پاسخ : وضع ناامید کننده اینترنت ایران در هفته های گذشته
ما توی شبکمون کاهش ترافیک از ایران داشتیم طی 2 هفته گذشته.
و بصورت رندوم مساله هست. مشکل ظاهرا شهر به شهر هست تا isp به isp.
سلام.
شیراز نابود هست. واسه من تقریبا یه دو هفته ای اصلا سایت هایی که روی هاست خارج کشور بودند باز نمی شد. سایت های روی سرور های داخل هم خیلی کند لود می شدند.
هنوزم سرعت افتضاح هست (اینترنت آسیا تک)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Hostpolis
ما توی شبکمون کاهش ترافیک از ایران داشتیم طی 2 هفته گذشته.
و بصورت رندوم مساله هست. مشکل ظاهرا شهر به شهر هست تا isp به isp.
با سلام و احترام
مهندس حال شما - دلمون برای شما تنگ شده :105:
--------------------------------
همانطور که همکار گرامی ذکر کردند مشکلات شهر به شهر هست چون مشکل از زیرساخت کشور و زیرساخت ارتباطی استان ها یا بهتر بگم مشکل از ترافیک ixp هست.
که این مشکل بعد از مشکلات پهنای باند بین المللی باعث بیشتر شدن مشکلات شده است که حتی باعث از دسترس خارج شدن سرویس های دیتاسنتری نیز و عدم مشاهده یا ریموت سرورها در برخی شهر ها برای مدتی یا بهتر بگم ساعتی میشود.
یک سری مسائل ریزتری هم هست که نگفتن آن بهتر هست اما در کل مشکل از زیرساخت کشور هست و با این موضوع بسیار مشکل داریم و در حال کلنجار هستیم اما فقط باید منتظر ماند تا ببینیم مسئولین چه تصمیم خواهند گرفت.
ارادتمند
یاحق
سلام
معلوم نیست تو این کشور به کدوم isp میشه اعتماد کرد.
من 4 - 5 تا isp عوض کردم همه شون مشکلاتی داشتن الانم که به خاطر قیمت ارزون روی مخابرات هستم و به قول دوست گیلانیمون همش قطعی داره.
آسیاتک هم قبلاً داشتم حجمیش که نمی دونم چرا الکی حجمم تموم میشد یعنی استفاده هم نمی کردم حجمم تموم میشد.
نامحدودش هم که از مخابرات هم بد تر بود من 512 نامحدود طلاییش رو داشتم 80 هزار ماهانه میدادم اما سرعتم روی 32 کیلوبایت ثابت بود اما الان 512 مخابرات نامحدود با قیمت 45 هزار تازه دو ماهه دارم سرعتم 64 کیلوبایت ثابت هست.
آسیاتک هر چیزش خوب باشه نامحدودش واقعاً بدرد نخوره.به هیچ کس پیشنهاد نمیکنم از نامحدود آسیاتک استفاده کنه.
تو نامحدود ها مخابرات با اینکه شرکت رتبه خیلی پایینی است اما حرف اول رو میزنه بعدش هم نامحدود پارس آنلاین و شاتل فقط.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
xphost
خدا خیرت بده همکار حقیقت رو میگی دقیقا 4 روزه برای باز کردن سایت همین انجمن باید 3 تا 4 بار رفرش بزنم
سایت میهن دانلود با سرعت بسیار ناامید کننده ای باز میشه
تنها نتی که فعلا دیدم خوبه رایتل هستش که اونم واقعا به کار ما نمیاد چون نوسان سرعت زیادی داره
سلام !
:)) شما تازه نتتون اینطوری شده ؟ مال ما یک سالی هست اینطوریه و هر وقتم میگیم بهشون میگن مرکزتون مشکل داره و حقیقتم میگن همه همینطورن !
مرگ بر امریکا همش تقصیر امریکا هست
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
xphost
خدا خیرت بده همکار حقیقت رو میگی دقیقا 4 روزه برای باز کردن سایت همین انجمن باید 3 تا 4 بار رفرش بزنم
سایت میهن دانلود با سرعت بسیار ناامید کننده ای باز میشه
تنها نتی که فعلا دیدم خوبه رایتل هستش که اونم واقعا به کار ما نمیاد چون نوسان سرعت زیادی داره
سلام !
:)) شما تازه نتتون اینطوری شده ؟ مال ما یک سالی هست اینطوریه و هر وقتم میگیم بهشون میگن مرکزتون مشکل داره و حقیقتم میگن همه همینطورن !
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
xphost
درود بر تمام همکاران و کاربران انجمن
متاسفانه هفته هاست وضع نت در خیلی از شهر های ایران ناامید کننده شده و هدف از ثبت این پست برای اطلاع از شهرستان ها و استان های دیگه کشور هستش که ببینیم آیا سراسری هستش یا فقط در شهر های خاص مشکل داریم
سرعت نت کلیه خطوط های اینترنت ما که از دو شرکت مطرح در تهران هستش واقعا ناامید کننده شده
روی خطی که حداقل 1 مگ بر ثانیه سرعت دانلود ما بود الان به 300 کیلو بایت رسیده و علاوه بر کندی عدم باز شدن سایت های داخلی و خارجی به صورت انی(همین انجمن برای ثبت مطلب 3 بار کلیک کردم تا باز شه صفحه ثبت مطلب)
حتی سایت های میهن دانلود که ادعا میکنند تست کیفیت سرعت باید از این سایت ها صورت بگیره با 3 بار رفرش ،بالاخره برای ما باز شد و سرعت دانلود از سرور های ایران به 70 کیلو بایت رسیده که متاسفانه افتضا هستش
دوستان اگر اطلاعاتی از این مشکل دارند در اختیار عموم قرار بدهند که مسئله روشن بشه
موفق باشید
بدرود
از های وب استفاده میکنم داغون شده زنگ هم میزنی میگه سایت اسان دانلود رو باز کنید
پشتیبانی داغون
کیفیت نابود
سلام.
فکر میکنم سرعت اینترنت هم به تحریم ها ربط داشته باشد!
آب خوردنمان به تحریم ها ربط داشته چه برسد به سرعت اینترنت!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
smhnw
سلام !
- - - Updated - - -
سلام !
والا ماله من 4 روزه داره اذیت میکنه ولی بگم قبلا واقعا راضی بودم جز یک دوره 10 روزه که آخر کار به دعوا کشید و سریع حل کردند مشکل رو (انگاری تا صدا مشتری در نیاد پیگیری نمیکنند)
صبا نت دارم تهرانم
واقعا دارم روانی میشم
نامحدودشونو آوردن رو 30 کیلوبایت و هی قطع میشه :|
صبانت دارم سرعت مناسب هست و دانلود 1 مگ میده اما با لوکیشن آلمان مشکل داره