرن قبلش راجع به نوع پارتیشن بندی هم سوال کنن . این تجربه من بود .
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
zemenik
با پشتیبانی صحبت کردم گفتن "این ویندوز بکاپ هست و بکاپ اولیه ما هم حجم درایوش 20 گیگ هست"
و بعد سوال کردم یعنی روی درایو C نمی تونم بیشتر از 20 گیگ داشته باشم ؟ جواب دادن "روی درایو سی نه"
میزبانی که ازش سرویس گرفتم berbidvps.ir هست .
قیمتاشون خوبه . پشتیبانیشون تا اینجا بد نبوده . این اولین امتیاز منفی بود که گرفتن .
خواستم دوستان در جریان باشن اگر می خوان VPS بگیرن قبلش راجع به نوع پارتیشن بندی هم سوال کنن . این تجربه من بود .
هر سرویس دهنده یک سیاست کاری بخصوصی داره و شما قبل از خرید باید این مسئله رو میپرسیدید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
persian.developer
هر سرویس دهنده یک سیاست کاری بخصوصی داره و شما قبل از خرید باید این مسئله رو میپرسیدید
درسته . من اطلاع نداشتم و نپرسیدم . خواستم دوستانی که مثل من تازه وارد هستن این مورد رو هم قبل از خرید در نظر بگیرن .
البته من با دونستن این مسئله باز هم این سرویس رو می گرفتم . چون قمیت و پشتیبانیشون خوبه . اما شاید برای دوستان دیگه این مورد خیلی مهم باشه .