پاسخ : مشکل با یک اسکریپت فارسی
سلام
من یه سیستم خبری فارسی دانلود کردم.
وقتی تیتر آخرین اخبار رو نشون میده ته حرفاش این میاد �
تیتر آخرین خبرها تو این سیستم بنا به تنظیم 60 بود که اینجوری میشه یعنی مثلا اگه تیتر خبری 61 بود 3 تا نقطه بعدش میاد حالا سوالم اینه خود خبر فارسیه.روی تیتر هم کلیک می کنم به صفحه خبر میرم تیترش فارسیه چرا اونجا � این میاد؟
برای مثال خبری با این عنوان می نویسم:
مشکل با یک اسکریپت فارسی
وقتی این تیترشو روی صفحه مربوطه می بینم اینجوریه :
مشکل با یک اسکریپت فارس�...
بعد که روی تیتر کلیک می کنم اصل خبر با تیترش واضحه یعنی این تیتر:
مشکل با یک اسکریپت فارسی
جايي از كد رو كه substr ميزنه رو بذار بررسي كنم.
قبلا اتفاقا همين مشكل رو در كد خودم داشتم يادم نيست دقيقا چجوري حلش كردم ... كدت رو بذار يك چك ميزنيم حل ميشه ايشالله!
کد PHP:
<?php do { ?>
<ul>
<li><a href="news_<?php echo $row_rsln['id']; ?>.html" title="تاریخ درج : <?php echo EnNum2FaNum($row_rsln['date']); ?> | <?php echo $row_rsln['title'] ?>" ><?php echo substr($row_rsln['title'],0,50)."..."; ?></a></li></ul>
<?php } while ($row_rsln = mysql_fetch_assoc($rsln)); ?>
اونجایی که نوشته 50 رو بکنم 100 درست میشه تعداد کاراکترها زیاد میشه و مشکل پیش نمیاد اما من میخوام همین 50 باشه
ممنون
یه سوال دیگه هم دارم آیا کدی هست که بشه جایگزین iframe کرد؟ که کار اونو انجام بده ؟ از همین راههایی که مثل بلاگفا بعضی کدها را ممنوع کرده
سلام
کد:
<?php do { ?>
<ul>
<li><a href="news_<?php echo $row_rsln['id']; ?>.html" title="تاریخ درج : <?php echo EnNum2FaNum($row_rsln['date']); ?> | <?php echo $row_rsln['title'] ?>" ><?php echo mb_substr($row_rsln['title'],0,50,'UTF-8')."..."; ?></a></li></ul>
<?php } while ($row_rsln = mysql_fetch_assoc($rsln)); ?>
براي حل مشكل از تابع mb_substr استفاده كردم و chaeset رو در تابع UTF-8 تعريف كردم.
سپاس