پاسخ : بالا بردن چندین سایت روی یک وی پی اس
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
kool
خوب نگفته بودید نصب شده. نه دیگه اینطوری امادست مثل همون سایتی که الان روش هست از طریق whm یه هاست (اکانت) براش ایجاد می کنید (یا به مدیر سرورتان بگید راحت براتون انجام میده)
و با گرفتن فول بکاپ و ریستور سایت های مورد نظر هر چند عدد سایت که بخواهید به همین صورت منتقل کنید. البته تعداد سایت قابل پشتیبانی بستگی به منابع سرور شما داره که منابع کم نیاره!
دوست عزیز من توی این آموزش هایی که خوندم نوشته اول باید از طریق
whm
یک پکیج ساخت بعد از طریق
create new account
دامین ها را اضافه کرد سوال من اینه برای من که قبلا" یک پکیج ساخته شده و دامین اول هم روی همون پکیجه و اسم پکیج هم
starter
آیا لازمه یک پکیج دیگه بسازم یا می تونم بقیه دامین ها را هم به همون پکیج اضافه کنم؟
سوال دومم اینه که مسیر ساخت آکانت به این شکله؟
1- login whm
2-account functions
3- creat a new account
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
upnull50
دوست عزیز من توی این آموزش هایی که خوندم نوشته اول باید از طریق
whm
یک پکیج ساخت بعد از طریق
create new account
دامین ها را اضافه کرد سوال من اینه برای من که قبلا" یک پکیج ساخته شده و دامین اول هم روی همون پکیجه و اسم پکیج هم
starter
آیا لازمه یک پکیج دیگه بسازم یا می تونم بقیه دامین ها را هم به همون پکیج اضافه کنم؟
سوال دومم اینه که مسیر ساخت آکانت به این شکله؟
1- login whm
2-account functions
3- creat a new account
1- اگه منابع و فضای مورد نظرتون همان است نیاز به ایجاد پکیج مجزا نیست زمان ساخت همان قبلی را انتخاب نمایید.
2- بله درسته به همین صورت است.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
kool
1- اگه منابع و فضای مورد نظرتون همان است نیاز به ایجاد پکیج مجزا نیست زمان ساخت همان قبلی را انتخاب نمایید.
2- بله درسته به همین صورت است.
خود شرکت هاستینگ برای سی پنل سایت اول 5 گیگ فضا اختصاص دادن...در صورتی که هارد وی پی اسی که سایت روش هست 20 گیگ فضا داره من می خوام برای هر کدوم از سایت هایی که جدید اضافه می کنم 5 گیگ فضا اختصاص بدم ( منظورم فضا برای media library ) در این صورت باید از همون پکیج قبلی استفاده کنم یا پکیج جدید بسازم؟ در کنارش می خوام فضای هارد سایت اولی را 8 گیگ افزایش بدم چطوری می تونم این کار را بکنم؟
توی بخش create new account زیر قسمت domain یک جایی برای یوزر و پسورد داره اون یوزر و پسورد برای چی استفاده می شه؟ برای لاگین توی سی پنل سایت جدید؟
بعد از این که توی این قسمت آکانت جدید را ساختیم عملا" چه اتفاقی می افته؟ یک سی پنل جدید با یوزر و پسورد جدید ولی با همون آی پی سایت اول ساخته می شه؟
آقا واقعا" شرمنده تعداد سوالها زیاد شد
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
upnull50
خود شرکت هاستینگ برای سی پنل سایت اول 5 گیگ فضا اختصاص دادن...در صورتی که هارد وی پی اسی که سایت روش هست 20 گیگ فضا داره من می خوام برای هر کدوم از سایت هایی که جدید اضافه می کنم 5 گیگ فضا اختصاص بدم ( منظورم فضا برای media library ) در این صورت باید از همون پکیج قبلی استفاده کنم یا پکیج جدید بسازم؟ در کنارش می خوام فضای هارد سایت اولی را 8 گیگ افزایش بدم چطوری می تونم این کار را بکنم؟
توی بخش create new account زیر قسمت domain یک جایی برای یوزر و پسورد داره اون یوزر و پسورد برای چی استفاده می شه؟ برای لاگین توی سی پنل سایت جدید؟
بعد از این که توی این قسمت آکانت جدید را ساختیم عملا" چه اتفاقی می افته؟ یک سی پنل جدید با یوزر و پسورد جدید ولی با همون آی پی سایت اول ساخته می شه؟
آقا واقعا" شرمنده تعداد سوالها زیاد شد
اگه هارد کل سرور شما 20 گیگ هست بهتره هیچ مورد دیگری فعلا اضافه نکنید که به مشکل می خورید! سیستم عامل و کنترل پنل و برخی سرویس های مورد نیاز آن نیز فضا اشغال کرده اند.
بهتره اول با ارائه دهنده و مدیر سرور خود تماس بگیرید و در مورد افزایش فضا صحبت کنید بعد.
این نام کاربری و پسورد جهت ورود به هاست ایجاد شده است.
بله یک اکانت جدید ایجاد میشه.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
kool
اگه هارد کل سرور شما 20 گیگ هست بهتره هیچ مورد دیگری فعلا اضافه نکنید که به مشکل می خورید! سیستم عامل و کنترل پنل و برخی سرویس های مورد نیاز آن نیز فضا اشغال کرده اند.
بهتره اول با ارائه دهنده و مدیر سرور خود تماس بگیرید و در مورد افزایش فضا صحبت کنید بعد.
این نام کاربری و پسورد جهت ورود به هاست ایجاد شده است.
بله یک اکانت جدید ایجاد میشه.
آیا هیچ تفاوتی می کنه که ما سه تا سایت مختلف را روی یک پکیج بالا ببریم یا روی سه تا پکیج مختلف؟ ( منظورم از نظر فشاریه که از منابع روی هر کدوم از این سایت ها می یاد)
توی قسمت create new account توی بخش dns setting چند تا گزینه هست
Enable DKIM on this account
Enable SPF on this account
Use the nameservers specified at the Domain’s Registrar
Overwrite any existing DNS zones for the account
و تو بخش Mail Routing Settings هم چند تا گزینه هست اینها کدومشون باید تیک بخورن؟
هیچ تفاوتی ندارد روی یک پکیج باشد یا چند پکیج
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
AbtinServer
هیچ تفاوتی ندارد روی یک پکیج باشد یا چند پکیج
موقع ساخت آکانت باید تیک گزینه Use the nameservers specified at the Domain’s Registrar بزنیم ؟ چون من این آکانتی که ساختم هیچ nameserve به من نداده اسم سرورها را از کجا باید بگیرم؟
نیم سرور ها رو باید بسته به چیزی که روی سرورتان ست شده قرار بدید (این مورد رو مدیر سرور انجام داده) و بعد همان ها را برای دامنه مورد نظر قرار دهید تا به هاست متصل شود.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
kool
نیم سرور ها رو باید بسته به چیزی که روی سرورتان ست شده قرار بدید (این مورد رو مدیر سرور انجام داده) و بعد همان ها را برای دامنه مورد نظر قرار دهید تا به هاست متصل شود.
در صورتی که بخوام سایت را روی cloudflare بالا ببرم باید nameserver ها را از کلود فلیر بگیرم درسته؟
سایت اولم روی cloudflare ست شده و nameserver هاش به این شکله
tbbh.cloudflare.com
آیا می تونم همین nameserver ها را اضافه کنم؟ یا باید دامین جدید را توی کلود فلیر اسکن کنم و nameserver جدید بگیرم؟
توی پنل رسیلو به جز بخش nameserver یک بخش dns داره که جلوش آی پی نوشته شده ولی آی پی ها مربوط به آی پی سرور من نیست باید آی پی های سرور خودمو جایگزین اون آی پی ها کنم؟
واقعا"شرمنده وقت شما را هم می گیرم من تو کار مبتدی ام اولین باره دارم دامین اضافه می کنم
بهتره برای هر دامنه بزنید جستجو کنه بعد مواردی رو که میده در تنظیمات دی ان اس هاست مربوطه بررسی کنید و موارد ناقص رو خودتون عمال کنید. فقط دی ان اس های cloudflare رو قرار میدید بقیه با آی پی سرور شما باید هماهنگ باشه