داداش حداقل یه اموزشی هم بده
اگر اموزشی می دی تا زیر مجموعه ات شیم
نمایش نسخه قابل چاپ
داداش حداقل یه اموزشی هم بده
اگر اموزشی می دی تا زیر مجموعه ات شیم
با عرض پوزش از استارتر گرامی
سایت از لحاظ اعتبار تایید میشه ولی از لحاظ بازدهی خیلی رسیدن به اون مقدار بیتکویینی که عرض کردند سخت هست و توصیه نمیشه
واقعا وفت تلف کنی هست
شما در بهترین حالت که کل وقتتون رو بزارید روزی 100 هزار satoshi هم کسب کنید در ماه میشه 300000 که یعنی میشه حدودا 13 دلار !!
به عبارتی 0.02 بیتکوین
که خیلی کمه
نمیدونم استارتر چطوری حساب کردن که میشه روزی 0.1 بیتکوین بدست اورد !!!
بهتر بود خودشون به این مقدار میرسیدن و بعد عنوان تاپیک رو همچین چیزی میزاشتن !
توی ماه سر کوچه تون گدایی کنید بیشتر از این مقدار گیرتون میاد...
درسته اگه راحت بود که الان همه داشتن در میاوردن !
کمی وقت میخواد ...
اما نه محدودیتی نداره در روز چند بار کلیک کنید ...
تمامی آموزش های بیت کویین در نت موجوده اما اگه ابهام یا سوال خاصی دارید بگید من جواب میدم
- - - Updated - - -
اگر دقت کنید عزیز 2 بخش موجودی در این سایت وجود داره !!
یکی که تصاحبی بالا میره و یکی دیگر که مقدار میگیرید
من از ظهر نبودم که فعالیت کنم اما الان اومدم و اولین برداشت رو انجام دادم
http://up.vbiran.ir/uploads/33801450...-17_185910.png
من 30 هزار ساتوشی توی 30 دقیقه کار مفید جم کردم و عکس بالا نشان دهنده پرداخت موفق هست ...
- - - Updated - - -
همه چیز شفاف هست اگه مشکلی هست بپرسید ...
اگرم زیر مجموعه بشید چند روش رو معرفی میکنم بهتون سریع تر بتونید برداشت کنید ... + سود بیشتر ..
توی سی دقیقه خیلی زیاد بدست اوردید ! پس چطور بود که در صفحه قبلی گفتید که صد هزار ساتوشی روزانه میشه کسب کرد
اگر ممکنه اموزش یا ترفند بزارید
چون اینجوری که بنده دیدم توی هر بار کلیک و سایت بهتون بصورت میانگین 150 تاساتوشی بیشتر نمیده !
ممنون اما آموزشی ندیدم.
عزیزان نصیحت بنده وقتتونو برای چیزهای بسیار با ارزشتر صرف کنید . اینجور مسائل نون و آب نمی شه براتون . خرج برق مصرف شده هم بر نمی گرده چه برسه به زمان.
وقت صرف کنید کار با ndesign رو یاد بگیرید ببینید چقدر می تونید درآمد و عزت و احترام داشته باشید . برنامه نویسی یاد بگیرید و کیف دنیا رو ببرید خیلی هم حوصله اینکارو رو نداشتید بیاید تو کار هاست که حداقل وقت تلف کردن بهینه تری هست :)
حرفتون کاملا درسته اما یه جورایی هم این چیزا برای ساعت بیکاری میتونه خوب باشه ...
من حداقل ساعاتی که دارم با گوشیم چت میکنم رو کلیک انجام میدم ... اینجوری از وقت تلف شده یه چیزی برگشت داشته ...
اما درسته حذفتون کاملا آدم بره یه فن رو یاد بگیره بهتر از اینه که وقتشو برای همچین چیزی بزاره ...