بیشتر به خاطر توصیه های آریا عزیز بود که می خواهم AMD بگیرم
یک بار از WST یک سرور Phenom داشتم ، خیلی باهاش حال کردم . اصلا کند نبود .
دوست دارم AMD کار کنم !
نمایش نسخه قابل چاپ
بیشتر به خاطر توصیه های آریا عزیز بود که می خواهم AMD بگیرم
یک بار از WST یک سرور Phenom داشتم ، خیلی باهاش حال کردم . اصلا کند نبود .
دوست دارم AMD کار کنم !
پردازنده های amd به دلیل مسطح بودن و داشتن پین ( روی سطح خود پردازنده ) از عمر کمتری برخوردار هستند، تکنولوژی هایی مانند amd live و amd ac فاکتور های پیشرفت amd 939 پین به am2 940 و
amd3+ 941 می باشد
تجربه شخصی بنده برای سرور اختصاصی شبکه شرکت
الان نزدیک به 4 سال هست یک سرور pc با مین برد asus m2n-e / دو گیگابایت رم 533 / پردازنده 3000 اتلون 940 و پاور acbel 400 و هارد دیسک های رید 1 از برند وسترن دیجیتال که بصورت مداوم و همیشگی روشن بوده که الان هنوز هیچ مشکلی با این سرور نداشتیم
اما اخیرا بدلیل داغ کردن بیش از حد پردازنده مجبور به بازکردن فن شدیم ( خمیر سیلیکن بصورت کامل سوخته بود ) که بدلیل چسبیده بودن هدسینک ، پردازنده از مادربورد جدا شد و با گرم کردن هدسینک توانستیم مشکل را حل کنیم که البته نشان می دهد گرم کردن باعث افت سرعت پردازنده شده است
اینجا راهی بجز گرم کردن نبود و اگر می خواستیم با شیئی پردازنده را از هدسینک جدا کنیم قطعا پردازنده لب پر می شد
خوب cpu های amd شنیده بودم که کمی داغ هستند .
اما من هر 1ماه یکبار کاملا pc خودم رو زیر و رو می کنم . خمیر و اینا رو هم عوض می کنم و....
کامپیوتر مثل خود انسان هست ، نمیشه ولش کرد به امان خدا .
البته در مورد سرور شاید در دیتاسنتر های جدید قطعات بهتری ارئه بشه و کمتر کسی هست که 1 سال روی یک دیتاسنتر بماند .