پاسخ : میانگین هزینه بهینه سازی
با سلام و درود خدمت شما
اگر حرفه ای سئو بخواهید ، بخش طراحی شرکت هاست ایران بهتون پیشنهاد میشه
با مبلغ 450,000 تومان انجام میدهند در عرض یک ماه
لینک : http://design.hostiran.net/%D8%B3%D8...7%DB%8C%D8%AA/
ولی اگر قصد سئوسازی داشتید کار رو به مرکز تخصصی بدهید تا نتیجه بگیرید.
موفق باشید
من خودم طراح سایتم و چند تا سایت رو سئو کردم و روشون کار کردم که جواب هم گرفتم. ولی یکی از سایتهام رو چون وقتش رو نداشتم سپردم به یکی از این سئوکارها ! ی وب . با دو سه تاشون صحبت کردم یکی که به نظرم از بقیه بیشتر بلد بود به اون واگذار کردم. 4 ماه روی سایتم بود که متاسفانه نه تنها پیشرفتی نداشتم بلکه پسرفت هم داشتم ! همشم میگفت طبیعیه !
آنالیز که کردم اوج کارش این بود که تو چند سایت میرفت و لینک های نو فالو ثبت می کرد. مثلا میرفت توی کامنتهای یک سایت می نوشت : بسیار عالی بود متشکرم. اسم سایتم و لینک میگذاشت و ...
بعدا که باهاش وارد بحث تخصصی تر و ریز تر شدم دیدم دانش من در مورد سئو از این آقای متخصص! خیلی بیشتره ! درست نیست اسمش رو بگم وگرنه معرفیش میکردم ...
یکی از روش های مناسب سیو بک لینک هست که بر اساس بودجه مصرفی، تاثیر متفاوتی دارد.
برای این مورد 150000 تومان هزینه برای 3 ماه، کف هزینه ها است.
به عنوان شخصی که کارش
8سال است طراحی وب است
پیشنهاد میکنم قبل از خرید از هرکس
حتما چک کنید
سرتون کلاه نذارند
زبان چرب و سن پایین در این بازار کم نیست
دوستان عزیز
لطفا قبل از خرید بک لینک حتما چک کنید سایتی که میخواین از اون بک لینک بگیرید اسپم نباشند. بشدت توی جایگاه شما تاثیر داره.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mostafa3030
دوستان عزیز
لطفا قبل از خرید بک لینک حتما چک کنید سایتی که میخواین از اون بک لینک بگیرید اسپم نباشند. بشدت توی جایگاه شما تاثیر داره.
سلام
چطور میشه فهمید که سایت اسپم نباشه و بک لینکی که می خریم مشکلی برای وب سایتمون ایجاد نمی کنه؟