پاسخ : شوخی ای به اسم enamad
سلام
از پلیس فتاش کاری بر نمیاد از نماد انتظاری نمیره من خودم چندین بار مشکلاتی رو مطرح کردم از کلاهبرداریهایی که شده بود ازم تو بخش سرور و لایسنس هیچی
فتا هم قبلا یک سایت جامعه مجازی داشتم یک مشکل ناموسی پیش اومده بود تو سایت که یک فرد متاهل با دخترای مجرد قرار میذاشت و مشکلاتی رو پیش آورده بود و حتی به مساله به این مهمی هم حتی جواب ندادن یا سوال نپرسیدن که چند منی؟
من دیگه به هیچ نهادی هیچ اعتمادی ندارم و هرکاری باید بشه آدم باید خودش انجامش بده متاسفانه وضعمون همینه
خواب زمستانی مسئولین رو بدجور گرفته و یه عده بی سواد و بچه سن مدیریت بخش های مهم رو گرفتن دستشون بدون هیچ مسئولیتی
انشالله هرکس مشکل داره مشکلشون سریع حل بشه چون واقعا سخت و عذاب آوره که چندین سال زحمت بکشی و بخاطر یک فرد همشون نابود بشه کاملا قابل درکه موضوع
موفق باشید.
اینماد فقد دو تا جنبه داره 1- گرفتم درگاه که باعث میشه شما برون اجاره نامه و.... با خیال راحت درگاه پرداخت بگیری. 2- مشخصات طرف رو دقیق مشتری داره البته همونم خیلیا ادرس دقیق و شماره درست نیست.
درود استارتر عزیز
در دنیای اینترنت باید تمام احتمالات در نظر گرفت.
شما فکر کن هارد سرورت بسوزه! اونوقت از من و شما کاری بر میاد؟ طبیعتا جواب خیر هست.
پس بهتره از سایت ها و اطلاعات مهمی که دارید بک اپ تهیه کنید و همیشه داشته باشید.
سایت بزرگی مثل وی بی ایران -VBiran که همه میشناسید روی بهترین سرویس دهنده بود هاست دی ال فکر کنم بود ولی چند ماه پیش دیتای سایتشون از دست رفت . اشتباه از خودشون بود که بک اپ نداشتن...
باز ما بیایم یه حرفی بزنیم
دوستان پیام میدن اقا نگو میکننت تو گونی
د اخه مسلمونا
یه صنفی یه پیگیری
برای این بازار وب مشخص کنید
یعنی جیب خلق الله ارزشش کمتر از
چندتا عکس یه جوونه با چندتا دختر؟؟؟؟؟؟؟؟
پنج سال کار مارو یه بچه سیزده ساله ***...ید
باهاش میلیونی کلاهبرداری کرد
به ریش من و جد ابادمم خندید
هیچ جوابی ندادن
بعد دوستان میگن اقای کریم زاده
چرا دیگه کار نمیکنی/؟؟؟
اقا تو این بازار بی دروپیکر
چجوری کار کنم؟
اون دوست عزیزیم که باعث شده چندسال زندگی یه نفر بپره
مطمئن باشه جوابشو یه جا دیگه میبینه
فکر نکنه اینماد فلان بهمان کاری نمیکنه
نه قربونت یه خدا اون بالاسر نشسته
بهت قول میدم یه جا دیگه بد میخوری....
چون اگر مقصر نیستی مرد باش حداقل جوابشو بده !
دوست خوب من
شمام سعی کنید بک اپ بگیرید
و با اعتماد به هر شخصی !!!! زندگیو خودتونو بازیچه نکنید
واقعا متاثر شدم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sadeghspy
توو ساعاتی که تو سایت نوشته زنگ زدم ولی توی تلفن گویا توی یک لوپ میفتی و نمی تونی به هیجایی وصل بشی و سرکاریه
یه لینک از پست سال 2014 تقریبا مرتبط الان اتفاقی دیدم ... گفتم شما هم استفاده ببرید :|
http://www.webhostingtalk.ir/showthr...=1#post1035077