من امروز 2 تا دامین ثبت کردم از طریق freenom البته با وی p ان وصل بودم ...
نمایش نسخه قابل چاپ
من امروز 2 تا دامین ثبت کردم از طریق freenom البته با وی p ان وصل بودم ...
با سلام
من هم همین مشکل را دارم آیا کسی راه چاره ای داره برای حل این مشکل حتی با وی p ان های مختلف هم تست کردم اما نشد که نشد در پنلم 2 تا دامنه مونده در صورتی که خودش میگه 16 تا دامنه در این صحفه وجود داره که فقط 2 تاش هست
اگه کسی میتونه دامنه بسازه ممنون پیام خصوصی بده مشخصات بدم یکی برامون ثبت کنید:63:#-o
سلام خسته نباشید
همین الان دامنه ثبت کردیم شد !!!
my.freenom.com/clientarea.php
از این پیج درخواست ثبت بدید باید اوکی بشه
مشکلی دیده نمیشه!
- - - Updated - - -
پایین صحفه لیست دامنه ها یه اسکرول وجود داره اون رو روی 50 یا 100 تنظیم کنیدنقل قول:
با سلام
من هم همین مشکل را دارم آیا کسی راه چاره ای داره برای حل این مشکل حتی با وی p ان های مختلف هم تست کردم اما نشد که نشد در پنلم 2 تا دامنه مونده در صورتی که خودش میگه 16 تا دامنه در این صحفه وجود داره که فقط 2 تاش هست
اگه کسی میتونه دامنه بسازه ممنون پیام خصوصی بده مشخصات بدم یکی برامون ثبت کنید:63:#-o
ماهم تا الان چندین دامنه ثبت کردیم و مشکلی نبوده ... اگه از اون صفحه هم نتونستید مشخصات ارسال کنید
همه این کارار انجام دادم الان مشخصات را برای شما ایمیل می کنم به این آدرس info.baran-web@gmail.com و شما هم چک بفرمایید
- - - Updated - - -
موفق نشدم مشخصات را برای دوست عزیز armin.rf ارسال کنم برای این ایمیل شما info@98server.com ارسال کردم :-s
دوستان عزیز زمانی که با آی پی ایرانی میخواین دامنه ثبت کنید ایمیلی که وارد میکنید در اونجا ثبت میشه و اگر آی پی رو هم عوض و همون ایمیل قبلی رو وارد کنید نمیتونید ثبت کنید,شما برای ثبت اول با آی پی خارجی وارد بشین و یک ایمیل جدید وارد کنید ایمیلی که قبلا در اونجا با آی پی ایرانی وارد نکردید خیلی راحت ثبت میشه
سلام
دوست عزیز اکانت قبلیمو حدود 3-4 سالی داشتم و بدون مشکل استفاده می کردم اما الان چند هفته ای برام این مشکل بوجود امده حتی اومد یک ایمیل جدید ساختم و بعد روی VPS با ای پی غیر ایران ثبت نام کردم اما هر دامنه ای با هر DNS که بزنم این اروور رووو میده
At this moment we are unable to register any domains or other services in this account.Please contact support for more information. Error code 0x08823.We thank you for using Freenom.
حتی قسمت مشخصات اکانت رو هم با موقعیت ای پی VPS تنظیم کردم
کسی نیست کمکی به ما بکنه :((:((:(( به هر دری زدم اما دامنه ثبت نمیشه که نمی شه
بصورت آنلاین با بنده در ارتباط باشید مراحل ثبت رو با هم دیگه انجام بدیم
سلام
دوستان عزیز بنده دو دامنه saeidi.ml . saeidi.tk را الان ثبت کردم و ریدایرکت کردم به گوگل و سایت رهانا هاست و هیچ مشکلی هم ندارند
احتمالا از ایمیلهای فیک یا مشخصات فیک استفاده کردید
موفق باشید