پاسخ : اسکریپت اشتراک vip مخصوص سایت های فیلم و موزیک ( نظرتون رو بگید تا کاملترش کنم )
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
payam358
با سلام
قیمت و نجوه خرید رو نگفتید که چطور میشه این سیستم رو استفاده کرد
و اینکه ایا امکان استفاده بر روی سرور اختصاصی ( iis ) وجود دارد؟
سلام
قیمت سیستم رو فعلاً 95.000 تومان در نظر گرفتم, و برای خرید از طریق راهای موجود در امضاء در ارتباط باشید
بله امکان استفاده رو iis هست
پاسخ : اسکریپت اشتراک vip مخصوص سایت های فیلم و موزیک ( نظرتون رو بگید تا کاملترش کنم )
فکر کنم سیستم خوبی باشه و نفطه قوت اون هم فکر کنم مورد زیر باشه
نقل قول:
این سیستم امکان افزونه بینهایت سرور دانلود رو داره و دانلود فایل و برسی اطلاعات اکانت از طریق سیستم API انجام میشه و توی سیستم برای محدود سازی از htpasswd و htaccess استفاده نشده
مواردی مانند سیستم تیکت را دوستان گفتن و نیاز به گفتن مجدد نیست ولی مواردی که به ذهم من میرسه با توجه به اینکه سالهاست سایت فیلم دارم ( اونهایی که اسکریپت خودم دارا هست را جلوش زدم داره )
- بخش اخبار ( داره )
- بخشی برای ارسال ایمیل برای ارسال آدرس جدید و حتی پیامک و ... ( ارسال ایمیل را با یک افزونه اسکریپت فعلی بنده داره)
- امکان تنظیم دانلود رایگان با سرعت مححدود و ترافیک محدود ( داره)
- امکان تنظیماتی مانند کانکشن و ... از پنل
- امکان اتصال به دیتابیس انجمنهای ویبولتین و یا وردپرس ( به شخصه برام خیلی مهم هست و کاربر نیاز به ثبت نام مجدد نداشته باشه و عضو انجمن که شد بتونه با همان نام کاربری وارد سیستم بشه و خرید انجام بده)
- امکان مشاهده وضعیت سرورها و ارسال پیامک به مدیر در صورت قطعی ( امکان مشاهده وضعیت سرورها را داره)
در کل باید روی گرافیک ساده و همینطور زیبا و کاربر پسند هم کار کنید
من یک تصویر از پنل مدیریت اسکریپت خودم را میزارم با این توضیح که بزرگ ترین عیب این اسکریپت فعلی که دارم همان نقطه قوتی هست که در اول گفتم شما دارید وگرنه بقیه موارد اسکریپت شما را تماما دارا هست و اون مورد قرمز را اگه اضافه کنید مطمئنا اسکریپت شما را خواهم خرید
http://worldup.ir/images/xnl338nayl2ftyzivln_thumb.png
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
irangroup110
فکر کنم سیستم خوبی باشه و نفطه قوت اون هم فکر کنم مورد زیر باشه
مواردی مانند سیستم تیکت را دوستان گفتن و نیاز به گفتن مجدد نیست ولی مواردی که به ذهم من میرسه با توجه به اینکه سالهاست سایت فیلم دارم ( اونهایی که اسکریپت خودم دارا هست را جلوش زدم داره )
- بخش اخبار ( داره )
- بخشی برای ارسال ایمیل برای ارسال آدرس جدید و حتی پیامک و ... ( ارسال ایمیل را با یک افزونه اسکریپت فعلی بنده داره)
- امکان تنظیم دانلود رایگان با سرعت مححدود و ترافیک محدود ( داره)
- امکان تنظیماتی مانند کانکشن و ... از پنل
- امکان اتصال به دیتابیس انجمنهای ویبولتین و یا وردپرس ( به شخصه برام خیلی مهم هست و کاربر نیاز به ثبت نام مجدد نداشته باشه و عضو انجمن که شد بتونه با همان نام کاربری وارد سیستم بشه و خرید انجام بده)
- امکان مشاهده وضعیت سرورها و ارسال پیامک به مدیر در صورت قطعی ( امکان مشاهده وضعیت سرورها را داره)
در کل باید روی گرافیک ساده و همینطور زیبا و کاربر پسند هم کار کنید
من یک تصویر از پنل مدیریت اسکریپت خودم را میزارم با این توضیح که بزرگ ترین عیب این اسکریپت فعلی که دارم همان نقطه قوتی هست که در اول گفتم شما دارید وگرنه بقیه موارد اسکریپت شما را تماما دارا هست و اون مورد قرمز را اگه اضافه کنید مطمئنا اسکریپت شما را خواهم خرید
http://worldup.ir/images/xnl338nayl2ftyzivln_thumb.png
سلام
ممنون از شما دوست عزیز
کلیه موارد رو اضاف خواهیم کرد
موردی که که قرمز کردید رو روی این سیستم براحتی میتونم پیاده سازی کنم, برای این مورد یک سیستم API در نسخه جدید مینویسم که کاربر بتونه از دیتابیس سایت شما اکانتش رو Sync کنه و نیاز به ایجاد اکانت جدید نباشه
کلیه مواردی که ذکر کردید رو به مرور قرار مید
باز هم ممنون از شما
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
lizard.tiny
سلام
ممنون از شما دوست عزیز
کلیه موارد رو اضاف خواهیم کرد
موردی که که قرمز کردید رو روی این سیستم براحتی میتونم پیاده سازی کنم, برای این مورد یک سیستم API در نسخه جدید مینویسم که کاربر بتونه از دیتابیس سایت شما اکانتش رو Sync کنه و نیاز به ایجاد اکانت جدید نباشه
کلیه مواردی که ذکر کردید رو به مرور قرار مید
باز هم ممنون از شما
یک مورد را هم فراموش کردم و اون اینکه هزینه برای ارتقا بگیرید ولی در حد معقول نه اینکه برای نسخه جدید که زدید مثلا 100 هزار تومان باشه و هزینه ارتقا را 90 هزار برای کاربران قدیمی بزارید !
مثلا 20 درصد هزینه ای که کاربران جدید باید بپردازند را پرداخت کنند . این باعث میشه هم رغبت برای خرید زیاد بشه و هم اینکه شما هم مشتاق به کار بشید و بتونید درامدی داشته باشید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
irangroup110
یک مورد را هم فراموش کردم و اون اینکه هزینه برای ارتقا بگیرید ولی در حد معقول نه اینکه برای نسخه جدید که زدید مثلا 100 هزار تومان باشه و هزینه ارتقا را 90 هزار برای کاربران قدیمی بزارید !
مثلا 20 درصد هزینه ای که کاربران جدید باید بپردازند را پرداخت کنند . این باعث میشه هم رغبت برای خرید زیاد بشه و هم اینکه شما هم مشتاق به کار بشید و بتونید درامدی داشته باشید
برای ارتقاء هیچ هزینه ای دریافت نمیشه
اگر شما در حال حاظر سیستم رو با هزینه 95 هزار تومان خریداری کنید و در آینده هزینه سیستم بشه 250 هزار تومان هیچ فرقی بین شما و خریدار نسخه 250 هزار تومانی نیست و هر دو سیستم یکسان هستند و همیشه میتونید آپدیت و بروزرسانی ها رو دریافت کنید
پلاگین های زیر به سیستم افزوده شد
- درگاه پرداخت پی لاین
- درگاه پرداخت زرین پال
- درگاه پرداخت پارس پال
- درگاه پرداخت جهان پی
پیچیدگی اسکریپت های vip باعث کاهش بازدیدش میشه.از قرار دادن امکانات زیاد خودداری کنید.
مثله تیکت و یا مسائلی که اصلا بهش مربوط نیست.
قیمت این نوع اسکریپت ها نسبت به مبلغی که ذکر کردید باید خیلی پائین تر باشه و ادمین یک سایت اینطور هزینه ای بابت اینگونه موارد پرداخت نمیکنه.(شایدم اندک نفر باشه)
این موارد رو به خاطر داشته باش دوسته عزیز.
بدرود
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
PersianSkyTeam
پیچیدگی اسکریپت های vip باعث کاهش بازدیدش میشه.از قرار دادن امکانات زیاد خودداری کنید.
مثله تیکت و یا مسائلی که اصلا بهش مربوط نیست.
قیمت این نوع اسکریپت ها نسبت به مبلغی که ذکر کردید باید خیلی پائین تر باشه و ادمین یک سایت اینطور هزینه ای بابت اینگونه موارد پرداخت نمیکنه.(شایدم اندک نفر باشه)
این موارد رو به خاطر داشته باش دوسته عزیز.
بدرود
سلام
ممنون از نظر و شرکتتون در تاپیک
امکانات برای استفاده کاربر از پنل مدیریت قابل فعال و غیر فعال سازی هستند
- - - Updated - - -
درگاه پرداخت یو پال افزوده شد
یک سوال اینجا مطرح هست.ایا این اسکریپت کد شده هست و قابلیت نصب توسط خودمون رو هم داره؟ یا سورس در اختیار خودتون هست و روی هاست خودتون نصب میشه؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hphp
یک سوال اینجا مطرح هست.ایا این اسکریپت کد شده هست و قابلیت نصب توسط خودمون رو هم داره؟ یا سورس در اختیار خودتون هست و روی هاست خودتون نصب میشه؟
اسکریپت بخش هاست دانلود متن باز هست
اسکریپت بخش کنترل پنل کد شده هست
و هر دو در اختیار شما قرار میگیره و میتونید رو هاست خودتون نصب کنید