پاسخ : دانلود 50 گیگا اطلاعات
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
nilkooh
حدود 500 پارت هست. من خودم سرور دارم ولی مهم اینه که اطلاعات تهران دستم برسه.
ممنون که پیگیری میکنین
خواهش میکنم / منم به نجوم علاقه دارم / من میپرسم تا فردا اگه نتیجه ای حاصل نشد از این طریق میتونم کمک کنم و فایل ها رو بفرستم براتون تهران /
سلام اگر اطلاعات رو رویه یک vps بگیرید من برای شما دانلود می منم سرعت من بالاست چند نفر از دوستان در انجمن خبر دارن :65: . پ.خ بده بین 2 روز تا یک هفته برات دانلود میکنم تهران هم هستم ولی باید لینک مستقیم بدی حال ندارم 500 پارت رو دانلود کنم (قیمت هم کنار میام با شما ) . :65:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
AftabHosting
سلام اگر اطلاعات رو رویه یک vps بگیرید من برای شما دانلود می منم سرعت من بالاست چند نفر از دوستان در انجمن خبر دارن :65: . پ.خ بده بین 2 روز تا یک هفته برات دانلود میکنم تهران هم هستم ولی باید لینک مستقیم بدی حال ندارم 500 پارت رو دانلود کنم (قیمت هم کنار میام با شما ) . :65:
پ.خ رو چک بفرمایید.
اگه هنوز اکی نشده. یه سر به بازارچه پرشین تولز بزن. n تا تاپیک هست.
هرگیگ از 300 تا 500 واست دانلود میکنن. اکثرا هم با اکانت ماهپاره میگیرن با سرعت بالا. معمولا زود تحویل میدن.
میتونم انجام بدم
اما شاید سره 2 هفته نتونم تحویل بدم
پیغام خصوصی بدید
یه بنده خدایی رو میشناختم که ظاهرا در یکی از ارگانهای یکی از شهرستانها بود و دسترسی به اینترنت داشت
کل پک جاوا رو که خواسیتم و چندین گیگ بود چند فکر کنم یه روزه دانلود کرد
اگر خواستید میتونم اطلاعاتش رو براتون بفرستم