پاسخ : نصب الفا رسیلر ب whmcs
منظورتون چیه پکیج انتخاب شده سه تا ستاره داشته باشه؟
نامش سه تا ستاره داشته باشه یعنی جی
2.بعد گفتی پاینش چند تا چیزه در مورد فضا و ... درست؟ ما ک پکیج انتخاب کردیم دیگه چرا نیاز ب اینا داره....اگه اینطوری باشه یعنی پکیج جدید باید ساخت؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sepehr00
منظورتون چیه پکیج انتخاب شده سه تا ستاره داشته باشه؟
نامش سه تا ستاره داشته باشه یعنی جی
2.بعد گفتی پاینش چند تا چیزه در مورد فضا و ... درست؟ ما ک پکیج انتخاب کردیم دیگه چرا نیاز ب اینا داره....اگه اینطوری باشه یعنی پکیج جدید باید ساخت؟
1 . موقعی که پکیج رو برای ریسلر انتخاب میکنید و گزینه enable میزنید جلوی اسم پکیج سه ستاره میشود
2 . خیر پکیج جدید نمیسازید اما برای تنظیمات مستر لازم هست انجام بدید
برا مستر و رسیلر ....هردوشون موقعی ک پکیج انتخاب کردم و فعال کردنم سه ستاره میشه
2.بعد برا مستر فضا و اینا رو مطابق پکیج ک ساختم پر کنم؟ یعنی فضایی ک داخل پکیج مشخص کردم اینجا هم مشخص کنم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sepehr00
برا مستر و رسیلر ....هردوشون موقعی ک پکیج انتخاب کردم و فعال کردنم سه ستاره میشه
2.بعد برا مستر فضا و اینا رو مطابق پکیج ک ساختم پر کنم؟ یعنی فضایی ک داخل پکیج مشخص کردم اینجا هم مشخص کنم
1. بله !
2. بله !
داداش پکیج رو انتخاب کردم اما هرچی روی enable می زنم جلو پکیج سه ستاره نمی شه چرا
دسترسی ارسال کنید بررسی میگردد
Okبالاخره سه ستاره شد حالا در whmcs چکار کنم تا مثلا اگه رسیلر سفارش داد اتوماتیک ساخته شه؟ در whmکارایی ک گفتی کردم حال در whmcs چه کنم
- - - Updated - - -
داداش ممنون میشم بگی
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sepehr00
Okبالاخره سه ستاره شد حالا در whmcs چکار کنم تا مثلا اگه رسیلر سفارش داد اتوماتیک ساخته شه؟ در whmکارایی ک گفتی کردم حال در whmcs چه کنم
- - - Updated - - -
داداش ممنون میشم بگی
دوست عزیز آموزش تنظیمات تحویل آنی در این انجمن موجود است لطفا سرچ کنید پیدا خواهید کرد
من ک چیزی دستگیرم نشد اگه میشه لینک اموزشی تحویل انی رو بده ممنون
- - - Updated - - -
ممنون میشم دوست گرامی کمکم کنی تو ک این همه کمک کردی
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sepehr00
سلام من ب whmcs یک الفا رسیلر وصل کردم حالا چطور تعریف کنم برا این پکیج یا محصول ک هرکی خریدش اتوماتیک براش رسیلر بسازه
برا محصول بعدی اتوماتیک مستر رسیلر بسازه ن هاست
چطوری؟
سلام .
افزونه ای که در سی پنل برای الفا ریسلر دادن استفاده میکنید چی هست ؟