۱ - سنگینی آپدیت ها نسبت ب چی ؟ حجم سرویس پک ۱ ویندوز هفت رو میدونید چقدر ه ؟
۲ - تقریبا میتونم ب شما n کامپایلر برای مک پیشنهاد بدم ! ، شما Netbeans رو نصب کنید ، اگر برای کارای دانشگاه میخواید ، کارتون رو راه میندازه ! (دانلود :
https://netbeans.org/downloads)
۳ - کلا محصولات اپل قیمت بالایی دارن ، این ب نظر من ایراد نیست .
۴ - من تقریبا بالای ۷۰۰ ~ ۸۰۰ دلار تو اپل آي دی م نرم افزار مک و iOS هست ک طی چندین سال خریده شده ، شما نمیتونید بگید بدرد نخور هستن ! ، ادیتور های بسیار خوبی برای وب یا نرم افزار هایی مثل 1Password ، ... و یا بازی هایی مثل BlackOps یا Hitman و یا ... در مک آپ استور هستن .
۵ - اشتباه میکنید ، اتفاقا ویندوزی ک توسط بوت کمپ در کنار مک نصب میشه ، ب مراتب سریعتر از ویندوزی خواهد بود ک رو یک لپ تاپ عادی نصب میشه ، این موضوع حتی وقتی ک اپل از هاردیسک ب جای ssd استفاده میکرد هم صادق بود ، ب شرطی ک شما درایور های بوت کمپ رو بعد از نصب سیستم عامل نصب کنید ، بدون نصب درایور ها ، بله ، حرف شما درست هست !
بعد از نصب بوت کمپ حتی ساعت مک و ویندوز با هم سینک میشن در حالیکه شما ویندوز رو در یک پارتیشن جدا نصب کردید و سیستم عامل مهمان نیست! ضمن اینکه میتونید مجازی چهار یا پنج تا سیستم عامل رو خود مک داشته باشید ک در این شرایط هم باید vmware tools یا parallels tools رو بعد از نصب os نصب کنید .
اما در کل ، مک نیاز ب یک اینترنت خوب برای دانلود از مک آپ استور داره و مسلما شما با یک اینترنت ۱۲۸ یا ۲۵۶ نمیتونید یک بازی ۱۱ گیگی رو از آپ استور دانلود کنید و بدیهی هست ک بعد از یک مدت روز کوکی شما از سرور اپل حذف و دانلود شما از اول شروع میشه .
با تشکر ...
- - - Updated - - -
ببین دوست من ، مک از نسخه Snow Leopard اول اومد یک مد ۶۴ بیت اضافه کرد ، یعنی شما میتونستی سیستم عامل نصب شده رو هم بصورت ۳۲ بیت و هم بصورت ۶۴ بیت بوت کنی ! و از Lion ب بعد کلا ۶۴ بیت شد و در حال حاضر OS X EL Capitan هم یک سیستم عامل ۶۴ بیتی هست .
برای یک سیستم عامل ۶۴ بیت ، با ۴ گیگ رم و هارد دیسک ، شما اون لذتی ک باید موقع کار داشته باشید رو ندارید ، برای من پیشنهاد من اینه ک مک بوک پرو رتینا تهیه کنی ک ب جای هاردیسک ، ssd روش نصب باشه و نیازی ب تغییری در آینده هم نباشه!
البته میتونی همین md101 رو بگیری و روش ssd نصب کنی ، سری های غیر رتینا کانفیگ شون ب سادگی قابل تغییر هست ، من یک مک قدیمی هم دارم ک ۱۵ اینچ مدل ۲۰۰۹ هست ، فقط هاردیسکش رو با ssd عوض کردم و رمش هنوز هم ۴ گیگ هست ، ولی وقتی در کنار مک بوک پرو دومم ک رتینای ۱۵ اینچ ساخت ۲۰۱۴ هست قرار میدم ، در کمال نا باوری در شرایط عادی تفاوت در حدی نیست ک در اعداد و ارقام کانفیگ روی کاغذ هست !! (ب عنوان یک اند یوزر البته و نه در کارهای تخصصی)
اینکه اپل اصرار ب استفاده از ۱۶ گیگ رم داره ، بیخود نیست ... و احتمال اینکه مک در نسخه جدید بصورت ۱۲۸ بیت ارائه بشه خیلی زیاده و الان یکی دو ساله ک بحثش هم هست !
خلاصه اینکه ، یک مقدار افزایش بودجه بوده ، شما اگر ارزون ترین مک بوک پرو رتینای ۱۳ اینچ رو هم بگیری ، نسبت ب مک بوک و مک بوک پرو های قدیمی (غیر رتینا) واقعا تا چند سال خیالتون راجت ه ، چند سالش رو شما بالای ۶ ~ ۷ سال فرض کن ، بیشتر هم جا داره باور کن ...
یک آي مک قدیمی تو خونه ما هست ک با os x tiger خریده شده :دی ، هنوزم داره کار میکنه ، البته کار ک نه ، ب عنوان سیستم دانلود ازش استفاده میشه :دی