پاسخ : * فروش سرور های مجازی ایران بر روی هارد SSD Pro و با پهنای باند نامحدود{لایسنس رایگان سی پنل ، پلسک ، دایرکت ادمین}تخفیف دائمی
چهار سرور مجازی با رم 8 گیگ با سی پنل آماده موجود می باشد :
ماه اول تنها 40000 تومان .
پاسخ : * فروش سرور های مجازی ایران بر روی هارد SSD Pro و با پهنای باند نامحدود{لایسنس رایگان سی پنل ، پلسک ، دایرکت ادمین}تخفیف دائمی
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
asrhosting
سلام هزینه تمدید؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
almandata
سلام هزینه تمدید؟
ماه دوم : 80000 تومان .
بقیه ماه ها : 199900 تومان .
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
asrhosting
سلام
کانفیگ این سروها به صورت تخصصی انجام شده؟
اگر دایرکت ادمین بخوام به جای سی پنل انجام میدید؟ بیشتر به این خاطر میخوام چون سایت هام الان دایرکت ادمین هستند و نمیخوام برای انتقال به سی پنل به دردسر بیوفتم
سوال اخر اینکه اینها روی چه مودی کانفیگ شدند؟ برای یک کار شخصی میخوام nginx نصب کنم میخوام تداخل نشه با کانفیگ سرور.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hen
سلام
کانفیگ این سروها به صورت تخصصی انجام شده؟
اگر دایرکت ادمین بخوام به جای سی پنل انجام میدید؟ بیشتر به این خاطر میخوام چون سایت هام الان دایرکت ادمین هستند و نمیخوام برای انتقال به سی پنل به دردسر بیوفتم
سوال اخر اینکه اینها روی چه مودی کانفیگ شدند؟ برای یک کار شخصی میخوام nginx نصب کنم میخوام تداخل نشه با کانفیگ سرور.
سلام .
بله عزیز کانفینگ ها به صورت تخصصی انجام می شود . فرقی نمی کند کنترل پنل چه باشد و انتخاب کنترل پنل به انتخاب یوزر هست .
بله . امکان آن وجود دارد . البته انتقال سایت ها از دایرکت ادمین به سی پنل رایگان انجام می شود ( بدون دردسر و ایجاد مشکل ) .
مشکلی نیست می توانیم Ngnix هم بهتون ارائه کنیم .
دو سرور با رم 8 گیگ موجود می باشد :
سی پی یو : 8 هسته
رم : 8 گیگ
هارد : 80 گیگ SSDPro
پهنای باند : نامحدود
کنترل پنل رایگان : Cpanel Or Plesk 12 Or Directadmin
آی پی : 2
Apache + Ngnix
ماه اول : 40000 تومان .
ماه دوم : 80000 تومان .
بقیه ماه ها : 202200 تومان .
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
bigm
تست هم ارایه میدید؟
سلام .
امکان تست وجود ندارد .
در صورت نارضایتی از سرویس با دلیل تمامی هزینه برگشت داده می شود ( 7روز )
سلام
من میخوام ازتون سرور بگیرم برای دانلود حداکثر 50 60 گیگ در ماه و به عنوان کاهش پینگ هم برای خودم شخصی استفاده کنم
امکانش هست براتون از سایت speedtest از یکی از سرورهای اروپا (آلمان برلین و انگلیس لندن بهترین سرعت ها رو دارن) یک تست برام بگیرید و همچین این که توی cmd یک پینگ از دو آدرس login.p1.worldoftanks.eu و login.p2.worldoftanks.eu بگیرید؟
یه آی پی هم ممکنه لطف کنید من ببینم پینگ اینترنت من با سرور چه قدره؟
ممنون
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
kinder
سلام
من میخوام ازتون سرور بگیرم برای دانلود حداکثر 50 60 گیگ در ماه و به عنوان کاهش پینگ هم برای خودم شخصی استفاده کنم
امکانش هست براتون از سایت speedtest از یکی از سرورهای اروپا (آلمان برلین و انگلیس لندن بهترین سرعت ها رو دارن) یک تست برام بگیرید و همچین این که توی cmd یک پینگ از دو آدرس login.p1.worldoftanks.eu و login.p2.worldoftanks.eu بگیرید؟
یه آی پی هم ممکنه لطف کنید من ببینم پینگ اینترنت من با سرور چه قدره؟
ممنون
سلام .
نمونه آی پی : 185.105.236.22