پاسخ : روشن نشدن وی پی اس
درود
میزان فضای خالی باقی مانده بر روی هارد سرور چه قدر است ؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sssoheil
درود
میزان فضای خالی باقی مانده بر روی هارد سرور چه قدر است ؟
روی یه هاردی هستش که دیگه فضای ازاد نداره.اما یه هارد دیگه هستش که روش فضای ازاد دارم.فقط نمیدونم چطوری باید از هارد دیگه بهش بدم که بشه روشنش کرد.
یکی دیگر از وی پی اس هاتون یا همین وی پی اس را به هارد دیگری که حداقل 40 گیگ پس از انتقال به اون خالی بماند منتقل کنید تا فضای خالی بیشتر بشود و سپس وی پی استون را راوشن کنید مشکلتون حل خواهد شد
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
demonvictor
روی یه هاردی هستش که دیگه فضای ازاد نداره.اما یه هارد دیگه هستش که روش فضای ازاد دارم.فقط نمیدونم چطوری باید از هارد دیگه بهش بدم که بشه روشنش کرد.
درود
ظاهرا منظور بنده رو دقیقا متوجه نشدید.لطفا میزان دقیق فضای باقی مانده روی هارد مورد نظر را اعلام بفرمایید.قاعدتا 0 نباید باشد.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
demonvictor
هیچوقت کل هارد رو استفاده نکنید چرا که موجب مشکلات و حتی از دسترس خارج شدن هارد می شود. یعنی شما یک سرور مجازی ساختید و کل فضای یک هارد رو به اون دادید؟
اون موردی که برای هارد دوم قبلا گفتم میتونید در تنظیمات اصلی (مجازی ساز vmware) انجام بدید. برید تنظیمات کمی دقت کنید مشخص هست.