آی وحید از دوستان خوب هستن و همیشه کارشون عالی بوده
نمایش نسخه قابل چاپ
آی وحید از دوستان خوب هستن و همیشه کارشون عالی بوده
درود
بنده حدود ۴-۵ سال پیش با اقای pixelam.com کار کردم . اون موقع کار خوبی بود ولی اگه بخوام در مورد کیفیت و کار های جدید این ۳ تیم نظر بدم با توجه به نمونه کار ها و موفقیت سایت هایی که بعد از طراحی تیم iVahid برای اون سایت پیش اومده ۱۰۰٪ تیم iVahid پیشرفت های نسبتا بیشتری داشته و سایت ها یی که ایشون طراحی کرده بسیار پیشرفت کردند !
فقط یه انتقاد از ایشون : کار خوب و با کیفیت هزینه بالایی داره درسته . ولی یه خورده هم راه بیاین دیگه :D
من به شخصه از طرح های ای وحید خوشم میاد
چون فلت هست و از این رو بنظرم انیمیشن ها و ... را خیلی قشنگ تر در اوردن و این هم بنظرم مزیت های فلت هست
و طراح های ساده با سرعت لود بالا بنظرم خوبی فلت هست
که ای وحید خیلی خوب فلت را اجرا کرده در میان بقیه سایت ها
در مورد قیمت هم بنظرم هرکسی ارزش کاره خودش را تعیین میکنه
طراحان دیگه که معرفی کردید همگی محترم هستند ولی متاسفانه بنده کارهاشون رو ندیده بودم به غیر از erfanx که کار همیار رو کرده بودند.
جناب دانافرد از نظر اخلاقی خیلی خیلی خوب و از نظر کیفت کار از نظر بنده 20 هستند. کارهاشون تماما امروزی و مناسب برای کدنویسی است.
در مورد قیمت با نظر دوست عزیز اقای "mehdiraized" موافق هستم.
سلام
ممنون از نظر دوستان
کار هر سه دوستان قشنگ و حرفه ای هست ولی ای وحید واقعا ظرافت کاری و شیک بودن و همچنین رابط کاربری رو رعایت کرده چیزی که تو نمونه هاش دیدم مثل همین سایت فارسروید و غیره
هزینه درست بالاست ولی در برابر کاری که انجام میشه از نظر سئو و سبکی قالب و طرح شیک بنظرم ارزشش رو داره . تا کنون چندین قالب سفارش دادم و به دلایلی از قبیل عدم پشتیبانی ، گرافیک نامناسب ، سنگینی قالب ، و غیره ..... مواجه شدم و هزینه های بیخودی رو متحمل شدم و الان بنظرم ادم یک هزینه درست بکنه و از یک متخصص حرفه ای کمک بگیره خیلی بهتر و هدفمندتره و چندین سال میتونم این قالب رو نگه دارم
نظر بنده هم ای وحید است چون واقعا نمونه کاراش چشممو گرفته و نمیشه گذشت
منتظر چندین نظر دیگه هستم تا نظر نهایی رو اعلام کنم
سپاس
- - - Updated - - -
ممنون از راهنمایی شما
بحث فقط در مورد این سه طراح است بزرگوار اما سری به این دو سایت هم زدم واقعیت مورد پسند بنده نبود با طرح های سه موردی که گفتم خیلی تفاوت داشت از نظر اصول
ممنون
سلام
من به شخصه با هیچکدوم کار نکردم اما ایوحید خوبتر هست نسبت به بقیه
چون انتخاب سخت هست این مورد هم اضاف میکنم بیشتر دودل بشید :->
http://www.zafre.com/
چون ما هم همین مشکل داریم که به کدام گروه سفارش بدهیم ؟!!!
موفق باشید
دوستان عزیز
پشتیبانی تیم ای وحید چطوره؟ ایا کسی با این تیم کار کرده ؟
طی صحبتی که با ای وحید کردم انسان درست و محترم هستند فقط مورد پشتیبانی رو نمیدونم
ممنون میشم دوستان اطلاعات بدن
- - - Updated - - -
سلام
این سایت زفریا خوب بود اما تنوع کم داشت یا اینکه من رنگبندی رو نپسندیدم
- - - Updated - - -
سلام
باتشکر از همه دوستانی که راهنمایی کردند
طراحی و کدنویسی و وکامرس و رسپانسیو و سئو به جناب دانافرد ( ای وحید ) سفارش داده شد.
موفق و سربلند باشید
فقط آی وحید
از بین موارد ivahid
به صورت کلی _ فرهادینا
پیشنهاد من _ یادگیری طراحی و داشتن خلاقیت رسم عناصر .
قیمت طراحی این اشخاص حداقل سه میلیونه !
شرکت طراحی سایت راهکارنوین هم شرکت مناسبی است برای خدمات گرفتن هم منصف هستند و هم قیمت های مناسبی دارند http://www.rahkarenovin.com/