Hetzner و Netdirect ولی GIga رو پیشنهاد نمی کنم .
الام از 2 تا دیتاسنتر هم سرور موجوده مشکلی هم نبوده.
نمایش نسخه قابل چاپ
Hetzner و Netdirect ولی GIga رو پیشنهاد نمی کنم .
الام از 2 تا دیتاسنتر هم سرور موجوده مشکلی هم نبوده.
این همه شایعه بست نیست در مورد گیگا ؟
الله اکبر ! من خودم از گیگا سرور دارم اون هم نوع کولکشن !
همه چیز تمام هست چرا بیخود میگید بدرد نمیخوره ؟ پینگ گیگا از هتزنر هم بهتره ! از لحاظ برای موارد سخت ابزاری هم گیگا بهتره !
برای دادن وی پی اس به نظر من Hetzner بهتر هست اما هر کس میگه گیگا بد هست باید دلیل منطقی با مدرک بیاره تا من هم قانع شوم که بعد از 6 ماه بدون یک مشکل دارم با سرعت بالا کار می کنم !
بلی ، ما هم به همین دلیل به شما VMware ESXI دادیم !
دیتاسنتر معتبر گیگا پورت 100Mbit اختصاصی ارائه میدهید و بیشتر از این هم پورت ندارد !
VMware ESXI هم قابلیت محدود سازی پورت و پهنای باند هم ندارد ! به همین دلیل به شما گفتیم به پورت فشار وارد نکنید !
و اگر نه اگر پهنای باند را میشد محدود کرد ما طبق سایت پهنای باند شما را 100 گیگابایت می گذاشتیم و اگر فشار کارتون هم بالا بود نهایتا یک هفته ای سرویس شما بدلیل کمبود پهنای باند قطع میشد و باید هزینه بیشتر می دادید ! پس نتیجه حرف ما این نیست که پورت بده ...
فکر کنم بنده خدا دیگه از vps خریدن پشیمون شد :76:
هر کس دیگه بود واقعآ گیج میشد از کجا بگیره.
ولی مناسب نبودن گیگا یه جورایی انگار داره ثابت میشه (با توجه به نظر اکثریت):-|
شما یه سرچی توی همین انجمن کنید ببنید چند تا تاپیک در مورد مشکل داشتن و بد بودن دیتا سنتر گیگا زده شده
قضیه محدودیت پورتش واقعا مشکل ساز هستش
بجای یانکه این دیتا سنتر بیاد بگه نامحدوده وبعد یه قانونی بزاره که فلانقدر سرعت و مصرف رد بشه پورت محدود میکنم همون اول مثل کل دیتا سنترهای دنیا بیاد بگه فلان قدر پهنای باند که مشتری حساب کار دستش بیاد نه اینکه بلا بسرش بیاد و گرفتار بشه و تازه بفهمه که قضیه چیه
از گیگا سرور نداشتم ولی هتزنر رو از نظر آپتایم کاملا تایید میکنم;)
به نظر من فقط باید رفت سراغ هتزنر
یه کم هزینه اولیه بالا داره اما اگر بخواهید برای دراز مدت اونجا باشید کاملا توجیه داره
مرسی تا الان هرتز با اکثریت ارا تایید شد.
من الان از نت دایرکت استفاده می کردم که خداوکیلی آپت تایمش افتضاح بود.شاید تو 1 ماهی که ازش استفاده کردم 10 روز قطعی داشته.روزهای دیگه هم در بعضی از ساعت ها قطع میشده.
یه سئوال دیگه هم داشتم و اون اینه که اگه بخوایم سرور از آمریکا بگیریم بهترین کدوم هست؟
باز هم آپ تام و سرعت بالا مهمه و اینکه قیمت حداکثر رو 30 هزار تومان میتونیم بدیم.
اینم اگه میشه راهنمایی کنید
فقط سرور شما قطعی داشته لابد که اون هم نزدیک در اطاق آبدارچیشون بوده لابد !
و الا ما که قطعی نداشتیم تا الان !
آمریکا رو بیخیال . فقط iweb